Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Canon-EF-M-28mm-f-3.5-Macro IS STM

Συμβατότητα με όλες τις μηχανές της σειράς EOS M

Γνωρίστε τον μοναδικό κόσμο της φωτογράφισης macro

Μεγεθύνετε τις περίπλοκες λεπτομέρειες των θεμάτων σας με αυτόν τον πρωτοποριακό φακό macro μικρού μεγέθους για τη σειρά EOS M της Canon. Φωτίστε το θέμα σας με τον πρώτο φακό στον κόσμο που διαθέτει λειτουργία αυτόματης εστίασης και ενσωματωμένο Macro Lite*. Παράλληλα, χάρη στην εκπληκτική μεγέθυνση 1,2x, μπορείτε να πλησιάσετε πιο κοντά στη δράση από ποτέ.

Ο φακός EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα για:

0%

  Πάρτε στα χέρια σας τον έλεγχο του φωτισμού

  Πρωτοποριακή τεχνολογία με ενσωματωμένο Macro Lite

  Αυτός ο φακός της σειράς EF-M διαθέτει δύο ενσωματωμένες λυχνίες LED με δυνατότητα ελέγχου (Macro Lite). Το χαρακτηριστικό αυτό παρέχει επιπλέον φωτισμό στο εμπρός μέρος του φακού, εξαλείφοντας τις ανεπιθύμητες σκιές που δημιουργούνται συχνά από εσάς και τον εξοπλισμό σας κατά τη φωτογράφιση macro.

  Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

  Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο φωτισμό των θεμάτων σας από την αριστερή ή τη δεξιά πλευρά με το Macro Lite, προκειμένου να βρείτε τη σωστή ισορροπία και να πετύχετε εντυπωσιακές εικόνες με εκπληκτικό στυλ, που δεν θα είχατε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε με οποιοδήποτε άλλο μέσο. Είναι η ιδανική επιλογή όταν θέλετε να τραβήξετε κοντινές λήψεις με λουλούδια και τρόφιμα, αλλά και μικρά αντικείμενα με περίπλοκες λεπτομέρειες, όπως τα κοσμήματα.

  0%

   Έξυπνη σχεδίαση σώματος

   Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλο το διαθέσιμο φως, το σώμα φακού του EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM έχει συγκλίνουσα σχεδίαση, για ελαχιστοποίηση της σκιάς που προκαλεί ο ίδιος ο φακός. Η σχεδίαση αυτή προσφέρει επίσης στοιχεία επαφής στην επιφάνεια του φακού για σταθερές λήψεις, επιτρέποντας τη χρήση του υπό γωνία 53 μοιρών ως προς την επιφάνεια στην οποία έχει τοποθετηθεί το αντικείμενο. Ο συνδυασμός των στοιχείων επαφής και της χρήσης του Macro Lite (όταν χρειάζεται), σας επιτρέπει να καταγράφετε λήψεις macro με εξαιρετική λεπτομέρεια.

   EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

   Πλησιάστε πιο κοντά στη δράση από ποτέ

   Ο φακός EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM διαθέτει πραγματικό λόγο μεγέθυνσης 1:1. Ως εκ τούτου, το αντικείμενο που φωτογραφίζετε θα εμφανίζεται με πραγματικό μέγεθος στην εικόνα σας. Όταν θέλετε να εξερευνήσετε και να μεγεθύνετε τις πιο μικρές λεπτομέρειες του θέματός σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κατάσταση Super Macro. Χάρη στον εκπληκτικό συντελεστή μεγέθυνσης 1,2x, μπορείτε να μεγεθύνετε το θέμα σας σε μεγαλύτερο μέγεθος από το πραγματικό. Ο φακός λαμβάνει υπόψη το συντελεστή περικοπής του αισθητήρα μεγέθους APS-C της EOS M, με αποτέλεσμα να πετυχαίνει μεγέθυνση 1,92x σε λήψη ισοδύναμη με 35mm, ώστε οι χρήστες να μπορούν να καταγράψουν απίστευτα μικρές λεπτομέρειες, όπως τη φυσική νεύρωση των φύλλων ή τα περίπλοκα σχέδια των κοσμημάτων. Επίσης, στην κατάσταση Super Macro, μπορείτε να πλησιάσετε εξαιρετικά κοντά στο θέμα σας (απόσταση λήψης 13mm) για να εξερευνήσετε μικροσκοπικά αντικείμενα.

   0%

    Αιχμαλωτίστε ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες εν κινήσει

    Δημιουργήστε εκπληκτικές κοντινές λήψεις, συνδυάζοντας τις δυνατότητες macro του EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM με τη λειτουργία εγγραφής βίντεο της EOS M.

    Ο ιδανικός φακός για καθημερινή χρήση

    Εύκολη μεταφορά

    Η σχεδίαση μικρού μεγέθους του EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM τον καθιστά ιδανικό για να αποτυπώνετε τις καθημερινές σας περιπέτειες όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Χάρη στα οπτικά ακριβείας και το ελαφρύ σώμα (130g) με δυνατότητα σύμπτυξης, ο EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM είναι η ιδανική λύση για καθημερινή φωτογράφιση, αλλά και για λήψεις macro. Παράλληλα, η χρήση ασφαιρικών και UD στοιχείων φακού εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα εικόνας χωρίς συμβιβασμούς.

    Εικόνες υψηλής ευκρίνειας

    Η γωνιακή αστάθεια είναι πολύ πιο έντονη στη φωτογράφιση macro, καθώς, για τις λήψεις αυτού του τύπου, απαιτείται συνήθως η χρήση σταθερού τριπόδου. Ωστόσο, το Υβριδικό σύστημα Σταθεροποιητή εικόνας του EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ελαχιστοποίηση της αστάθειας κατά τη γωνιακή και την πανοραμική μετατόπιση της μηχανής. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να ανταποκριθείτε με μεγαλύτερη ευελιξία αν ο θέμα σας κινηθεί ή αλλάξει θέση, επιτυγχάνοντας πιο ευκρινείς εικόνες κατά τη φωτογράφιση θεμάτων macro.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Με Υβριδικό σύστημα Σταθεροποιητή εικόνας

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Χωρίς Υβριδικό σύστημα Σταθεροποιητή εικόνας

    Φωτογραφίστε πολλά περισσότερα εκτός από λήψεις macro

    Εκτός από τις δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη λήψη macro, αυτός ο φακός είναι επίσης αρκετά ευέλικτος για καθημερινή φωτογράφιση. Χάρη στο μεγάλο διάφραγμα f/3,5 και στην εστιακή απόσταση ισοδύναμη με 35mm περίπου 44,8mm (λόγω των αισθητήρων μικρότερου μεγέθους στις μηχανές χωρίς καθρέπτη), μπορείτε να φωτογραφίσετε διάφορα θέματα με ρεαλιστική γωνία θέασης και φυσική προοπτική.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Φωτισμός θεμάτων

    Αυτός ο φακός για καθημερινή χρήση είναι επίσης εξαιρετικός για τη φωτογράφιση πορτραίτων, ιδιαίτερα χάρη στο συνδυασμό του Υβριδικού συστήματος Σταθεροποιητή εικόνας και του μεγάλου κυκλικού διαφράγματος 7 λεπίδων. Μπορείτε εύκολα να φωτογραφίζετε εντυπωσιακά πορτραίτα που καθοδηγούν το βλέμμα ώστε να εστιάσει στις λεπτομέρειες που θέλετε, ενώ το ομαλό φλουτάρισμα του φόντου κάνει το θέμα σας να ξεχωρίζει. Για να προσθέσετε λάμψη στα μάτια του θέματός σας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Macro Lite.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Ταινίες με ομαλή και σταθερή εικόνα

    Η τεχνολογία του σχεδόν αθόρυβου βηματικού κινητήρα STM στον EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM επιτρέπει τη δημιουργία ταινιών υψηλής ποιότητας, χάρη στη σταθερή και αθόρυβη συνεχή εστίαση. Με τον τρόπο αυτό, στις ταινίες σας καταγράφονται μόνο οι ήχοι του περιβάλλοντος χωρίς το θόρυβο του κινητήρα ενώ εστιάζετε.

    EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Γκαλερί δειγμάτων

    Προβολή συλλογής

    Προδιαγραφές

    Αξεσουάρ

    Κριτικές

    Κάντε κλικ παρακάτω για να γράψετε κριτική για τον EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

    Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

    Τέσσερις εναλλακτικοί φακοί του EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, που έχουν επιλέξει οι ειδικοί μας στους φακούς. Για να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους φακούς με μια μηχανή της σειράς EOS M, θα χρειαστείτε έναν Προσαρμογέα βάσης EF-EOS M.

    *Μεταξύ των εναλλάξιμων φακών αυτόματης εστίασης για φωτογραφικές μηχανές SLR ή χωρίς καθρέπτη. Τον Μάιο του 2016, βάσει έρευνας της Canon