Φακοί για DSLR

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Εξαιρετικά ευέλικτος φακός ζουμ με τεχνολογία Nano USM, για φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση σκηνών γρήγορης δράσης.

Ευρυγώνιος φακός ζουμ EF-S 18-135mm με πρωτοποριακή τεχνολογία Nano USM

Ευέλικτος φακός EF-S με εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε ταινίες
Απολαύστε κορυφαία ευελιξία από έναν φακό που είναι βέβαιο ότι δεν θα λείπει ποτέ από την τσάντα σας, καθώς προσφέρει ποιοτική απόδοση κατά τη λήψη στατικών εικόνων και την κινηματογράφηση, χάρη στη νέα τεχνολογία Nano USM. Η ταχύτητα και η ομαλή εστίαση του EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM παρέχουν εκπληκτικές αυθόρμητες λήψεις, ενώ ο αθόρυβος κινητήρας του εξασφαλίζει ότι ο ήχος στις ταινίες δεν επηρεάζεται από θορύβους εστίασης.

Ο EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM είναι ένας εξαιρετικός φακός για

 • Τοπίο

  Φωτογραφίστε πανοραμικά τοπία όπου κι αν βρίσκεστε, από την αυγή μέχρι το σούρουπο. Από πλαγιές και παραλίες μέχρι ορόσημα πόλεων και αστικά τοπία.

 • Πορτραίτο

  Ιδανική επιλογή για την καταγραφή των εκφράσεων στα πρόσωπα των φίλων και των μελών της οικογένειάς σας, τέλειο εργαλείο για γάμους, εκδηλώσεις και πάρτι.

 • Ταξίδι

  Οι φωτογραφίες με ταξιδιωτικά θέματα δεν αφορούν μόνο αυτούς που γυρίζουν όλο τον κόσμο – βγείτε έξω και κυκλοφορήστε. Οι επισκέψεις σε αξιοθέατα, οι ημέρες χαλάρωσης και τα σύντομα διαλείμματα μπορούν να σας χαρίσουν πολύτιμες αναμνήσεις.

 • Υπαίθρια σπορ

  Δημιουργήστε την ψευδαίσθηση ότι είστε μέσα στη δράση. Καταγράψτε πλάνα του τέλειου σερβίς, των απίστευτων γκολ και των πανηγυρισμών στο γήπεδο.

Compact φακός υψηλών επιδόσεων για εξαιρετικές φωτογραφίες και ταινίες

Τέλειος για φωτογραφίες και ταινίες, ο φακός EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM διαθέτει ειδικές καταστάσεις σταθεροποίησης εικόνας για συγκεκριμένους τύπους λήψης, εξασφαλίζοντας σταθερά αποτελέσματα. Η τεχνολογία Nano USM παρέχει γρήγορη εστίαση και ομαλή, αθόρυβη λειτουργία, ιδανική για την κινηματογράφηση.

Το μικρό βάρος και μέγεθος κάνει τον φακό ιδανικό σύντροφο για τα ταξίδια σας, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, καθώς προσφέρει εξαιρετική αναπαραγωγή των χρωμάτων και της αντίθεσης. Τα UD και τα ασφαιρικά στοιχεία του φακού μειώνουν τη χρωματική παρέκκλιση σε ολόκληρο το μεγάλο εύρος εστιακών αποστάσεων, τόσο για ταινίες όσο και για φωτογραφίες.

Τεχνολογία Nano USM – ομαλή, γρήγορη και αθόρυβη λειτουργία

Μην χάσετε ούτε μία στιγμή

Η τεχνολογία Nano USM του φακού EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM σας δίνει τη δυνατότητα να εστιάζετε στο θέμα με εξαιρετική ταχύτητα. Σε συνδυασμό με το ευέλικτο εύρος εστιακών αποστάσεων, σας επιτρέπει να καταγράφετε συναρπαστικά τοπία, όμορφα πορτραίτα και σκηνές γρήγορης δράσης.

Canon Camera
Canon Camera

Ταινίες επαγγελματικής ποιότητας, εύκολα

Η τεχνολογία εστίασης Nano USM παρέχει φυσική αίσθηση στις ταινίες σας, με εξαιρετικά ομαλή αυτόματη εστίαση κατά την παρακολούθηση θεμάτων. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να αναλάβετε τον έλεγχο οποιαδήποτε στιγμή με τον δακτύλιο χειροκίνητης εστίασης που προσφέρει άμεση απόκριση.

Ανακαλύψτε την τεχνολογία Nano USM

Στο εσωτερικό της μονάδας Nano USM υπάρχει ένα ελαστικό μεταλλικό σώμα, ένα κεραμικό στοιχείο ευαίσθητο στην εφαρμογή τάσης και μια μονάδα οδήγησης. Εφαρμόζοντας τάση στο κεραμικό στοιχείο και προσαρμόζοντάς την κατάλληλα, ελέγχεται η κατεύθυνση και η ταχύτητα της μονάδας οδήγησης. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα εστίασης που παρέχει ομαλή εστίαση με έλεγχο ταχύτητας.

Μείνετε σταθεροί μέσα στη δράση

Η λήψη φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας είναι εύκολη με τον Οπτικό σταθεροποιητή εικόνας 4 στοπ. Αντισταθμίζει την αστάθεια της μηχανής, παρέχοντας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού ή όταν χρησιμοποιείται το ζουμ, ενώ η ειδική κατάσταση Πανοραμικής μετατόπισης ενεργοποιείται αυτόματα όταν ακολουθείτε ένα κινούμενο θέμα.

Το Δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας εξασφαλίζει σταθερότητα κατά την κινηματογράφηση με τη μηχανή στο χέρι, σε πλήρες ζουμ ή εν κινήσει.

Canon Camera

Απίστευτη ευελιξία σε όλο το εύρος εστιακών αποστάσεων

Ο φακός EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM καταγράφει με άνεση μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων χάρη στο μεγάλο εύρος εστιακών αποστάσεων. Με τη μικρότερη εστιακή απόσταση μπορείτε να απαθανατίζετε τοπία μεγάλης έκτασης. Στο άλλο άκρο, μπορείτε να πλησιάσετε στη δράση χρησιμοποιώντας ρυθμίσεις τηλεφακού και την αυτόματη εστίαση υψηλής ταχύτητας. Ο Οπτικός σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ διατηρεί τις εικόνες σας ευκρινείς και σταθερές κατά τη λήψη με το μέγιστο ζουμ, σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού ή κατά τη λήψη βίντεο.

Πλησιάστε στη λεπτομέρεια με τον φακό EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

Η δημιουργία ταινιών επαγγελματικής ποιότητας είναι πλέον απλή με το νέο Προσαρμογέα κινητήρα ζουμ PZ-E1

Ο νέος Προσαρμογέας κινητήρα ζουμ προσαρτάται εύκολα στις ηλεκτρικές επαφές κάτω από τον φακό EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM, επιτρέποντας τη χρήση του ζουμ με έναν απλό μοχλό (ή μέσω Wi-Fi, όταν χρησιμοποιείται με ένα συμβατό σώμα EOS). Έτσι, μπορείτε να έχετε ακριβή και ομαλό έλεγχο του ζουμ για ταινίες με επαγγελματική ποιότητα.

Απλός στη χρήση και ελαφρύς, αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για λήψη ταινιών επαγγελματικής ποιότητας οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Ακολουθήστε τη δράση, τραβήξτε ταινίες σε στυλ ντοκιμαντέρ ή ζουμάρετε για δημιουργικά εφέ.

Έλεγχος της δράσης από απόσταση

Η προσθήκη του Προσαρμογέα κινητήρα ζουμ PZ-E1 απογειώνει την ευελιξία του φακού EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε το ζουμ από απόσταση. 

Συνδυάστε τον φακό EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM και τον Προσαρμογέα κινητήρα ζουμ PZ-E1 με ένα σώμα EOS συμβατό με Wi-Fi και θα μπορείτε να ελέγχετε το ζουμ ασύρματα μέσω μια έξυπνης συσκευής και της εφαρμογής Canon Camera Connect.**

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Σχετικά αξεσουάρ

 • Αξεσουάρ φακών

  Lens Hood EW-73B

  Αποτρέπει την εισχώρηση σκεδαζόμενου φωτός στον φακό, εμποδίζοντας τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις να επηρεάσουν τις φωτογραφίες σας.

 • Αξεσουάρ φακών

  Μαλακή θήκη φακού LP1116

  Protective soft case for selected EF lenses.
 • Αξεσουάρ φακών

  Φίλτρο κυκλικής πόλωσης PL-C B 67mm

  Πολωτικό φίλτρο για φακούς με σπείρωμα φίλτρου διαμέτρου 67mm.
 • Αξεσουάρ φακών

  Φίλτρο προστασίας φακού 67mm

  Προστατεύει το εμπρός στοιχείο των φακών από ρύπους και φθορές. Κατάλληλο για φακούς με σπείρωμα φίλτρου 67mm.
 • Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

  Τέσσερις εναλλακτικοί φακοί του EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM, που έχουν επιλέξει οι ειδικοί μας στους φακούς.

  1. * Δοκιμές της Canon με ιδανικές τιμές· η πραγματική ταχύτητα οδήγησης εξαρτάται από το μοντέλο της μηχανής και τις συνθήκες λήψης. Ελέγχθηκε κατά την εστίαση από το άπειρο στην ελάχιστη απόσταση εστίασης.

   ** Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές.