Canon EF-M 22mm f/2 STM

EF-M 22mm f/2 STM

Ο ευρυγώνιος φακός 22mm τύπου pancake με βάση EF-M είναι ιδανικός για φωτογράφιση τοπίων ή για φωτορεπορτάζ με την EOS M. Το μέγιστο διάφραγμα f/2.0 εξασφαλίζει υπέροχες λήψεις στατικών εικόνων και ταινιών με ασθενή φωτισμό.

Πλεονεκτήματα

  • Ευρυγώνιος φακός 22mm
  • Μεταφέρεται εύκολα μαζί με την EOS M
  • Διάφραγμα f/2.0 για εξαιρετικά αποτελέσματα με ασθενή φωτισμό
  • Ομαλή, αθόρυβη εστίαση STM κατά τη λήψη ταινιών
  • Ασφαιρικά στοιχεία φακού για κορυφαία ποιότητα εικόνας
  • Λήψεις με ομαλό φλουτάρισμα φόντου

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF-M 22mm f/2 STM

Ευρυγώνιος φακός 22mm για διακριτικό φωτορεπορτάζ


Αυτός ο εξαιρετικά λεπτός και ελαφρύς ευρυγώνιος φακός σταθερής εστιακής απόστασης 22mm τύπου pancake είναι ιδανικός για καθημερινό φωτορεπορτάζ με την EOS M, καθώς προσφέρεται για διακριτικές λήψεις. Χάρη στην ευρεία γωνία θέασης, μπορείτε να συμπεριλάβετε περισσότερα στοιχεία στο πλάνο σε κάθε λήψη και να αποτυπώσετε υπέροχα τοπία και ομαδικές φωτογραφίες.

Μεταφέρεται εύκολα στα ταξίδια σας με την EOS M


Ο φακός μεταφέρεται εύκολα στα ταξίδια σας χάρη στο εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σώμα του με κομψό φινίρισμα αλουμινίου, ενώ διαθέτει βάση EF-M για να προσαρμόζεται στην EOS M.

Διάφραγμα f/2.0 για εξαιρετικά αποτελέσματα με ασθενή φωτισμό


Χάρη στο μεγάλο μέγιστο διάφραγμα f/2.0, ο EF-M 22mm f/2 STM προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Σας δίνει τη δυνατότητα να αποτυπώσετε τη φυσική ατμόσφαιρα σε απογευματινές ή νυχτερινές λήψεις στατικών εικόνων και ταινιών χωρίς τη χρήση φλας ή τριπόδου, επιτρέποντάς σας να τραβάτε εύκολα εκπληκτικές εικόνες κρατώντας τη μηχανή στο χέρι σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

Ομαλή, αθόρυβη εστίαση STM κατά τη λήψη ταινιών


Με τη λειτουργία Servo AF ταινίας, μπορείτε να τραβάτε εύκολα ταινίες υψηλής ποιότητας με ευκρινή εστίαση. Χάρη στην εσωτερική εστίαση και στην τεχνολογία βηματικού κινητήρα STM για αθόρυβη συνεχή εστίαση στην κατάσταση ταινίας, οι ταινίες σας είναι ομαλές με μειωμένο φλουτάρισμα.

Ασφαιρικά στοιχεία φακού για κορυφαία ποιότητα εικόνας


Τα ασφαιρικά στοιχεία φακού, τα οποία διορθώνουν τυχόν σφαιρικές εκτροπές που μπορεί να καταστρέψουν τη φωτογραφία, εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας με υψηλή ευκρίνεια και αντίθεση χωρίς παραμόρφωση, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Επιπλέον, ο φακός διαθέτει επίστρωση Super Spectra, η οποία εξασφαλίζει σωστή ισορροπία χρωμάτων και υψηλή αντίθεση. Παράλληλα, καταστέλλει τις αναλαμπές και τα είδωλα, για υπέροχες φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Λήψεις με ομαλό φλουτάρισμα φόντου


Για αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου που εντυπωσιάζουν. Ο EF-M 22mm f/2 STM σάς επιτρέπει να αποτυπώνετε υπέροχες εικόνες με ομαλά φλουταρισμένο φόντο που τονίζει το θέμα και αποδυναμώνει τα στοιχεία που αποσπούν την προσοχή.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Related Products

Ευρυγώνιοι φακοί

Πετύχετε ευρύτερο πεδίο προβολής και χωρέστε περισσότερα στο κάδρο με τη σειρά των ευρυγώνιων φακών μας.