EOS 80D

Χάρη στην εντυπωσιακή ταχύτητα, τα εύχρηστα χειριστήρια και τις καινοτόμες τεχνολογίες που διαθέτει, αυτή η ευέλικτη DSLR με Wi-Fi είναι ιδανική για να εξερευνήσετε νέους τομείς της φωτογραφίας και να επιτύχετε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που αξίζει η δημιουργικότητά σας.

Πλεονεκτήματα

 • Μηχανή υψηλής απόκρισης που συμβαδίζει με τη δράση
 • Εκπληκτική ποιότητα φωτογραφιών και ταινιών σε ευρύ φάσμα συνθηκών
 • Όλα όσα χρειάζεστε για να εξελίξετε τις φωτογραφικές σας ικανότητες
 • Ιδανική για δημιουργική βιντεοσκόπηση
 • Συνδεθείτε, τραβήξτε και μοιραστείτε τις εικόνες και τις ταινίες σας εύκολα

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EOS 80D

Απελευθερώστε τις δημιουργικές δυνατότητές σας


Γρήγορα, εύχρηστα χειριστήρια και καινοτόμες τεχνολογίες που ενισχύουν τη γρήγορη πρόοδό σας σε κάθε τομέα της φωτογραφίας και του βίντεο. Καταγράψτε κάθε δευτερόλεπτο δράσης με τη συνεχή λήψη στα 7fps και το υψηλής απόκρισης σύστημα αυτόματης εστίασης 45 σημείων τύπου σταυρού, που παρέχει υψηλή ακρίβεια σε διάφορες συνθήκες φωτισμού, και με μια ευρεία γκάμα φακών.

Εκπληκτική ποιότητα


Καταγράψτε ατμοσφαιρικές, ζωντανές και λεπτομερείς εικόνες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χάρη στον αισθητήρα CMOS APS-C με ανάλυση 24,2MP και τον αισθητήρα φωτομέτρησης RGB+IR με 7.560 pixel, που σας παρέχουν εκθέσεις υψηλής ακρίβειας. Το μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO της τάξης του ISO100-16.000 και η ανίχνευση τρεμοπαίγματος παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και συνεπή έκθεση κάτω από πηγές τεχνητού φωτισμού που τρεμοπαίζουν.
Αναλάβετε τον έλεγχο και εξελίξτε τις φωτογραφίες σας
Το Έξυπνο σκόπευτρο με κάλυψη καρέ 100% σας επιτρέπει να βλέπετε τα πάντα στο πλάνο σας κατά το καδράρισμα και εμφανίζει αμέσως τις ρυθμίσεις λήψης. Εξερευνήστε δημιουργικές γωνίες λήψης και απολαύστε τον έξυπνο έλεγχο με τη μεγάλη οθόνη αφής LCD μεταβλητής γωνίας 7,7cm, την οποία μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε για να συνθέσετε και να τραβήξετε λήψεις με Άμεση προβολή στα 5fps με συνεχή αυτόματη εστίαση.

Τελειοποιήστε τις ταινίες σας


Τραβήξτε ταινίες Full HD 60p έχοντας την επιλογή να δημιουργήσετε ομαλές σκηνές δράσης ή εφέ αργής κίνησης σε μορφή MP4 με διάφορους ρυθμούς καρέ. Η τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF παρέχει ένα ισχυρό σύστημα αυτόματης εστίασης για την παρακολούθηση κινούμενων θεμάτων, ενώ οι δυνατότητες Ταινία time-lapse, HDR και Δημιουργικά φίλτρα σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε ειδικά εφέ από τη μηχανή.

Εύκολη κοινή χρήση, λήψη από απόσταση


Τα NFC* και Wi-Fi* απλοποιούν τη σύνδεση και τον έλεγχο της μηχανής, καθώς και τη λήψη ταινιών και φωτογραφιών από απόσταση μέσω της εφαρμογής Camera Connect από συμβατά smartphone και tablet. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό EOS Utility στο Mac ή το PC σας για να τραβήξετε εικόνες από απόσταση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Wi-Fi και το NFC για να μεταφέρετε τις εικόνες σας στο Canon Connect Station ή να τις εκτυπώσετε σε συμβατούς εκτυπωτές.

* Όταν χρησιμοποιείται με συμβατές συσκευές

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Ελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας

Μια ισχυρή και εύχρηστη μηχανή με ταχύτατη απόκριση για να ανακαλύψετε τη δημιουργικότητά σας. Η EOS 80D διαπρέπει σε λήψεις αθλητικών διοργανώσεων, πορτρέτα, τοπία, φωτογράφιση δρόμου και ταξιδιωτικών θεμάτων και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, καθώς και στη δημιουργία ταινιών υψηλής ποιότητας. Χάρη στις πρωτοποριακές τεχνολογίες της, μπορείτε να πετυχαίνετε εκπληκτικά αποτελέσματα σε κάθε περίσταση.

0%
  Whats in the box

  Μια μηχανή υψηλής απόκρισης που συμβαδίζει με το ρυθμό της δράσης

   

  EOS 80D

  Ανακαλύψτε νέες πτυχές της φωτογραφίας

  Αντιδράστε ενστικτωδώς σε κάθε στιγμή και αιχμαλωτίστε εύκολα τη γρήγορη κίνηση των αθλητικών διοργανώσεων και της άγριας φύσης χάρη στο σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) υψηλής απόδοσης, το μέγιστο ρυθμό συνεχούς λήψης 7fps και τα χειριστήρια με δυνατότητα προσαρμογής.

  EOS 80D

  Σύστημα 45 σημείων AF τύπου σταυρού

  Αιχμαλωτίστε την καθοριστική στιγμή της δράσης σε εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας ακόμη και κάτω από προβολείς, χάρη στο εξαιρετικά ακριβές και γρήγορο σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) που λειτουργεί σε δύσκολες συνθήκες φωτισμό που φτάνουν στα -3EV.  Το σύστημα αυτόματης εστίασης 45 σημείων AF τύπου σταυρού σάς δίνει την ελευθερία να επιλέξετε το σημείο AF ή την περιοχή που ταιριάζει στη σύνθεσή σας. Επίσης, προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια και έλεγχο σε περιοχές ευρύτερης εστίασης για εκθαμβωτικά αποτελέσματα, ανεξαρτήτως θέσης του θέματος στο κάδρο.

  Συνεχής λήψη 7fps

  Αξιοποιήστε την καλύτερη ευκαιρία για να καταγράψετε μια φευγαλέα στιγμή χάρη στη μέγιστη ταχύτητα συνεχούς λήψης 7fps σε πλήρη ανάλυση. Ιδανική για στιγμιαίες λήψεις αθλητικών διοργανώσεων και άγριας φύσης.

  0%
   EOS 80D

   Συμβατότητα 27 AF σημείων με f/8

   Συνεχίστε να αποτυπώνετε ευκρινείς εικόνες με το σύστημα αυτόματης εστίασης (AF) όταν χρησιμοποιείτε διαφορετικούς συνδυασμούς φακών και extender χάρη στα 27 σημεία AF που υποστηρίζουν εστίαση σε f/8.

   Μηχανισμοί με δυνατότητα προσαρμογής

   Αξιοποιήστε τον έλεγχο και την ευελιξία που προσφέρει το σώμα EOS μεσαίου εύρους χάρη στα χειριστήρια με δυνατότητα προσαρμογής, την οθόνη LCD του επάνω πάνελ και την Άμεση προβολή, που σας επιτρέπουν να ελέγχετε εύκολα τις ρυθμίσεις και να προσαρμόζετε τη μηχανή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

   EOS 80D

   Εκθαμβωτική ποιότητα φωτογραφιών και ταινιών σε διάφορες συνθήκες

   Αποτυπώστε τη δημιουργικότητά σας με την ποιότητα που της αξίζει. Η EOS 80D αποτυπώνει εκθαμβωτικές εικόνες, σε διάφορες συνθήκες φωτισμού, με εξαιρετική λεπτομέρεια, χρώμα και ρεαλισμό, οι οποίες είναι έτοιμες για επεξεργασία και προβολή χάρη στον αισθητήρα APS-C CMOS 24,2 Megapixel και τον επεξεργαστή DIGIC 6.

   EOS 80D

   Αισθητήρας φωτομέτρησης 7.560 pixel RGB+IR

   Απολαύστε σταθερή έκθεση ακριβείας σε μια πληθώρα καταστάσεων, χάρη στον αισθητήρα φωτομέτρησης 7.560 pixel RGB+IR που ανιχνεύει τις υπέρυθρες δέσμες και το ορατό φως.

   EOS 80D
   EOS 80D

   Ρεαλιστικές λήψεις σε χαμηλό φωτισμό

   Αποτυπώστε φυσικές ατμοσφαιρικές εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμό χάρη στο μεγάλο εύρος ευαισθησίας ISO που κυμαίνεται από 100-16.000 (H:25.600). Έτσι, δεν χρειάζεστε φλας και έχετε ευελιξία για πιο γρήγορες ταχύτητες κλείστρου.

   Ανίχνευση τρεμοπαίγματος

   Η Ανίχνευση τρεμοπαίγματος εξασφαλίζει σταθερή έκθεση και χρώμα, κατά τη συνεχή λήψη εικόνων σε συνθήκες τεχνητού φωτισμού που τρεμοπαίζει.

   0%

    Ελέγξτε κάθε λεπτομέρεια του χειρισμού και εξελίξτε τη φωτογραφική σας δεινότητα

    Έξυπνο σκόπευτρο

    Δείτε τα πάντα μέσα στο πλαίσιο, με άμεση εμφάνιση των ρυθμίσεων λήψης, όταν χρησιμοποιείται το έξυπνο σκόπευτρο με περίπου 100% κάλυψη του πλαισίου. Καταγράψτε το θέμα σας με μεγαλύτερη διακριτικότητα χάρη στην κατάσταση αθόρυβης συνεχούς λήψης στα 3fps.

    EOS 80D
    EOS 80D

    Οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας με λειτουργία Άμεσης προβολής

    Ανακαλύψτε δημιουργικές γωνίες λήψης και απολαύστε έξυπνο χειρισμό χάρη στην οθόνη αφής Clear View LCD II 7,7cm μεταβλητής γωνίας. Συνθέστε το κάδρο σας και καταγράψτε τη δράση από διαφορετική οπτική γωνία χάρη στη συνεχή λήψη Άμεσης προβολής με την τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF στα 5fps.

    Ενσωματωμένος πομπός Speedlite

    Ανακαλύψτε δημιουργικές επιλογές φωτισμού με τα φλας Speedlite της Canon εκτός μηχανής και χειρισμό μέσω του ενσωματωμένου πομπού Speedlite της EOS 80D.

    EOS 80D
    EOS 80D

    Σύστημα EOS

    Ανακαλύψτε νέες δημιουργικές ευκαιρίες χάρη στη μεγάλη γκάμα προϊόντων του συστήματος EOS με φακούς EF και αξεσουάρ.

    EOS 80D

    EOS 80D

    Ήχος επαγγελματικής ποιότητας
    Απολαύστε πλήρη έλεγχο των επιπέδων ήχου από το μενού της μηχανής και καταγράψτε ήχο επαγγελματικής ποιότητας με τις εισόδους ακουστικών και μικροφώνου.

    Μεγάλη γκάμα μορφών αρχείων
    Καταγράψτε το περιεχόμενό σας σε μορφές αρχείων MP4 και MOV με διάφορους ρυθμούς καρέ και κωδικοποιητές για εύκολη επεξεργασία και αποθήκευση.

    EOS 80D

    Ισχυρός συνδυασμός για ταινίες

    Ως βέλτιστη λύση λήψης ταινίας, συνδυάστε την EOS 80D με τον φακό υψηλής απόδοσης EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM με Nano USM, που προσφέρει ομαλή, αθόρυβη εστίαση για ταινίες και εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση (AF) για φωτογραφίες. Συνδυάστε το σύνολο με τον προαιρετικό προσαρμογέα ισχυρού ζουμ PZ-E1 για έλεγχο ακριβείας του ζουμ κατά την καταγραφή ταινιών.

    Άμεση σύνδεση NFC

    EOS 80D

    Άμεση σύνδεση NFC

    Συνδέστε τη μηχανή στη στιγμή με συμβατές συσκευές Android* με μόνο μία σάρωση χάρη στην τεχνολογία NFC. Συνδεθείτε εύκολα μέσω ενός κλειδιού Wi-Fi από άλλες συσκευές. * Κατά τη χρήση με συμβατές συσκευές Android

    Canon Connect Station

    EOS 80D

    Canon Connect Station

    Απλώς φέρτε σε επαφή την EOS 80D μέσω NFC με το Connect Station και αποθηκεύσετε εύκολα τις φωτογραφίες και τις ταινίες σας. Επίσης, μπορείτε να τις μοιραστείτε με άλλους σε μια HDTV, στα κοινωνικά δίκτυα ή μέσω των online άλμπουμ.

    Λογισμικό EOS Utility

    EOS 80D

    Λογισμικό EOS Utility

    Συνδεθείτε στη μηχανή παντού, από οποιοδήποτε PC ή Mac και απολαύστε εύκολή μεταφορά εικόνων και χειρισμό από απόσταση με το παρεχόμενο λογισμικό EOS Utility.

    Εφαρμογή Canon Photo Companion

    Εφαρμογή Canon Photo Companion

    Η εφαρμογή Photo Companion είναι ο απόλυτος συνεργάτης για όσους αφηγούνται ιστορίες με τις εικόνες τους, καθώς παρέχει πρόσβαση σε εξατομικευμένη και εξειδικευμένη γνώση και περιεχόμενο όταν τα χρειάζεστε, βοηθώντας σας να ζωντανέψετε πραγματικά τις ιστορίες σας.

    Ανακαλύψτε περισσότερα

    Λήψη της εφαρμογής Canon Photo Companion από το itunes
    Λήψη της εφαρμογής Canon Photo Companion για Android

    Προδιαγραφές

    f1_8-2_8

    Αισθητήρας 24,2MP

    εικονίδιο CMOS τύπου 1,0

    Σύστημα αυτόματης εστίασης με 19 σημεία AF

    DIGIC 7

    Wi-Fi/NFC

    Full HD, 60p

    Hybrid CMOS AF III

    5fps_KF

    5fps

    vari-angle_KF

    Οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας

    DIGIC6_KF

    DIGIC 6

    Whats in the box

    Awards

    EISA Awards 2016

    Προτείνεται για εσάς