Φακοί για EOS M

Canon Mount Adapter EF-EOS M

Συνδέστε οποιονδήποτε φακό EF στην EOS M και απολαύστε την ίδια ποιότητα και ταχύτητα χάρη σε αυτόν τον ελαφρύ προσαρμογέα βάσης.

Πλεονεκτήματα

 • Μικρός, ελαφρύς προσαρμογέας βάσης EF-M για την EOS M

 • Συμβατός με όλη τη σειρά

 • Αποσπώμενη βάση σύνδεσης τριπόδου

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

 • Μικρός, ελαφρύς προσαρμογέας βάσης EF-M

  Με μικρό μέγεθος και βάρος, απόλυτα ταιριαστός με την EOS M, ο προσαρμογέας βάσης EF-EOS M μεταφέρεται εύκολα παντού. Ο προσαρμογέας σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη βάση EF-M της EOS M για να συνδέετε οποιονδήποτε φακό του συστήματος EOS της Canon και σας μεταφέρει σε ένα νέο κόσμο δημιουργικών δυνατοτήτων.

 • Συμβατός με όλη τη σειρά φακών EF και EF-S της Canon

  Επεκτείνετε το σύστημα της EOS M και εξερευνήστε τη δημιουργικότητά σας. Ο Προσαρμογέας βάσης EF-EOS M προσφέρει πρόσβαση σε όλη τη σειρά φακών EF και EF-S της Canon. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους φακούς που έχετε ήδη αλλά και να δοκιμάσετε νέους για να πετύχετε τις λήψεις που θέλετε. Η ευρεία αυτή σειρά περιλαμβάνει φακούς σταθερής εστίασης και ζουμ που καλύπτουν εστιακές αποστάσεις από 8mm έως 800mm. Έτσι μπορείτε να αποτυπώσετε τα πάντα, από εκπληκτικά πανοραμικά τοπία έως άγρια ζώα με λήψεις τηλεφακού από εξαιρετικά μεγάλες αποστάσεις. Επιπλέον, μπορείτε να πειραματιστείτε με εξειδικευμένους φακούς, όπως φακούς Macro, για να φωτογραφίσετε από κοντά τις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινότητας, ή με υπερ-ευρυγώνιους φακούς (fish-eye) για να δημιουργήσετε μοναδικά φωτογραφικά εφέ.

 • Αποσπώμενη βάση σύνδεσης τριπόδου

  Για τέλεια ισορροπία της μηχανής κατά τη λήψη και υπέροχες φωτογραφίες με μειωμένο φλουτάρισμα, ο Προσαρμογέας βάσης EF-EOS M διαθέτει αποσπώμενη βάση σύνδεσης τριπόδου που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε βαρείς φακούς σε τρίποδο.