Ποιότητα εικόνας

Ιδανική ποιότητα εικόνας σε μη ιδανικές συνθήκες

Στην καρδιά της EOS R6 θα βρείτε τεχνολογίες που υπάρχουν και στην κορυφαία μας φωτογραφική μηχανή, EOS-1D X Mark III. Ο αισθητήρας CMOS των 20,1 megapixel και ο επεξεργαστής DIGIC X συνεργάζονται για την επίτευξη εξαιρετικής ποιότητας εικόνας, ενώ τα pixel μεγάλου μεγέθους του αισθητήρα παρέχουν την ιδανική ισορροπία ανάλυσης, επιδόσεων σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού και δυναμικού εύρους για φωτογραφίες που ξεχωρίζουν. Είτε φωτογραφίζετε πορτραίτα είτε τοπία, άγρια ζώα ή ταξιδιωτικές εμπειρίες, η EOS R6 παρέχει αισθητά καλύτερες εικόνες.

Τα επίπεδα ψηφιακού θορύβου διατηρούνται χαμηλά σε όλο το εύρος των κανονικών ρυθμίσεων ISO της μηχανής, έως τη μέγιστη τιμή ευαισθησίας ISO 102.400 (με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 204.800), βοηθώντας σας να καταγράφετε καταπληκτικές εικόνες ακόμα κι όταν το επίπεδο φωτισμού είναι χαμηλό. Το μεγάλο δυναμικό εύρος συμβάλλει στη διατήρηση της λεπτομέρειας στα φωτεινότερα και σκοτεινότερα μέρη μιας σκηνής κατά τη λήψη σε συνθήκες υψηλής αντίθεσης.

Αποτυπώνοντας τους τόνους του δέρματος με την EOS R6 σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

Οι τόνοι του δέρματος αποτυπώνονται με εξαιρετική λεπτομέρεια και απαλό χρώμα, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

© Wanda Martin / Canon Ambassador

κορίτσι σε μια χαριτωμένη στάση μπαλέτου σε μια μισοφώτιστη αίθουσα

Η Canon EOS R6 αποτυπώνει απίστευτες λεπτομέρειες σε φωτεινές και σκοτεινές περιοχές χάρη στο υψηλό δυναμικό εύρος του αισθητήρα.

© Javler Cortes / Canon Ambassador

Ισχυρή σταθεροποίηση εικόνας για νέους τρόπους λήψης

Η Canon EOS R6 διαθέτει ενσωματωμένο σταθεροποιητή εικόνας σε πέντε άξονες (Συντομογραφία: IBIS), ο οποίος παρέχει προστασία από την αστάθεια μηχανής κατά τις λήψεις με οποιονδήποτε φακό συνδεδεμένο στη μηχανή. Ο αισθητήρας παρέχει διόρθωση για το ρολάρισμα, το επίπεδο X-Y και την κλίση-παρέκκλιση, οπότε όλοι οι φακοί EF και RF παρέχουν ένα πλεονέκτημα με αυτήν τη νέα διόρθωση σε 5 άξονες τόσο για τους κινηματογραφιστές όσο και για τους φωτογράφους. Ωστόσο, αν έχει τοποθετηθεί συμβατός φακός RF1 με IS, τα συστήματα σταθεροποίησης της μηχανής και του φακού συνδυάζονται και αντισταθμίζουν μαζί την κλίση-παρέκκλιση δημιουργώντας ένα έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, που παρέχει νέα επίπεδα απόδοσης στην καταγραφή εικόνων.

Η βάση RF έχει μεγάλη διάμετρο και επιτρέπει στον αισθητήρα στο εσωτερικό της EOS R6 να μετακινείται σε μεγαλύτερη απόσταση εντός του κύκλου της εικόνας που παράγει ο φακός. Ως αποτέλεσμα, ορισμένοι φακοί χωρίς οπτικό IS μπορούν να επωφεληθούν από το σύστημα που διαθέτει έως 8 στοπ.

Όταν χρησιμοποιούνται φακοί RF με Σταθεροποιητή εικόνας1, ο ενσωματωμένος Σταθεροποιητής εικόνας επικοινωνεί σε πραγματικό χρόνο μέσω του συστήματος επικοινωνίας υψηλής ταχύτητας της βάσης ώστε να συνεργάζεται και να διορθώνει αποτελεσματικά την αστάθεια της μηχανής που προκύπτει από κινήσεις όπως η αναπνοή, το βάδισμα ή απλώς από το κράτημα της μηχανής. Η διόρθωση για κινήσεις χαμηλής συχνότητας και υψηλής συχνότητας με αυτόν τον τρόπο παρέχει νέα επίπεδα ευστάθειας και μπορεί να δώσει το απίστευτο πλεονέκτημα των έως 8 στοπ2.

Αποτύπωση κινήσεων μπαλέτου με τον πανίσχυρο Image Stabilizer (Σταθεροποιητή εικόνας) της Canon R6

Αυτή η λήψη με έκθεση 4 δευτερολέπτων έγινε με τη μηχανή στο χέρι, παρουσιάζοντας τις εξαιρετικές δυνατότητες του ενσωματωμένου Image Stabilizer (Σταθεροποιητή εικόνας), σε συνδυασμό με το φακό RF 15-35mm f2.8L IS USM και τις ενσωματωμένες δυνατότητες σταθεροποίησης εντός του φακού.

© Wanda Martin / Canon Ambassador

Αρχεία εικόνας νέας γενιάς

Εκτός από τα αρχεία JPEG και CR3 RAW, με την Canon EOS R6 υπάρχει πλέον δυνατότητα καταγραφής σε αρχεία νέας γενιάς HEIF (High Efficiency Image Format). Τα αρχεία HEIF προσφέρουν καλύτερη ποιότητα από τα αρχεία JPEG, αλλά έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος και λιγότερα τεχνουργήματα. Αυτή η μορφή αποτελεί εγγύηση για το μέλλον και επιτρέπει τη χρήση χρώματος 10bit για μεγαλύτερο δυναμικό εύρος, καθώς και εγγραφή εικόνων HDR PQ.

Η συμβατότητα των αρχείων HEIF αυξάνεται συνεχώς. Η επεξεργασία τους μπορεί να γίνει με ευρέως γνωστές εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας στο PC/Mac που διαθέτετε, με τον ίδιο τρόπο που γίνεται η επεξεργασία των αρχείων JPEG. Η επεξεργασία των αρχείων HEIF μπορεί επίσης να γίνει εντός της μηχανής ώστε να προκύψουν στάνταρ αρχεία JPEG, τα οποία αποθηκεύονται στη συνέχεια σε μια κάρτα SD.

αεροφωτογραφία με την EOS R6

Επεξεργασία εικόνας που σας δίνει το πλεονέκτημα

Ο επεξεργαστής εικόνας DIGIC X της EOS R6 διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για την επίτευξη της εντυπωσιακής ταχύτητας και της ποιότητας εικόνας που παρέχει η μηχανή, και δίνει τη δυνατότητα στους φωτογράφους να εφαρμόζουν πολύπλοκες διαδικασίες επεξεργασίας εικόνας εντός της μηχανής κατά τη λήψη, ή μετέπειτα.

Εστίαση στα πιο σημαντικά

Με την προηγμένη τεχνολογία αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS AF II, η EOS R6 αναγνωρίζει και παρακολουθεί τα κινούμενα θέματα με τρόπο καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη μηχανή mirrorless.

Γνωμικό

«Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με την απόδοση της μηχανής σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού - η απόδοση των χρωμάτων ήταν εκπληκτική. Το χρώμα είναι σημαντικό για μένα.»

Canon Camera

Σύνταξη Javier Cortes

Canon Ambassador


Προσαρμογή σαφήνειας

Στο μενού Στυλ εικόνας της μηχανής και στη λειτουργία επεξεργασίας εικόνων RAW εντός της μηχανής έχει προστεθεί μιας επιλογή Σαφήνειας. Αυτή ρυθμίζει τη μικροαντίθεση στις φωτογραφίες και τα βίντεο, και τονίζει (ή απαλύνει) τις υφές και την οξύτητα των περιγραμμάτων. Η Σαφήνεια ρυθμίζεται κατά ±4 βήματα και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για τη βελτίωση των λεπτομερειών σε τοπία, καθώς και για τον τονισμό ή τη μείωση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των προσώπων (όπως οι ρυτίδες) σε πορτραίτα.

Ψηφιακή βελτιστοποίηση φακού

Η ενσωματωμένη τεχνολογία Ψηφιακής βελτιστοποίησης φακού (DLO) συμβάλλει ώστε οι φακοί να αποδίδουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους μειώνοντας το αποτέλεσμα των φυσικών οπτικών φαινομένων, όπως η εμφάνιση περιγραμμάτων, η μείωση του φωτός στο βάθος της εικόνας ή ακόμη και το ελαφρύ εφέ απάλυνσης του χαμηλοπερατού οπτικού φίλτρου της EOS R6. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και μπορούν να εφαρμόζονται είτε εντός της μηχανής (κατά τις λήψεις ή μετά από αυτές) είτε κατά την επεξεργασία μετά τη λήψη με το λογισμικό Digital Photo Professional. Υπάρχουν διαθέσιμα δύο επίπεδα βελτιστοποίησης DLO: στάνταρ και υψηλή.

Ζευγάρι σε κατάσταση περισυλλογής, όπως αποτυπώθηκε με την EOS R6

Διευρυμένο δυναμικό εύρος

Οι βελτιωμένες τεχνολογίες Αυτόματης βελτιστοποίησης φωτισμού (ALO) και Προτεραιότητας φωτεινών τόνων+ επιτρέπουν στους φωτογράφους να καταγράφουν εικόνες σε αρχεία JPEG και HEIF με αυξημένο δυναμικό εύρος. Αυτό είναι εξαιρετικό για τη διατήρηση των λεπτομερειών σε σημεία έντονου φωτισμού και σκοτεινών σκιών στις εικόνες, απευθείας στη μηχανή. Κατά τη λήψη πορτραίτων, τα πρόσωπα μπορούν εύκολα να φωτίζονται εντός της μηχανής μετά από τη λήψη, για τέλεια αποτελέσματα.

Σχετικά άρθρα

Εξερευνήστε αυτά τα άρθρα για να ανακαλύψετε πώς υπερέχει η Canon EOS R6 σε τόσους πολλούς τομείς.

 • Εστίαση στα σημαντικά με μια EOS R6

  ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΣΤΙΑΣΗ

  Εστίαση στα πιο σημαντικά

  Με την προηγμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης Dual Pixel CMOS AF II, η EOS R6 αναγνωρίζει και παρακολουθεί τα κινούμενα θέματα με τρόπο καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη μηχανή mirrorless.

 • Ο Javier Cortes απαθανατίζει χορευτικές κινήσεις με την EOS R6

  ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ

  Μία μηχανή για στατικές εικόνες και βίντεο

  Εκτός από τις στατικές εικόνες κορυφαίας ποιότητας, η EOS R6 παράγει και εξαιρετικά βίντεο.

 • Άνδρας σε στάση μπαλέτου

  ΤΑΧΥΤΗΤΑ

  EOS R6 - Αθόρυβη, συνεχής λήψη

  Χρησιμοποιήστε την EOS R6 για συνεχή και αθόρυβη λήψη με ρυθμό που φτάνει έως την εκπληκτική τιμή των 20 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

 • Φωτογράφος που ρυθμίζει την Canon EOS R6 για μια φωτογράφιση

  ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Σχεδιασμένη από την Canon, για εσάς

  Η σχεδίαση της EOS R6 δίνει μια καθησυχαστικά οικεία αίσθηση από την πρώτη στιγμή.

  1. Εκτός των RF 800MM F11 IS STM / RF 600MM F11 IS STM
  2. 8 στοπ με βάση το πρότυπο CIPA με RF 24-105mm F4 L IS USM σε εστιακή απόσταση 105mm