Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

EF 24-70mm f/4L IS USM

Ευέλικτος φακός 24-70mm f/4 της σειράς L με κατάσταση macro για μεγέθυνση έως και 0,7x. Η υπερηχητική αυτόματη εστίαση προσφέρει γρήγορη, σχεδόν αθόρυβη λειτουργία. Ασφαιρικά στοιχεία και στοιχεία UD που παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Πλεονεκτήματα

  • Ευέλικτο εύρος ζουμ για διάφορα θέματα
  • Κατάσταση macro για μεγέθυνση έως 0,7x
  • Σταθεροποιητής εικόνας έως τέσσερα στοπ
  • Δύο ασφαιρικά στοιχεία και δύο στοιχεία φακού UD
  • Γρήγορη, υπερηχητική αυτόματη εστίαση
  • Στεγανοποίηση για προστασία από τη σκόνη και την υγρασία
  • Διάφραγμα εννέα λεπίδων για απαλό εφέ bokeh

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 24-70mm f/4L IS USM

Ευέλικτο εύρος ζουμ


Αποτυπώστε διάφορα θέματα, από τοπία έως πορτραίτα και φωτογραφικά ντοκιμαντέρ. Ο EF 24-70mm f/4L IS USM είναι ένας ιδανικός στάνταρ φακός για μηχανές Canon DSLR πλήρους καρέ. Καλύπτει εστιακές αποστάσεις για ευρυγώνιες ή στάνταρ λήψεις, αλλά και λήψεις τηλεφακού, καθώς και σταθερό μέγιστο διάφραγμα f/4 που δεν αλλάζει όταν χρησιμοποιείται το ζουμ.

Κατάσταση macro


Η ξεχωριστή θέση macro στον δακτύλιο ζουμ επιτρέπει φωτογράφιση θεμάτων από απόσταση μόλις 0,38m σε οποιαδήποτε θέση ζουμ και μέγιστο λόγο αναπαραγωγής 0,7x σε σχέση με το πραγματικό μέγεθος.

Τεχνολογία Σταθεροποιητή εικόνας


Φωτογραφίστε σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού χωρίς τρίποδο, με ταχύτητες κλείστρου έως τέσσερα στοπ πιο αργές από το κανονικό. Η τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας (IS) ανιχνεύει αυτόματα πότε ο φωτογράφος μετακινεί πανοραμικά τη μηχανή για να ακολουθήσει κινούμενα θέματα και απενεργοποιεί τη λειτουργία σταθεροποίησης στη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Το υβριδικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας ανιχνεύει τόσο τη γωνιακή κίνηση όσο και τις κινήσεις πανοραμικής μετατόπισης, όταν βρίσκεται σε κατάσταση macro.

Σχεδίαση οπτικών για υψηλές επιδόσεις


Καταγράψτε εικόνες εξαιρετικής ποιότητας σε όλο το εύρος ζουμ. Οι δύο τύποι ασφαιρικών στοιχείων, σε συνδυασμό με τα στοιχεία UD (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) του φακού, εξαλείφουν αποτελεσματικά τις οπτικές παρεκκλίσεις. Οι επιστρώσεις Super Spectra ελαχιστοποιούν τις αντανακλάσεις και μεγιστοποιούν την αντίθεση.

Προηγμένη αυτόματη εστίαση


Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας AF προσφέρει ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Επιπλέον, έχετε πάντα τον έλεγχο, με δυνατότητα παράκαμψης και χρήσης χειροκίνητης εστίασης οποιαδήποτε στιγμή.

Ανθεκτική κατασκευή


Συνεχίστε να φωτογραφίζετε ακόμη και σε απαιτητικές συνθήκες. Ο φακός διαθέτει εξαρτήματα στεγανοποίησης για προστασία από τη σκόνη και την υγρασία, ενώ η χρήση επιστρώσεων Fluoride εξασφαλίζει τον εύκολο καθαρισμό των στοιχείων του φακού.

Βελτιστοποιημένη απόδοση


Το διάφραγμα εννέα λεπίδων με κυκλικό άνοιγμα σας επιτρέπει να δημιουργείτε ομαλό εφέ αποεστίασης (bokeh), που κάνει τα θέματα του προσκηνίου να ξεχωρίζουν ξεκάθαρα.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Related Products

Ευρυγώνιοι φακοί

Πετύχετε ευρύτερο πεδίο προβολής και χωρέστε περισσότερα στο κάδρο με τη σειρά των ευρυγώνιων φακών μας.