Μηχανές EOS DSLR για αρχάριους

Κάντε εύκολα τα πρώτα σας βήματα στη φωτογραφία με την οικογένεια EOS και απολαύστε εξαιρετική ποιότητα εικόνας με αναρίθμητες δημιουργικές δυνατότητες.
Canon Camera

Το ταξίδι σας ξεκινά εδώ

Η βασική σειρά μηχανών μας DSLR σάς επιτρέπει να κάνετε τα πρώτα βήματα στο συναρπαστικό κόσμο της φωτογραφίας με EOS. Για να απολαύσετε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και αμέτρητες δημιουργικές ευκαιρίες, αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη σωστή μηχανή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Επιλεγμένα προϊόντα

EOS 250D

Η ελαφρότερη παγκοσμίως φωτογραφική μηχανή DSLR με κινούμενη οθόνη*, με Canon DIGIC 8, δυνατότητα ταινιών 4K και Δημιουργική υποβοήθηση.

Canon Camera

Άλλα προϊόντα της σειράς

Η δύναμη της δημιουργικότητας

Μια ψηφιακή μηχανή SLR μπορεί να μετατρέψει βιαστικές λήψεις σε κάτι πολύ πιο δημιουργικό. Δημιουργήστε εφέ εστίασης με μικρό βάθος πεδίου για να προσελκύσετε την προσοχή στο θέμα και συνδυάστε δημιουργικά φίλτρα για να κάνετε τις φωτογραφίες σας να ξεχωρίζουν.

Έξυπνη αυτόματη σκηνή

Εκμεταλλευτείτε την κατάσταση "Έξυπνη αυτόματη σκηνή" των μηχανών Canon, η οποία επιλέγει ακριβώς τις σωστές ρυθμίσεις στη μηχανή για το θέμα σας και εξασφαλίζει εξαιρετικές εικόνες, επιτρέποντάς σας να ασχοληθείτε απερίσπαστοι με τη δημιουργικότητά σας.

Canon Camera
Canon Camera

Έτοιμοι για δράση

Θα είστε πάντα έτοιμοι να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας χάρη στη μεγάλη ταχύτητα λήψης, την άμεση απόκριση, τον έξυπνο έλεγχο μέσω της οθόνης αφής και το οπτικό σκόπευτρο για εύκολο καδράρισμα. Παρακολουθήστε και καταγράψτε εύκολα κινούμενα αντικείμενα με το έξυπνο σύστημα αυτόματης εστίασης και τη γρήγορη συνεχή λήψη.

Ταινίες και στιγμιότυπα βίντεο EOS

Δημιουργήστε με ευκολία κινηματογραφικές ταινίες. Διατηρήστε το θέμα σας ευκρινές με όμορφο φλουτάρισμα φόντου χάρη στις τεχνολογίες Dual Pixel CMOS AF και Hybrid CMOS AF. Καταγράψτε κλιπ 2, 4 ή 8 δευτ. με τη λειτουργία "Στιγμιότυπο βίντεο" και συνδυάστε τα σε ταινίες υψηλής ποιότητας.

Canon Camera

Υποστήριξη και έμπνευση

Αλλάξτε φακό και προοπτική με το σύστημα EOS και παρακολουθήστε τα εκπαιδευτικά μαθήματα EOS που προσφέρουν πληθώρα χρήσιμων συμβουλών.

  1. Δεν είναι διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά σε κάθε μηχανή.

Εγγραφείτε τώρα για νέες ιδέες

Μην χάνετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.
  1. *Η 250D (Μαύρο/Ασημί) είναι η πιο ελαφριά στον κόσμο μεταξύ όλων των φωτογραφικών μηχανών DSLR με αισθητήρα μεγέθους APS-C και πλήρως κινούμενη οθόνη LCD. Με μπαταρία και κάρτα μνήμης, σύμφωνα με τις οδηγίες CIPA. Στις 9 Απριλίου 2019 (μετά από έρευνα της Canon).