EOS R Adapters

Προσαρμογείς EOS R

Συνδέστε το σύστημα EOS R με τον ευρύτερο κόσμο των φακών EF και EF-S

Ολοκλήρωση και διεύρυνση

Οι προσαρμογείς του συστήματος EOS R είναι απόλυτα συμβατοί με τους φακούς EF και EF-S της Canon, προσφέροντας στους κατόχους μηχανών Canon EOS R και Canon EOS RP, που διαθέτουν επίσης μηχανή EOS, τη δυνατότητα πλήρους ενσωμάτωσης με τους φακούς που έχουν ήδη1.

Canon Adapters for EOS R
EOS R Compatibility with EF-S Lenses

Συνδέστε τους φακούς EF-S με το σύστημα EOS R

Οι φακοί EF-S είναι σχεδιασμένοι για χρήση με μηχανές EOS DSLR με αισθητήρα APS-C, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στο σύστημα EOS R μέσω προσαρμογέα. Η μηχανή δημιουργεί αυτόματα κομμένες εικόνες που ταιριάζουν με τον μικρότερο κύκλο εικόνας των οπτικών στοιχείων EF-S.

Φακοί συμβατοί με μηχανές EOS R

Ανακαλύψτε τους φακούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τους προσαρμογείς EOS R.

EOS R Compatible Lenses - EF Prime, EF-S, EF Zoom

Ανθεκτική κατασκευή

Οι προσαρμογείς EOS R είναι κατασκευασμένοι για να αντέχουν σε επαγγελματική χρήση, και διαθέτουν μεταλλικές βάσεις στο μπροστινό και το πίσω μέρος. Επίσης, είναι ανθεκτικοί στη σκόνη και την υγρασία, ώστε να μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες.

Canon EOS R Adapters - Professional build and quality

Σχεδιασμένοι για κορυφαίες επιδόσεις

Οι φακοί σας χρησιμοποιούνται όπως και με τις EOS DSLR, εξασφαλίζοντας τις ίδιες κορυφαίες επιδόσεις και υψηλή ποιότητα.

Canon EOS R Adapters - Great Performance, High Quality.

Μηχανολογική υπεροχή

Οι μηχανικοί της Canon ανέπτυξαν τους προσαρμογείς του συστήματος EOS R προκειμένου να διατηρήσουν τη συμβατότητα, την ποιότητα και την απόδοση κατά τη σύνδεση της EOS R σε υφιστάμενους φακούς EF και EF-S.

Canon EOS R Adapters - Compatible with EF and EF-S Lenses

Προσαρμογέας EOS R Mount Adapter EF-EOS R

Ο τυπικός προσαρμογέας Mount Adapter EF-EOS R EOS R επιτρέπει την απρόσκοπτη χρήση των φακών EF-S και EF σε μηχανές EOS R. Οι φωτογράφοι που διαθέτουν ήδη μια συλλογή οπτικών στοιχείων EF-S ή EF, μπορούν να επενδύσουν άφοβα στο σύστημα EOS R, γνωρίζοντας ότι οι φακοί που έχουν ήδη θα λειτουργούν όπως πρέπει.

Canon EOS R Mount Adapter EF-EOS R Adapter - EF-S and EF Compatible

Προσαρμογέας EOS R Control Ring Mount Adapter EF-EOS R

Ο Control Ring Mount Adapter EF-EOS R προσφέρει την ίδια μετατροπή βάσης φακού με τον Mount Adapter EF-EOS R, αλλά διαθέτει επιπλέον έναν δακτύλιο ελέγχου φακού. Ο δακτύλιος είναι προσαρμόσιμος και εντοπίζεται εύκολα χωρίς να απομακρύνετε τη μηχανή από τα μάτια σας, προσφέροντας απτικό έλεγχο διαφόρων λειτουργιών.

Canon EOS R Control Ring Mount Adapter EF-EOS R Adapter Customisable and Manual Controls

Προσαρμόσιμη λειτουργικότητα

Ο δακτύλιος ελέγχου φακού μπορεί να προγραμματιστεί μέσω του μενού της μηχανής, για την προσαρμογή διαφόρων ρυθμίσεων όπως το διάφραγμα, η ταχύτητα κλείστρου, η ευαισθησία ISO και η αντιστάθμιση έκθεσης.

Canon EOS R Lens Control Ring

Απτικός, έξυπνος χειρισμός

Μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα τον δακτύλιο ελέγχου φακού χωρίς να απομακρύνετε τη μηχανή από τα μάτια σας. Τα απαλά κλικ προσφέρουν απτική ενημέρωση σε διαστήματα ενός τρίτου ή μισού στοπ (και μπορούν να καταργηθούν μέσω μιας ειδικής υπηρεσίας της Canon για κινηματογραφιστές που επιθυμούν πιο ομαλή λειτουργία).

Canon EOS R Adapter Tacticle Feedback

Προσαρμογέας βάσης EF-EOS R για φίλτρα τύπου drop-in

Ο προσαρμογέας φακών EF-EOS R για φίλτρα τύπου drop-in βασίζεται στις λειτουργίες του προσαρμογέα βάσης EF-EOS R και προσθέτει τη δυνατότητα χρήσης φίλτρων τύπου drop-in, χωρίς να χρειάζεται η τοποθέτηση φίλτρων στο μπροστινό μέρος του φακού. Αυτή η ιδιότητα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για ευρυγώνιες λήψεις με μεγάλο μπροστινό στοιχείο φακού. Διατίθεται είτε με μεταβλητό φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας (V-ND)2 είτε με φίλτρο κυκλικής πόλωσης (C-PL), καθώς και με ένα διαφανές φίλτρο (CL) για λήψεις χωρίς εφέ φίλτρου.

Canon EOS R Drop-In Mount Adapter

Προσαρμογέας V-ND: Μεταβλητό φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας

Τα φίλτρα ουδέτερης πυκνότητας συμβάλλουν στον έλεγχο της ποσότητας φωτός που εισέρχεται στη μηχανή, επιτρέποντας σε κινηματογραφιστές να κάνουν λήψεις με συνδυασμούς μεγάλου εύρους διαφράγματος/αργής ταχύτητας κλείστρου σε συνθήκες έντονου φωτισμού. Επίσης, επιτρέπουν σε φωτογράφους τοπίων να χρησιμοποιούν μικρότερες ταχύτητες κλείστρου, ώστε να θολώνουν την κίνηση στον ουρανό και το νερό2.

Canon EOS R Adapteer Variable-ND Filter Drop-In

Προσαρμογέας C-PL: Φίλτρο κυκλικής πόλωσης

Τα πολωτικά φίλτρα περιορίζουν τη θάμβωση και τη θόλωση και μειώνουν την ποσότητα φωτός που ανακλάται από γυάλινες επιφάνειες. Τα φίλτρα ενισχύουν επίσης τον κορεσμό φωτός και εντείνουν τα χρώματα των σκηνών.

Canon EOS R Adapteer Circular Polarising Filter Drop-In

Αξεσουάρ προσαρμογέα

Ανακαλύψτε το σύστημα EOS R

Αντλώντας στοιχεία από πάνω από τρεις δεκαετίες συνεχούς καινοτομίας EOS, το σύστημα EOS R βασίζεται σε μια πρωτοποριακή βάση φακού που προσφέρει μεγαλύτερες δημιουργικές ευκαιρίες και πιο έξυπνους τρόπους απαθανάτισης της κάθε στιγμής.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Discover Canon EOS R

Στα χέρια των επαγγελματιώνΗ EOS R έτυχε αμέσως θερμής υποδοχής από επαγγελματίες φωτογράφους και κινηματογραφιστές. Ανακαλύψτε πώς δοκίμασαν τις δυνατότητές της για να δημιουργήσουν εικόνες και ταινίες που δεν πίστευαν πότε ότι θα μπορούσαν να έχουν.

Δείτε όλα τα άρθρα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν...

1 Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές
2 Όταν η ενιαία λευκή γραμμή δεν φαίνεται πλέον στον επιλογέα ρύθμισης (ND250 ή μεταγενέστερο), μπορεί να προκύψει μπλε χρώμα ή ανωμαλία πυκνότητας