In a room filled with bouquets of flowers, a man holds a print he has made using a Canon PIXMA G6040 that can be seen on the table in front of him.

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ανακαλύψτε πώς ένας εκτυπωτής της σειράς Canon PIXMA G μπορεί να συνεισφέρει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Ευέλικτοι, οικονομικά αποδοτικοί και σχεδιασμένοι για να προσφέρουν αποτελέσματα υψηλής ποιότητας με σταθερή απόδοση, δεν είναι τυχαίο που οι εκτυπωτές της Σειράς Canon PIXMA G συμβάλλουν στην ανάπτυξη αυτών των τριών επιχειρήσεων. Θα είναι η δική σας επιχείρηση η επόμενη;

Η έμπνευση γίνεται επιστήμη

A child holds a Mini Professors certificate with his name on.
Τα μικρά παιδιά που συμμετέχουν στα μαθήματα θετικών επιστημών της Mini Professors χρησιμοποιούν τον εκτυπωτή Canon PIXMA G4510 για να εκτυπώσουν οτιδήποτε χρειαστεί, από καρτελάκια με ονόματα έως αυτοκόλλητα και διπλώματα.

Εταιρεία : Mini Professors

Κλάδος : Υπηρεσίες εκπαίδευσης

Τοποθεσία : St Albans and Harpenden, Ηνωμένο Βασίλειο

Υπηρεσίες : Διασκεδαστικά ενημερωτικά μαθήματα θετικών επιστημών, σχεδιασμένα για προσχολικές ηλικίες

Ιστότοπος : www.miniprofessors.com/stalbans

Οι πελάτες της Natasha Spink είναι από τους πιο απαιτητικούς. Η Natasha είναι η ιδιοκτήτρια του franchise «Mini Professors» στην περιοχή του St Albans and Harpenden. Η Mini Professors προσφέρει τα μοναδικά μαθήματα θετικών επιστημών που είναι σχεδιασμένα ειδικά για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Το έντυπο υλικό αποτελεί σημαντικό κομμάτι για κάθε μάθημα. Η Natasha μετά από προσεκτική έρευνα, όπως θα περίμενε κανείς από έναν εκπαιδευμένο επιστήμονα, επέλεξε τον εκτυπωτή Canon PIXMA G4510.

«Μου δίνει τη δυνατότητα να αναθέτω στα παιδιά πολλές δραστηριότητες κάθε εβδομάδα», εξηγεί η Natascha. «Στο πλαίσιο των πειραμάτων χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά πρότυπα, αυτοκόλλητα και κάρτες, και μέχρι στιγμής ο εκτυπωτής εκτυπώνει κανονικά σε μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών υλικών.»

Ο μικρών διαστάσεων Canon PIXMA G4510 μπορεί να αντεπεξέλθει με ευκολία στον όγκο εκτυπώσεων που χρειάζεται η Natasha. Ένα επιπλέον θετικό στοιχείο του είναι η ασύρματη συνδεσιμότητα. «Μπορώ να βρίσκομαι σε μια διαφορετική αίθουσα επιβλέποντας τα παιδιά και ταυτόχρονα να στέλνω εκτυπώσεις από τον φορητό υπολογιστή μου», αναφέρει.

Η Natasha είναι επίσης πολύ ευχαριστημένη με τις επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού υψηλής απόδοσης του Canon PIXMA G4510. Χάρη στις γραμμές ένδειξης όγκου είναι εύκολο να βλέπει κάποιος πόσο μελάνι έχει μείνει, ενώ η αναπλήρωση του μελανιού είναι απλή, γίνεται αραιά και παράγει λιγότερα πλαστικά απόβλητα.

Όσον αφορά στην ποιότητα εκτύπωσης, και σε αυτήν την περίπτωση όπως και σε άλλες, ο Canon PIXMA G4510 κάνει όσα υπόσχεται. «Τα παιδιά λατρεύουν να παίρνουν ένα δίπλωμα στο τέλος των μαθημάτων», εξηγεί η Natasha. «Είναι υπέροχο που μπορώ να τους προσφέρω κάτι για το οποίο είμαι περήφανη. Η ποιότητα της εκτύπωσης είναι εξαιρετική και μπορούν να το κρεμάσουν κάπου στο σπίτι τους.»

"Είναι αξιόπιστος, οικονομικά αποδοτικός, είναι πολύ εύκολος στη χρήση κι έχει τέλεια εμφάνιση."

Εξασφαλίζοντας ένα επιτυχημένο μέλλον

Σχετικά άρθρα
Meet the PIXMA G640 and PIXMA G540

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Γνωρίστε τους PIXMA G640 και PIXMA G540

Ανακαλύψτε τα νέα χαρακτηριστικά των εκτυπωτών Canon MegaTank νέας γενιάς.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Ο καλύτερος εκτυπωτής για οικιακά γραφεία

Εργαστείτε απρόσκοπτα από το σπίτι με τον εκτυπωτή Canon PIXMA TR4650.

A man using the Canon PRINT app on a tablet to print a document of a bar graph on a Canon PIXMA G6050.
Η Premier Insurance χρησιμοποιεί την εφαρμογή Canon PRINT για να εκτυπώνει έγγραφα από κινητά τηλέφωνα ή tablet στον εκτυπωτή PIXMA G6050, είτε στο γραφείο είτε από απόσταση.

Εταιρεία : Premier Insurance

Κλάδος : Υπηρεσίες ασφάλισης

Τοποθεσία : Harrow, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο

Υπηρεσίες : Χαρτοφυλάκιο ασφαλιστικών προϊόντων

Ιστότοπος : www.premier-insurance.net

Ραγδαία εξέλιξη. Με στόχο την κορυφή. Όπως και να το ονομάσουμε, οι φιλοδοξίες του Anik Islam για την Premier Insurance –την εταιρεία που έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές του Ηνωμένου Βασιλείου– εξαρτώνται από το εάν οι επιχειρησιακοί πόροι ανταποκρίνονται στη ζήτηση.

Καθώς η εταιρεία αναπτυσσόταν, ο Anik αναζητούσε νέες λύσεις εκτύπωσης. «Ο εκτυπωτής που θα διαλέγαμε έπρεπε να παρέχει υψηλή παραγωγικότητα, συνδεσιμότητα, υψηλή απόδοση και ευελιξία εκτύπωσης.

Όταν ανακαλύψαμε τη Σειρά Canon PIXMA G, μας φάνηκε ότι ήταν η απάντηση σε όλα μας τα προβλήματα», εξηγεί ο Anik.

The Canon PIXMA G6050 with four vivid ink bottles for the refillable ink tanks.
Οι επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού υψηλής απόδοσης του Canon PIXMA G6050 σημαίνουν σπατάλη λιγότερου χρόνου για παραγγελίες ακριβών κασετών.

Ο Canon PIXMA G6050 είναι ιδανικός για το δραστήριο περιβάλλον του γραφείου της Premier Insurance. Η χωρητικότητα 350 φύλλων, οι δύο διαδρομές τροφοδοσίας χαρτιού, η υψηλή απόδοση και οι επαναγεμιζόμενες δεξαμενές μελανιού σημαίνουν λιγότερος χαμένος χρόνος για προσθήκη χαρτιού και παραγγελίες ακριβών κασετών. Πράγματι, οι εκτυπωτές MegaTank της Canon, όπως ο Canon PIXMA G6050, μπορούν να εκτυπώσουν έως και 18.000 σελίδες από μόλις τρεις φιάλες μαύρου μελανιού. «Εκσυγχρόνισε πλήρως το διοικητικό τμήμα της επιχείρησης», αναφέρει ο Anik.

Ακόμα ένα πλεονέκτημα του Canon PIXMA G6050 ήταν η ικανότητά του να χειρίζεται μεγάλη γκάμα υλικών εκτύπωσης, από απλό χαρτί και κάρτες έως φακέλους και φωτογραφικό χαρτί. Για μια επιχείρηση που βασίζεται, εν μέρει, σε εκλεπτυσμένα υλικά μάρκετινγκ για να προσφέρει στους πελάτες μια εμπειρία αντίστοιχη του κύρους της επωνυμίας της, η δυνατότητα οικονομικής εκτύπωσης αυτών των υλικών εσωτερικά άλλαξε τους όρους του παιχνιδιού.

Οι δυνατότητες διασύνδεσης του εκτυπωτή Canon PIXMA G6050 με υπηρεσίες cloud συνέβαλαν κι αυτές καθοριστικά στον μετασχηματισμό της Premier Insurance. «Οι πελάτες μας συχνά φέρνουν διάφορα έγγραφα στις συσκέψεις. Με την εφαρμογή Canon PRINT, μπορώ πλέον να τα σαρώνω γρήγορα και να τα στέλνω αυτόματα για εκτύπωση στο γραφείο, ώστε το προσωπικό να ξεκινήσει άμεσα την ανάλυσή τους», εξηγεί ο Anik.

"Ακόμα κι όταν δεν είμαι στο γραφείο, μπορώ να χειριστώ τον εκτυπωτή με αυτήν την εφαρμογή. Είναι καταπληκτικό."

Μια αναπτυσσόμενη συνεργασία

A man holding a picture of a woman, with more sentimental photos laid out on a table.
Η Forever Rose περιλαμβάνει μια προσωπική φωτογραφία με κάθε δώρο που στέλνει, και αυτή η εικόνα πρέπει να έχει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Επωνυμία εταιρείας : Forever Rose

Κλάδος : Δώρα

Τοποθεσία : Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Υπηρεσίες : Εξατομικευμένα δώρα

Ιστότοπος : www.MyForeverRose.com

Παρά το ότι η Forever Rose είναι μια επιχείρηση εξατομικευμένων δώρων που παρέχει υπέροχα, αμάραντα τριαντάφυλλα σαν από παραμύθι, οι προκλήσεις που αντιμετώπιζε στον τομέα των εκτυπώσεων ανήκαν σαφώς στον πραγματικό κόσμο. Μετά από ένα διστακτικό ξεκίνημα, η εταιρεία εξαπλώθηκε παγκόσμια και το προσωπικό της ξεπέρασε τους 500 εργαζομένους. Το παλιό σύστημα εκτύπωσης λέιζερ της εταιρείας επηρέαζε ολοένα και περισσότερο την παραγωγικότητα, αλλά και τα κέρδη.

Ο ιδιοκτήτης της Forever Rose, Ebraheem Al Samadi, βρήκε στον εκτυπωτή Canon PIXMA G6040 μια λύση που θα εξισορροπούσε την ανάγκη για σταθερή, αξιόπιστη και γρήγορη παραγωγή με τη μείωση του κόστους εκτύπωσης.

"Διαπιστώσαμε σημαντική εξοικονόμηση σε σύγκριση με τον γραφίτη για εκτυπωτές λέιζερ που χρησιμοποιούσαμε παλιότερα, μειώνοντας το κόστος κατά 60-70%."

Σημαντικός παράγοντας για το ελκυστικό, χαμηλό κόστος λειτουργίας του Canon PIXMA G6040 είναι οι ενσωματωμένες δεξαμενές μελανιού υψηλής απόδοσης. Οι εκτυπωτές MegaTank διαθέτουν ενδείξεις στάθμης στην εμπρός πλευρά, γεμίζουν εύκολα, ενώ απαιτούν αναπλήρωση πολύ πιο αραιά σε σύγκριση με τους εκτυπωτές που βασίζονται σε κασέτες. Σε ορισμένα παραρτήματα της Forever Rose, οι MegaTank δεν χρειάστηκαν αναπλήρωση για πάνω από έξι μήνες.

«Εκτυπώνουμε σε καθημερινή βάση», αναφέρει ο Διευθυντής του Διεθνούς Εμπορικού τμήματος, Asim Hussain. «Και ο μεγάλος όγκος εκτυπώσεων σε προσιτή τιμή ήταν σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του εκτυπωτή MegaTank της Canon

Η προσιτή τιμή δεν ήταν ο μοναδικός λόγος. Τα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας του Canon PIXMA G6040 κάλυψαν τις ανάγκες μιας εταιρείας που οι πελάτες της δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από την τέλεια παρουσίαση. Επειδή τα υψηλής ποιότητας μελάνια dye του Canon PIXMA G6040 δίνουν τη δυνατότητα για ρεαλιστικές φωτογραφίες με ομαλές διαβαθμίσεις χρωμάτων, οι πελάτες της Forever Rose μπορούν πλέον να συμπεριλάβουν μια τέλεια εκτυπωμένη προσωπική φωτογραφία όταν στέλνουν ένα δώρο. Είναι απλώς ακόμα ένας τρόπος που η τεχνολογία της Canon επιτρέπει στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις παροχές προς τους πελάτες τους, υποβοηθώντας και διεγείροντας την έμπνευση.

«Είμαι περήφανος που η Canon θα είναι στο πλευρό μας στην προσπάθεια που καταβάλλουμε, δημιουργώντας μια μεγάλη μπουτίκ σε κάθε μεγάλη πόλη του κόσμου», δηλώνει ο Ebraheem.


Κείμενο του Paul Fitzpatrick

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά άρθρα

Η ενότητα «Πηγές έμπνευσης» περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές φωτογραφίας, οδηγούς αγορών και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις – ό,τι δηλαδή χρειάζεστε για να βρείτε την καλύτερη μηχανή ή τον καλύτερο εκτυπωτή για εσάς και να δώσετε ζωή στην επόμενη δημιουργική ιδέα σας.

Επιστροφή σε όλες τις Ιστορίες