ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Γρήγορη λήψη, αθόρυβη λήψη: 20fps1 εντελώς αθόρυβα.

Καταγράψτε μια φευγαλέα, ανεπανάληπτη στιγμή

Μετατρέψτε μια φευγαλέα, ανεπανάληπτη στιγμή σε μια εντυπωσιακή εικόνα που θα διαρκέσει μια ζωή. Χρησιμοποιήστε την EOS R6 για συνεχείς λήψεις με μηδενικό θόρυβο κλείστρου και με την εκπληκτική ταχύτητα των 20 καρέ ανά δευτερόλεπτο1 ή για να καταγράψετε με λήψεις ριπής με μηχανικό κλείστρο και ταχύτητα 12fps έως 240 αρχεία RAW ή 1000+ αρχεία JPEG με ταυτόχρονο AE και AF με ιχνηλάτηση.

Μια EOS R6, ταχύτητα, αυτόματη εστίαση, καγιάκ στο ποτάμι, στην κόψη του κύματος

Άριστο καδράρισμα πάνω στο κύμα χάρη στο αθόρυβο ηλεκτρονικό κλείστρο 20 καρέ ανά δευτερόλεπτο και τον ευέλικτο χειρισμό που ταιριάζει την ταχύτητα του θέματος με τη δημιουργικότητά σας.

© Samo Vidic / Canon Ambassador

Παρακολούθηση ενός αθλητή του καγιάκ που κατεβαίνει το ποτάμι με την αυτόματη εστίαση ακριβείας της EOS R6,

Ο Samo Vidic, Canon Ambassador, αποτυπώνει με ακρίβεια κάθε στιγμή του αθλητή του καγιάκ χάρη στην ταχύτητα 20fps και την παρακολούθηση AF.

© Samo Vidic / Canon Ambassador

EOS R6, 20 FPS, η τέλεια στιγμή που ο χορευτής του μπαλέτου βρίσκεται στον αέρα

Απαθανάτιση της τέλειας στιγμής στα 20 καρέ ανά δευτερόλεπτο

© Javier Cortes / Canon Ambassador

«Η δυνατότητα εργασίας με ταχύτητες έως 20fps με διευκόλυνε να καταγράψω εκείνη την αποφασιστική στιγμή.»

Είτε φωτογραφίζετε έναν χορευτή στο ψηλότερο σημείο του άλματός του είτε ένα αρπακτικό πτηνό την ώρα που σκοτώνει τη λεία του, αυτοί οι απίστευτοι ρυθμοί καρέ σάς παρέχουν περισσότερες επιλογές για να ξεχωρίσετε την καλύτερη εικόνα και μεγαλύτερες πιθανότητες να συλλάβετε την τέλεια στιγμή. Και, αν το χρειάζεστε, υπάρχει επίσης δυνατότητα λειτουργίας στα 12fps1 με μηχανικό κλείστρο.

Η αυτόματη εστίαση της EOS R6 σε δράση

Χειριστήρια εκεί όπου τα χρειάζεστε

Η EOS R6 δεν είναι απλώς γρήγορη εσωτερικά. Είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται το ίδιο γρήγορα και άμεσα εξωτερικά. Τα χειριστήρια βρίσκονται ακριβώς εκεί που περιμένετε να είναι και τα εργονομικά χαρακτηριστικά, όπως το τζόιστικ AF και οι πίσω περιστροφικοί μηχανισμοί ελέγχου σάς επιτρέπουν να κάνετε ρυθμίσεις ενστικτωδώς, κρατώντας το βλέμμα στο θέμα σας.

Τεχνολογία κατά του τρεμοπαίγματος


Η φημισμένη μας τεχνολογία Αντιστάθμισης τρεμοπαίγματος είναι επίσης παρούσα και εξαλείφει τις αλλαγές έκθεσης όταν υπάρχει ασταθής τεχνητός φωτισμός, προσαρμόζοντας τον χρόνο κάθε λήψης ώστε να συμπίπτει με τη μέγιστη φωτεινότητα.

EOS R6, αυτόματη εστίαση, παρακολούθηση και εντοπισμός ενός κινούμενου θέματος, οθόνη αφής LCD

Εστίαση στα πιο σημαντικά

Με την προηγμένη τεχνολογία αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS AF II, η EOS R6 αναγνωρίζει και παρακολουθεί τα κινούμενα θέματα με τρόπο καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη μηχανή mirrorless.

Ο εξοπλισμός της Wanda Martin

Το βασικό κιτ που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες για να βγάζουν τις φωτογραφίες τους

Φωτογράφος, Wanda Martin, Canon ambassador, EOS R6, Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Μηχανές

EOS R6

Ό,τι κι αν φωτογραφίζετε, όπως κι αν το φωτογραφίζετε, η EOS R6 ενισχύει τη δημιουργικότητά σας με τρόπους που ποτέ πριν δεν θεωρούσατε εφικτούς.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Φακοί

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Αυτός ο φακός ανήκει στην τριάδα των απαραίτητων επαγγελματικών φακών RF Ζoom της Canon, και διαθέτει γρήγορο διάφραγμα, σταθεροποίηση εικόνας και μοτέρ Nano USM για αθόρυβη εστίαση.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Εξερευνήστε αυτά τα άρθρα για να ανακαλύψετε πώς υπερέχει η Canon EOS R6 σε τόσους πολλούς τομείς.

 • ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

  Μία μηχανή για στατικές εικόνες και βίντεο

  Εκτός από τις στατικές εικόνες κορυφαίας ποιότητας, η EOS R6 παράγει και εξαιρετικά βίντεο.

 • ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ

  Ιδανική ποιότητα εικόνας σε μη ιδανικές συνθήκες

  Στην καρδιά της EOS R6 θα βρείτε τεχνολογίες που υπάρχουν και στην κορυφαία μας φωτογραφική μηχανή, EOS-1D X Mark lll.

 • ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ

  Εστίαση στα πιο σημαντικά

  Με την προηγμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS AF II, η EOS R6 αναγνωρίζει και παρακολουθεί τα κινούμενα θέματα με τρόπο καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη μηχανή mirrorless.

 • ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Σχεδιασμένη από την Canon, για εσάς

  Η σχεδίαση της EOS R6 δίνει μια καθησυχαστικά οικεία αίσθηση από την πρώτη στιγμή.

  1. Η ταχύτητα λήψης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο της μπαταρίας, τη χρήση λαβής μπαταρίας ή του Wi-Fi, καθώς και τη θερμοκρασία λειτουργίας. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις προδιαγραφές.

   Έως περίπου 20fps με παρακολούθηση AF/AE 
   Ισχύει για ορισμένους φακούς RF/EF, όταν το διάφραγμα είναι εντελώς ανοικτό. Για μια λίστα συμβατών φακών, ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο της Canon. Η ταχύτητα λήψεων ριπής εξαρτάται από την ταχύτητα του κλείστρου, τη ρύθμιση του διαφράγματος, την κατάσταση του διαφράγματος στη διάρκεια της συνεχούς λήψης, τις συνθήκες του θέματος, τη φωτεινότητα (ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού) και τον τύπο του φακού.
   Έως περίπου 12fps με παρακολούθηση AF/AE*
   Όταν χρησιμοποιούνται φακοί RF και ορισμένοι φακοί EF. Για μια λίστα συμβατών φακών, ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο της Canon. Η ταχύτητα λήψεων ριπής μεταβάλλεται σε 3 στάδια, ανάλογα με τον τύπο των μπαταριών, το φορτίο των μπαταριών που απομένει, τον αριθμό των μπαταριών, το φακό που χρησιμοποιείται, τη θερμοκρασία, τη ρύθμιση του ενσωματωμένου Wi-Fi (ενεργοποιημένο/απενεργοποιημένο), καθώς και από το αν χρησιμοποιείτε λαβή μπαταρίας, μετατροπέα DC ή τροφοδοτικό ρεύματος USB. Εκτός από τους παραπάνω παράγοντες, η μέγιστη ταχύτητα λήψεων ριπής μπορεί να μειωθεί λόγω της ταχύτητας του κλείστρου, του διαφράγματος, της χρήσης φλας, της επεξεργασίας μείωσης του τρεμοπαίγματος, των συνθηκών του θέματος και της φωτεινότητας (ειδικά σε σκοτεινά σημεία).