Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Από ευρυγώνιες λήψεις έως λήψεις τηλεφακού με έναν μόνο φακό. Η ευελιξία που παρέχει το εύρος ζουμ 11x σε συνδυασμό με την ποιότητα των κρυστάλλων της σειράς L της Canon κάνουν τον συγκεκριμένο φακό το απόλυτο εργαλείο για φωτογράφους που δουλεύουν εν κινήσει.

Πλεονεκτήματα

  • Ζουμ 11x
  • Ποιότητα σειράς L
  • Σταθεροποιητής εικόνας
  • Ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,7m
  • Δυνατότητα εναλλαγής σε χειροκίνητη εστίαση οποιαδήποτε στιγμή
  • Αδιάβροχη κατασκευή και προστασία από τη σκόνη
  • Διάφραγμα κυκλικού ανοίγματος
  • Φωτομέτρηση με πληροφορίες απόστασης στο σύστημα E-TTL II
  • Επιστρώσεις φακού βελτιστοποιημένες για ψηφιακές μηχανές

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM

Φακός πραγματικά γενικής χρήσης


Με εύρος ζουμ που καλύπτει τα πάντα, από τις ευρυγώνιες λήψεις έως τις λήψεις σούπερ-τηλεφακού, η τελευταία επαγγελματική σειρά της Canon έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες φωτογράφους που θέλουν να περιορίζουν τις αλλαγές των φακών και το συνολικό βάρος του εξοπλισμού τους. Ιδανική επιλογή για φωτορεπορτάζ και για όσους φωτογραφίζουν εν κινήσει.

Σταθεροποιητής εικόνας τριών στοπ


Η ενσωματωμένη τεχνολογία Σταθεροποιητή εικόνας του φακού EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM παρέχει πλεονέκτημα τριών στοπ σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Η δυνατότητα αυτή σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πιο αργές ταχύτητες κλείστρου, χωρίς να προκαλείται φλουτάρισμα από την κίνηση της μηχανής – ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τη χρήση τριπόδου ή φλας. Σε περίπτωση που ο φακός ανιχνεύσει πανοραμική μετατόπιση επειδή ο φωτογράφος ακολουθεί ένα κινούμενο θέμα, τότε απενεργοποιεί το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας σε αυτήν την κατεύθυνση.

Υπερηχητική εστίαση


Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας παρέχει ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Η εξαιρετική ροπή συγκράτησης επιτρέπει την επίτευξη του σημείου εστίασης με ακρίβεια, χωρίς αστοχίες. Επιπλέον, μπορείτε να παρακάμψετε το αυτόματο σύστημα και να ελέγξετε χειροκίνητα την εστίαση ανά πάσα στιγμή χωρίς να αλλάξετε την κατάσταση AF.

Ιδανικός για ψηφιακές λήψεις


Το σχήμα και οι επιστρώσεις του φακού έχουν βελτιστοποιηθεί για τη μείωση των ειδώλων και των αναλαμπών. Έτσι, ο EF 28-300mm είναι ιδανικός για χρήση σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Όταν χρησιμοποιείται σε μηχανές DSLR με αισθητήρα μεγέθους APS-C, ο φακός έχει εύρος εστιακής απόστασης ισοδύναμο με 45-480mm.

Οπτικά ακριβείας για υψηλή ποιότητα εικόνας


Απολαύστε εξαιρετική αντίθεση, χαμηλή παραμόρφωση και υψηλή ανάλυση σε ολόκληρο κάδρο και σε όλο το εύρος ζουμ. Το ηλεκτρομαγνητικό διάφραγμα (EMD) προσφέρει γρήγορο και αθόρυβο έλεγχο του διαφράγματος με υψηλή ακρίβεια. Το κυκλικό άνοιγμα του διαφράγματος προσφέρει ευχάριστο φλουτάρισμα στο φόντο.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products