ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ FIRMWARE

Το πιο πρόσφατο firmware για την PowerShot G7 X Mark III

Μάθετε πώς το πιο πρόσφατο firmware προσθέτει νέες δυνατότητες στα πλάνα των βίντεό σας και πλήθος βελτιώσεων στη δημιουργία βίντεο και vlog.
ΛΗΨΗ ΤΟΥ FIRMWARE

Μια νέα κατάσταση βίντεο και βελτιώσεις στη χρήση

Λαμβάνοντας υπόψη τα χρήσιμα σχόλια των αφοσιωμένων πελατών μας που χρησιμοποιούν ήδη την PowerShot G7 X Mark III για να καταγράφουν περιεχόμενο βίντεο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάναμε διαθέσιμη μια νέα κατάσταση εγγραφής βίντεο vlog, μέσω ενημέρωσης firmware.


Η κατάσταση εγγραφής βίντεο vlog είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη ρύθμιση βίντεο για να εγγράφετε το υλικό σας στη μηχανή. Κρατήστε με τεντωμένο χέρι την G7 X Mark III και θα ανταποκριθεί με φυσικό και ομαλό τρόπο στις κινήσεις σας, για να αφηγηθείτε καθαρά την ιστορία σας, δίνοντας τη σωστή έμφαση σε εσάς και στο περιβάλλον σας.


Σε αυτήν την κατάσταση, η κατάσταση AF προσώπου κλειδώνει στο πρόσωπό σας γρήγορα και με ακρίβεια και όταν εμφανίζεται ένα νέο θέμα στο οπτικό πεδίο της λήψης, η αυτόματη εστίαση προσαρμόζεται με ταχύτητα και κορυφαία ανταπόκριση. Οι προσαρμογές της έκθεσης είναι επίσης γρήγορες, ομαλές και φυσικές. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ταξιδιωτικούς vlogger, όταν μιλούν στη μηχανή και στη συνέχεια καδράρουν το τοπίο γύρω τους. Η όξυνση και η έκθεση του προσώπου και του περιβάλλοντος προσαρμόζονται γρήγορα, για να διατηρείται η ευκρίνεια και τα φυσικά, ζωντανά χρώματα.

Προβολή ζέβρας

Μια χρήσιμη λειτουργία που συναντάται συνήθως σε επαγγελματικές βιντεοκάμερες, η προβολή ζέβρας είναι μια υπέρθεση γραφικών που παρουσιάζει τις διακυμάνσεις της έκθεσης. Συνήθως χρησιμοποιείται ως προειδοποίηση της πιθανής υπερέκθεσης σε μια σκηνή, για να μπορείτε να κάνετε προσαρμογές και να διατηρείτε την εξαιρετική ποιότητα στα πλάνα σας.

Δείκτης αναλογιών βίντεο

Για να καδράρετε τα βίντεό σας για τις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, ενεργοποιήστε τον δείκτη αναλογιών βίντεο και θα δείτε έναν αριθμό καρέ που αντιστοιχούν σε 16:9, 5:4 ή ακόμη και σε 2,39:1.

Βελτιωμένη ένδειξη εγγραφής

Πέρα από την κόκκινη κουκκίδα και την ένδειξη «rec», μπορείτε πλέον να επιλέξετε μια βελτιωμένη ένδειξη εγγραφής κατά τη λήψη βίντεο με την PowerShot G7 X Mark III. Στην οθόνη εμφανίζεται ένα ευδιάκριτο κόκκινο πλαίσιο για να σας βοηθήσει κατά την εγγραφή. Φυσικά, αυτό το κόκκινο πλαίσιο δεν φαίνεται στα τελικά πλάνα.

Ένδειξη επιπέδου στην κατάσταση παρακολούθησης προσώπου

Πλέον μπορείτε να εμφανίσετε την ένδειξη ηλεκτρονικού επιπέδου στην οθόνη όταν κάνετε λήψη με ενεργοποιημένη την παρακολούθηση προσώπου, για να βελτιώσετε τις διαθέσιμες πληροφορίες κατά τη λήψη.

Η ενημέρωση του firmware είναι διαθέσιμη τώρα.

Πέρα από την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και τον πανίσχυρο Σταθεροποιητή εικόνας της PowerShot G7 X Mark III, επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές νέες δυνατότητες βίντεο που θα σας προσφέρει αυτή η ενημέρωση firmware.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΡΥΘΜΙΖΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Σχετικά άρθρα

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟΥ

  Συνταγή για επιτυχία: παρουσίαση της Canon EOS M50 Mark II

  Ο Matt Adlard, αυτοδίδακτος αρτοποιός και αστέρι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δοκιμάζει την EOS M50 Mark II.

 • VLOGGING

  Πώς να γίνετε vlogger

  Ξεκινήστε και δημιουργήστε ποιοτικά vlog με τις συμβουλές vlogging για αρχάριους.

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Εκτυπώστε έναν στιγμιαίο πίνακα σύνθεσης

  Ανεβάστε το επίπεδο των δημιουργικών σας έργων και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να φτιάξετε έναν πίνακα σύνθεσης.

 • VLOGGING

  Δημιουργικό vlogging με την PowerShot G7 X Mark III

  Ο σταρ του YouTube MikeVisuals αποκαλύπτει πώς δημιουργεί εντυπωσιακά vlog με την compact Canon PowerShot G7 X Mark III και μοιράζεται μαζί μας τις κορυφαίες συμβουλές του για το vlogging.