Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

EF 180mm f/3.5L Macro USM

Τα χαρακτηριστικά τηλεφακού σας επιτρέπουν να τραβάτε κοντινά πλάνα σε φυσικό μέγεθος από μεγαλύτερη απόσταση, χωρίς να διακινδυνεύετε να ενοχλήσετε το θέμα. Ιδανική επιλογή για φωτογράφιση άγριας ζωής.

Πλεονεκτήματα

  • Φακός macro με την υψηλή απόδοση της σειράς L της Canon
  • Εστιακή απόσταση τηλεφακού
  • Αναπαραγωγή εικόνας σε φυσικό μέγεθος (1:1)
  • 3 στοιχεία φακού UD
  • Διακόπτης περιορισμού απόστασης 2 θέσεων
  • Δακτυλιοειδής κινητήρας αυτόματης εστίασης USM
  • Συνοδεύεται από δακτύλιο τριπόδου

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

Τηλεφακός macro


Ο EF 180mm f/3.5L Macro USM είναι ένας τηλεφακός macro που προσφέρει μέγιστη μεγέθυνση 1,0x. Οι κοντινές λήψεις σε φυσικό μέγεθος μπορούν να γίνουν από μεγαλύτερη απόσταση και με μικρότερο κίνδυνο ενόχλησης του θέματος (ιδανικός για έντομα και άλλα είδη άγριας φύσης). Το εσωτερικό κινητό σύστημα εστίασης ελαχιστοποιεί τις διακυμάνσεις των παρεκκλίσεων που προκαλούνται από αλλαγές στην εστιακή απόσταση. Με τον τρόπο αυτόν, ο φακός προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια από, 1,0x έως το άπειρο.

Ποιότητα σειράς L


Ικανοποιεί τα υψηλότερα πρότυπα της Canon αναφορικά με την κατασκευαστική ακρίβεια και την ανωτερότητα των οπτικών. Η σειρά L αποτελεί τη ναυαρχίδα των επαγγελματικών φακών Canon και συνδυάζει εξαιρετική ευκρίνεια εικόνας και βέλτιστες επιδόσεις με κατασκευή παντός καιρού που προστατεύει από τη σκόνη και την υγρασία.

Δακτυλιοειδής κινητήρας αυτόματης εστίασης USM με δυνατότητα εναλλαγής σε χειροκίνητη εστίαση


Το σύστημα αυτόματης εστίασης με δακτυλιοειδή κινητήρα USM της Canon χρησιμοποιεί δονήσεις υπερηχητικής συχνότητας για ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη λειτουργία ακριβείας. Η δυνατότητα εναλλαγής σε χειροκίνητη εστίαση οποιαδήποτε στιγμή, μέσω του μεγάλου δακτυλίου που δεν κινείται κατά την αυτόματη εστίαση, επιτρέπει στους φωτογράφους να ρυθμίζουν με ακρίβεια την εστίαση.

Επίστρωση Super Spectra


Οι επιστρώσεις Super Spectra εξασφαλίζουν ακριβή ισορροπία χρωμάτων και υψηλή αντίθεση, ενώ καταστέλλουν τις αναλαμπές και τα είδωλα, απορροφώντας το φως που αντανακλάται στα εσωτερικά στοιχεία του φακού και τον αισθητήρα εικόνας.

Αξεσουάρ


Ο φακός συνοδεύεται από παρασολέιγ και μαλακή θήκη.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Related Products

Ευρυγώνιοι φακοί

Πετύχετε ευρύτερο πεδίο προβολής και χωρέστε περισσότερα στο κάδρο με τη σειρά των ευρυγώνιων φακών μας.