Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Ο EF-S 60mm f/2.8 Macro USM είναι ο πρώτος πραγματικός φακός macro της σειράς EF-S. Είναι ένας δυναμικός, συμπαγής φακός γρήγορης εστίασης που αποδίδει εντυπωσιακές λεπτομέρειες, πέρα από όσα βλέπει το ανθρώπινο μάτι.

Πλεονεκτήματα

  • Περίπου 96mm εστιακή απόσταση (σε μορφή 35mm)
  • Μικρό μέγεθος και βάρος
  • Υψηλή ανάλυση, αντίθεση και ποιότητα εικόνας σε όλο το κάδρο
  • Γρήγορη αυτόματη εστίαση με σχεδόν αθόρυβο κινητήρα USM
  • Δυνατότητα εναλλαγής σε χειροκίνητη εστίαση κάθε στιγμή
  • Επίστρωση Super Spectra

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Από κοντά


Ικανός να εστιάζει εικόνες φυσικού μεγέθους στον αισθητήρα εικόνας, ο EF-S 60mm f/2.8 Macro USM προσφέρει πραγματική απόδοση macro στη σειρά φακών EF-S. Χάρη στην ενεργή εστιακή απόσταση περίπου 96mm (σε μορφή 35mm), προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στις κοντινές λήψεις. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης 20cm σάς φέρνει εξαιρετικά κοντά στο θέμα, γεμίζοντας το κάδρο με όλες τις λεπτομέρειες που θέλετε να απαθανατίσετε.

Ένας μικροσκοπικός κόσμος


Ο EF-S 60mm f/2.8 Macro USM συνδυάζεται αρμονικά με τις μηχανές EOS που διαθέτουν βάση EF-S, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε μια συναρπαστική νέα διάσταση στη φωτογραφία. Όσοι φωτογραφίζουν θέματα της φύσης θα αγαπήσουν τη δυνατότητα αποτύπωσης της περίπλοκης ομορφιάς των μικροσκοπικών χαρακτηριστικών. Χάρη στη δυνατότητα αναπαραγωγής εικόνων στον αισθητήρα στο ίδιο μέγεθος με το θέμα, μπορείτε να ταξιδέψετε το κοινό σας σε ένα θαυμάσιο μικροσκοπικό κόσμο.

Φλουτάρισμα φόντου


Οι φωτογράφοι πορτραίτων θα λατρέψουν το μεγάλο διάφραγμα, το οποίο μειώνει το βάθος πεδίου και δημιουργεί υπέροχο φλουτάρισμα στο φόντο, κάνοντας το θέμα να ξεχωρίζει με εντυπωσιακό τρόπο.

Ταξιδέψτε χωρίς βάρος


Ο EF-S 60mm f/2.8 Macro USM προσθέτει τεράστια ευελιξία στον εξοπλισμό σας, αλλά ελάχιστο βάρος. Ο σχεδόν αθόρυβος Υπερηχητικός κινητήρας (USM) προσφέρει ταχύτατη αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας, με δυνατότητα χειροκίνητης εστίασης ανά πάσα στιγμή.

Ανάλυση και ποιότητα


Η πάνω από 60 χρόνια εμπειρία στην κατασκευή οπτικών οδήγησε στη δημιουργία ενός φακού που πληροί τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας εικόνας. Ο συνδυασμός των τεχνολογιών της Canon στην κατασκευή φακών εξασφαλίζει υψηλή ανάλυση, φωτεινότητα, αντίθεση και ισορροπημένη αναπαραγωγή χρωμάτων σε όλο το κάδρο και σε όλες τις αποστάσεις εστίασης.

Σχεδίαση για ψηφιακή φωτογράφιση


Ειδικά σχεδιασμένος για ψηφιακή φωτογράφιση, ο φακός διαθέτει στοιχεία με ειδικό σχήμα και επίστρωση Super Spectra, ώστε να καταστέλλει την εμφάνιση ειδώλων και τις αναλαμπές που μπορεί προκληθούν από τις αντανακλάσεις στον αισθητήρα της μηχανής. Το ειδικό παρασολέιγ που διατίθεται προαιρετικά μειώνει περαιτέρω το ενδεχόμενο εμφάνισης αναλαμπών.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products