Αναζητώντας την ιδανική φωτογραφική στιγμή

Σχεδιασμένη για τους λάτρεις της ταχύτητας. Αιχμαλωτίστε πρώτοι κάθε απρόσμενη στιγμή και αποτυπώστε τις εικόνες που χάνουν οι άλλοι φωτογράφοι. Τραβήξτε στατικές εικόνες ή ταινίες και εκφράστε τη δημιουργική σας πλευρά όπως ποτέ πριν.

story-02-left

Παρακολούθηση και εστίαση σε θέματα με γρήγορη κίνηση.

story-02-right

Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας

0%

  Αιχμαλωτίστε σκηνές με καταιγιστική δράση

  Καταγράψτε τη στιγμή που θέλετε, όσο γρήγορη κι αν είναι η δράση

  Φωτογραφίστε με συνεχή λήψη εικόνων σε ταχύτητα έως 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με πλήρως αυτόματη εστίαση και αυτόματη έκθεση. Η ταχύτατη απόκριση σάς επιτρέπει να αιχμαλωτίζετε την καθοριστική στιγμή που αναζητάτε, ενώ χάρη στην υψηλή χωρητικότητα της ενδιάμεσης μνήμης buffer, μπορείτε να συνεχίζετε τη φωτογράφιση χωρίς απώλειες στην απόδοση.

  0%
   EOS 7D Mark II

   Αξιοποιήστε κάθε στιγμή

   Η EOS 7D Mark II χρησιμοποιεί δύο επεξεργαστές εικόνας "DIGIC 6", προσφέροντας απόδοση αλλά και ταχύτατη απόκριση. Η ελάχιστη υστέρηση κατά τη λήψη σημαίνει ότι μπορείτε να αιχμαλωτίσετε τις φευγαλέες στιγμές ακριβώς στον κατάλληλο χρόνο.

   Αυτόματη εστίαση ευρείας περιοχής με 65 σημεία

   Για εξαιρετικά καθαρή εστίαση κατά τη λήψη, η EOS 7D Mark II διαθέτει 65 σημεία εστίασης για την παρακολούθηση θεμάτων με γρήγορη κίνηση. Όλα τα σημεία εστίασης είναι "τύπου σταυρού", που σημαίνει ότι μπορούν να κλειδώσουν στις λεπτομέρειες τόσο στον οριζόντιο όσο και στον κατακόρυφο άξονα γρήγορα και με ακρίβεια. Για την υποβοήθηση της λήψης σε συνθήκες με εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό, η 7D Mark II μπορεί να εστιάσει ακόμα και στο φεγγαρόφωτο, όπου τα επίπεδα φωτισμού είναι εξαιρετικά χαμηλά φτάνοντας στα -3EV.

   * Ο αριθμός των διαθέσιμων σημείων AF, των σημείων τύπου σταυρού και των σημείων AF τύπου διπλού σταυρού διαφέρει ανάλογα με τον φακό

   EOS 7D Mark II
   EOS 7D Mark II

   Επιλογή σημείου AF

   Χρησιμοποιήστε και τα 65 σημεία AF μαζί ή ομαδοποιήστε τα σε ζώνες με δυνατότητα μετακίνησης, που καλύπτουν τα θέματα εκτός κέντρου. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα μεμονωμένο σημείο AF για να εστιάσετε με απόλυτη ακρίβεια σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της σκηνής.

   Προηγμένη εστίαση iTR

   Το σύστημα αυτόματης εστίασης iTR της EOS 7D Mark II χρησιμοποιεί τις πληροφορίες χρώματος και προσώπων για την αναγνώριση και παρακολούθηση των θεμάτων καθώς κινούνται στο πλάνο. Μπορείτε να προσαρμόσετε την απόκριση της αυτόματης εστίασης χρησιμοποιώντας ένα απλό εργαλείο, το οποίο ρυθμίζει την παρακολούθηση της εστίασης σύμφωνα με το περιβάλλον λήψης και το θέμα. Με τον τρόπο αυτό, τα άλλα αντικείμενα που περνούν στιγμιαία μπροστά από το θέμα δεν παρεμβάλλονται στην εστίαση.

   EOS 7D Mark II
   0%

    Εκτυπώσεις εκθεσιακής ποιότητας

    Από την άγρια φύση και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό έως τη φωτογραφία δρόμου, ο νέος αισθητήρας με ανάλυση 20,2 Megapixel προσφέρει αποτελέσματα εκθεσιακής ποιότητας που θα σας κάνουν να αισθάνεστε περήφανοι. Η EOS 7D Mark II επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών και κλιπ ταινιών με υψηλό βαθμό λεπτομέρειας, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

    EOS 7D Mark II
    EOS 7D Mark II

    Αισθητήρας φωτομέτρησης 150.000 pixel, με ανίχνευση υπερύθρων

    Για σταθερή φωτομέτρηση της έκθεσης με υψηλή ακρίβεια, η EOS 7D Mark II χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα 150.000 pixel για τον διαχωρισμό της σκηνής σε 252 περιοχές. Κάθε περιοχή αναλύεται και κατόπιν ορίζονται αυτόματα ή προτείνονται στον φωτογράφο οι σωστές ρυθμίσεις έκθεσης. Εκτός από το φως στο ορατό τμήμα του φάσματος, η μηχανή μετρά επίσης το υπέρυθρο φως, για μεγαλύτερη ακρίβεια σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

    Κορυφαία απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

    Συνεχίστε να φωτογραφίζετε ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα φωτισμού, χωρίς συμβιβασμούς στη δημιουργικότητά σας. Η EOS 7D Mark II προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας σε τιμές ευαισθησίας ISO που φτάνουν έως και ISO 16.000 (με δυνατότητα επέκτασης στο ισοδύναμο της τιμής ISO 51.200), προσφέροντας την ιδανική λύση για διακριτική φωτογράφιση στο δρόμο, πάγωμα της δράσης σε δύσκολες συνθήκες ή ακόμα και φωτογράφιση macro χωρίς τρίποδο.

    EOS 7D Mark II

    Ανίχνευση τρεμοπαίγματος

    Το φως που τρεμοπαίζει, όπως αυτό που παράγεται από τις λυχνίες φθορισμού, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα αστάθειας στη φωτεινότητα και το χρώμα κατά τη λήψη. Η EOS 7D Mark II μπορεί να ανιχνεύει αυτές τις συνθήκες και να ρυθμίζει τον χρονισμό κάθε λήψης ώστε να συμπίπτει με την μέγιστη ένταση της παλλόμενης πηγής φωτισμού, παρέχοντας σταθερά αποτελέσματα.

    0%

     Μια μηχανή αποκλειστικά σχεδιασμένη για εσάς

     Αναρωτιέστε πώς θα χρησιμοποιήσετε την EOS 7D Mark II; Ρυθμίστε τους μηχανισμούς λήψης, το σύστημα εστίασης και μια πληθώρα άλλων εξειδικευμένων μηχανισμών όπως ακριβώς θέλετε. Μπορείτε να προσαρμόσετε ακόμα και το σκόπευτρο της μηχανής, που προσφέρει κάλυψη 100% και ηλεκτρονική προβολή σε πραγματικό χρόνο.

     Μηχανισμοί με δυνατότητα προσαρμογής

     EOS 7D Mark II

     Φωτογραφίστε με τον τρόπο που προτιμάτε

     Πολλοί από τους μηχανισμούς της EOS 7D Mark II είναι προγραμματιζόμενοι, επιτρέποντάς σας να ρυθμίζετε τη μηχανή ανάλογα με την εκάστοτε εργασία. Αποθηκεύστε τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ως προκαθορισμένη ομάδα, που μπορείτε να ανακαλέσετε άμεσα στο μέλλον.

     Έξυπνο σκόπευτρο II

     EOS 7D Mark II

     Έξυπνο σκόπευτρο II

     Απολαύστε φυσική οπτική μέσα από το σκόπευτρο της EOS 7D Mark II, με περίπου 100% κάλυψη της εικόνας και μεγέθυνση 1,0x. Μια διαφανής οθόνη LCD εμφανίζει με υπέρθεση πληροφορίες εστίασης και λήψης, καθώς και ένα ηλεκτρονικό επίπεδο δύο αξόνων για την οριζοντίωση της μηχανής.

     6 προκαθορισμένες επιλογές AF

     Εστιάστε αυτόματα με τον δικό σας τρόπο

     Μπορείτε να ρυθμίσετε το σύστημα αυτόματης εστίασης της EOS 7D Mark II με μεγάλη λεπτομέρεια, ανάλογα με το θέμα και τον τρόπο της λήψης σας. Όταν εργάζεστε με ταχείς ρυθμούς, επιλέξτε απλώς μεταξύ των έξι προκαθορισμένων συνδυασμών αυτόματης εστίασης για να τροποποιήσετε τη συμπεριφορά της μηχανής.

     EOS 7D Mark II

     Ευέλικτη σχεδίαση EOS

     Από τον δρόμο έως το στούντιο, η EOS 7D Mark II προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε όλες τις περιστάσεις φωτογράφισης. Χάρη στην ταχύτητα και την ακρίβειά της είναι ιδανική για φωτογράφιση αθλητικών δραστηριοτήτων και σκηνών δράσης, ενώ οι δυνατότητες λήψης σε ασθενή φωτισμό και το ενσωματωμένο GPS την καθιστούν ιδανική επιλογή για ταξιδιωτική φωτογράφιση. Το μόνο που απομένει είναι να αποφασίσετε πώς θα την χρησιμοποιήσετε εσείς.

     EOS 7D Mark II

     Προστασία από τις καιρικές συνθήκες

     Συνεχίστε να φωτογραφίζετε με ηρεμία, ακόμη κι όταν οι καιρικές συνθήκες χειροτερεύουν. Οι στεγανοποιημένοι μηχανισμοί προστατεύουν την EOS 7D Mark II από το νερό και τη σκόνη, ενώ το σώμα από κράμα μαγνησίου εξασφαλίζει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

     Ενσωματωμένο GPS

     Η EOS 7D Mark II επιτρέπει την προσθήκη γεωγραφικών ετικετών στις εικόνες και στις ταινίες με την ακριβή θέση σας, σε όποιο σημείο του κόσμου κι αν βρίσκεστε. Καταγράψτε τις πληροφορίες γεωγραφικού μήκους, γεωγραφικού πλάτους, υψόμετρου και κατεύθυνσης, καθώς και τη συντονισμένη παγκόσμια ώρα.

     EOS 7D Mark II

     Κατάσταση υψηλού δυναμικού εύρους (HDR)

     Όταν φωτογραφίζετε σε συνθήκες με υψηλή αντίθεση, η κατάσταση HDR βοηθά στη διατήρηση των λεπτομερειών στις σκοτεινές και στις φωτεινές περιοχές της εικόνας. Η EOS 7D Mark II καταγράφει τρεις εικόνες σε γρήγορη διαδοχή με διαφορετικές εκθέσεις και τις συνδυάζει μεταξύ τους, προσφέροντας αποτελέσματα με φυσική εμφάνιση απευθείας από τη μηχανή.

     EOS 7D Mark II EOS 7D Mark II

     HDR

     multi-exposure

     Πολλαπλές εκθέσεις

     Δημιουργήστε σύνθετες εικόνες στη μηχανή χρησιμοποιώντας την κατάσταση πολλαπλών εκθέσεων, η οποία τοποθετεί τις εικόνες σε υπέρθεση τη μία επάνω στην άλλη.

     dual-memory

     Δύο υποδοχές καρτών μνήμης

     Η EOS 7D Mark II διαθέτει δύο υποδοχές καρτών μνήμης, για αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων καθώς φωτογραφίζετε και αυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης.

     EOS 7D Mark II

     Τώρα με υποστήριξη Wi-Fi για έλεγχο της μηχανής από απόσταση και κοινή χρήση εικόνων

     Συνδέστε τον παρεχόμενο προσαρμογέα Wi-Fi W-E1 στην υποδοχή καρτών SD της μηχανής για ασύρματες λήψεις και έλεγχο της μηχανής, καθώς και για Άμεση προβολή από την οθόνη του smartphone, του tablet ή του υπολογιστή σας. Μεταφέρετε αρχεία εικόνων στην έξυπνη συσκευή σας επί τόπου, για εύκολη αποστολή σε κοινωνικά μέσα και υπηρεσίες κοινής χρήσης αρχείων.

     Προηγμένες δυνατότητες κινηματογράφησης

     Απογειώστε τις ταινίες σας με λειτουργίες που ανταποκρίνονται στα καθιερωμένα πρότυπα του κλάδου. Απολαύστε την εγγραφή σκηνών "αργής κίνησης" με ποιότητα Full HD στα 60fps και αναλάβετε τον έλεγχο του ήχου με τις υποδοχές μικροφώνου και ακουστικών.

     EOS 7D Mark II

     Εστίαση υψηλής απόδοσης για ταινίες και σε Άμεση προβολή

     Για γρήγορη αυτόματη εστίαση με ομαλή παρακολούθηση του θέματος κατά τη λήψη ταινιών ή κατά τη χρήση της Άμεσης προβολής, η EOS 7D Mark II διαθέτει τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF. Κάθε pixel διαθέτει δύο φωτοδιόδους που μπορούν να διαβαστούν ανεξάρτητα κατά την αυτόματη εστίαση ή σε συνδυασμό για τη λήψη της εικόνας. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα και την ευαισθησία παρακολούθησης της αυτόματης εστίασης κατά τη λήψη ταινιών, για να χρησιμοποιήσετε αργές μεταβάσεις pull-focus.

     EOS 7D Mark II

     Μείνετε συνδεδεμένοι

     Η σύνδεση HDMI μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έξοδο υλικού Full HD σε εξωτερικές συσκευές εγγραφής, επιτρέποντας την άψογη ενσωμάτωση της EOS 7D Mark II σε επαγγελματικές ροές επεξεργασίας βίντεο. Οι υποδοχές ακουστικών και μικροφώνου επιτρέπουν την εγγραφή ψηφιακού ήχου υψηλής ποιότητας στις ταινίες, ενώ χάρη στους αθόρυβους μηχανισμούς μπορείτε να αλλάζετε τις ρυθμίσεις της μηχανής χωρίς ενοχλητικό θόρυβο.

     Εφαρμογή Canon Photo Companion

     Εφαρμογή Canon Photo Companion

     Η εφαρμογή Photo Companion είναι ο απόλυτος συνεργάτης για όσους αφηγούνται ιστορίες με τις εικόνες τους, καθώς παρέχει πρόσβαση σε εξατομικευμένη και εξειδικευμένη γνώση και περιεχόμενο όταν τα χρειάζεστε, βοηθώντας σας να ζωντανέψετε πραγματικά τις ιστορίες σας.

     Ανακαλύψτε περισσότερα

     Λήψη της εφαρμογής Canon Photo Companion από το itunes
     Λήψη της εφαρμογής Canon Photo Companion για Android

     Βραβεία προϊόντων

     Προδιαγραφές

     Μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της EOS 7D Mark II.

     Έως 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο

     Φωτογραφίστε με συνεχή λήψη εικόνων σε ταχύτητα έως 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

     Δύο επεξεργαστές DIGIC 6

     Φωτογραφίστε με υψηλούς ρυθμούς καρέ και απολαύστε κορυφαία αναπαραγωγή χρωμάτων.

     Αισθητήρας φωτομέτρησης 150.000 pixel RGB+IR

     Κάθε σκηνή διαχωρίζεται και αναλύεται για σταθερή φωτομέτρηση της έκθεσης με υψηλή ακρίβεια.

     Αυτόματη εστίαση με έως 65 σημεία AF τύπου σταυρού

     Εστιάστε στα θέματα όπου κι αν βρίσκονται, με 65 σημεία AF τύπου σταυρού κατανεμημένα σε ολόκληρο το καρέ.

     Ταινίες EOS Full HD

     Τραβήξτε ταινίες με ανάλυση έως 1080p και ρυθμό καρέ 60fps. Υποδοχές μικροφώνου και ακουστικών για πλήρη έλεγχο του ήχου.

     Δύο υποδοχές για κάρτες CF + SD

     Οι δύο υποδοχές καρτών μνήμης προσφέρουν δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας κατά τη λήψη ή αυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης.

     CMOS 20,2 Megapixel

     Δημιουργήστε φωτογραφίες εξαιρετικής ποιότητας με εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

     Dual Pixel AF CMOS

     Απολαύστε ομαλή συνεχή εστίαση κατά τη λήψη ταινιών και φωτογραφιών σε κατάσταση Άμεσης προβολής.

     GPS

     Προσθέστε γεωγραφικές ετικέτες σε κάθε φωτογραφία και ταινία που καταγράφετε – ιδανικό χαρακτηριστικό για ταξιδιωτική φωτογράφιση.

     Περιεχόμενα συσκευασίας

     Κάντε λήψη προγραμμάτων οδήγησης, λογισμικού, firmware και εγχειριδίων.

     Υποστήριξη προϊόντος

     Προτείνεται για εσάς