Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Φωτογραφίστε εντυπωσιακά τοπία με αυτόν τον υπερ-ευρυγώνιο φακό ζουμ 11-22mm με βάση EF-M. Χάρη στο μικρό μέγεθος και βάρος του, μεταφέρεται εύκολα με τις μηχανές του συστήματος Compact EOS, ενώ προσφέρει κορυφαίας ποιότητας στατικές εικόνες και ταινίες.

Πλεονεκτήματα

  • Υπερ-ευρυγώνιος φακός ζουμ 11-22mm EF-M
  • Μικρού μεγέθους πτυσσόμενος φακός
  • Ομαλή, αθόρυβη εστίαση STM κατά τη λήψη ταινιών
  • Δυναμικό σύστημα IS για σταθερές ταινίες
  • Οπτικός Σταθεροποιητής Εικόνας 3 στοπ
  • Υψηλή ποιότητα εικόνας
  • Ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,15m
  • Δακτύλιος χειροκίνητης εστίασης

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Αποτυπώστε εντυπωσιακά τοπία


Καταγράψτε μεγαλύτερο μέρος του θέματος σε κάθε λήψη με αυτόν τον υπερ-ευρυγώνιο φακό ζουμ 11-22mm για μηχανές Compact EOS και αποτυπώστε εντυπωσιακά τοπία, υπέροχους εσωτερικούς χώρους και πανέμορφα αρχιτεκτονικά έργα.

Μεταφέρεται εύκολα μαζί με τις μηχανές του συστήματος Compact EOS


Ο φακός έχει μικρό μέγεθος και βάρος για να μεταφέρεται εύκολα παντού, ενώ μπορεί να συμπτυχθεί όταν δεν χρησιμοποιείται.

Ομαλή, αθόρυβη εστίαση STM κατά τη λήψη ταινιών


Με τη λειτουργία Servo AF ταινίας, μπορείτε να τραβάτε εύκολα ταινίες υψηλής ποιότητας με ευκρινή εστίαση. Ο φακός χρησιμοποιεί τεχνολογία βηματικού κινητήρα STM για ομαλή, συνεχή εστίαση στην κατάσταση ταινίας, ώστε να μην αλλοιώνεται ο ήχος του βίντεο κατά την εστίαση. Επίσης, η τεχνολογία STM προσφέρει ομαλή αλλαγή εστίασης για λήψεις υψηλής ποιότητας.

Δυναμικό σύστημα IS για σταθερές ταινίες


Οι επιπτώσεις από την αστάθεια της μηχανής μειώνονται δυναμικά, όταν τραβάτε ταινίες χωρίς τρίποδο ή ακολουθείτε τη δράση βαδίζοντας. Το Δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας διορθώνει περισσότερες κινήσεις, για σταθερότερες λήψεις ταινίας ακόμα κι όταν περπατάτε κατά τη λήψη.

Σταθεροποιητής εικόνας 3 στοπ για εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες


Ο EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM εξασφαλίζει σταθερές εικόνες ακόμα και στις λήψεις χωρίς τρίποδο με ασθενή φωτισμό. Ο φακός διαθέτει Οπτικό σταθεροποιητή εικόνας τριών στοπ, ο οποίος μειώνει τις επιπτώσεις από την αστάθεια της μηχανής και σας επιτρέπει να αποτυπώνετε υπέροχες φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό, καθώς και πιο σταθερές εικόνες σε όλες τις συνθήκες λήψης.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας


Τα δύο ασφαιρικά στοιχεία και το ένα στοιχείο UD του φακού προσφέρουν υψηλή ποιότητα εικόνας με υψηλή ευκρίνεια και αντίθεση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Επιπλέον, οι φακοί διαθέτουν επίστρωση Super Spectra, η οποία εξασφαλίζει σωστή ισορροπία χρωμάτων και υψηλή αντίθεση, ενώ καταστέλλει τις αναλαμπές και τα είδωλα, για υπέροχες φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,15m


Η απόσταση εστίασης 0,15m σας επιτρέπει να πλησιάζετε το θέμα και είναι ιδανική τόσο για κοντινές λήψεις όσο και για τοπία. Ορίστε την κατάσταση εστίασης σε AF+MF για να μπορείτε να ρυθμίζετε χειροκίνητα την εστίαση ανά πάσα στιγμή χωρίς να αλλάζετε την κατάσταση AF.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products

Ευρυγώνιοι φακοί

Πετύχετε ευρύτερο πεδίο προβολής και χωρέστε περισσότερα στο κάδρο με τη σειρά των ευρυγώνιων φακών μας.