ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Canon Content Transfer Mobile

Μια εφαρμογή iOS που συνδέει ένα iPhone με την XF605, για απρόσκοπτη μεταφορά υλικού από την κάμερα σε έναν διακομιστή FTP.

Ισχύουν χρεώσεις συνδρομής

Ταχύτερες και βελτιστοποιημένες ροές εργασιών ειδήσεων

Η Content Transfer Mobile (CTM) είναι μια εφαρμογή για iOS που επιτρέπει τη μεταφορά πλάνων ειδήσεων σε iPhone και την απευθείας αποστολή τους στον διακομιστή FTP ενός τηλεοπτικού σταθμού , μέσω 4G/5G ή Wi-Fi. Προσφέρει επίσης προηγμένη διαχείριση μεταδεδομένων.

XF605

Μεταφορά περιεχομένου από την κάμερα στο τηλέφωνο

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή CTM για να συνδέσετε την XF605 σε iPhone, μέσω Wi-Fi ή συμβατού καλωδίου USB-C, και να μεταφέρετε στο iPhone αρχεία MP4, XML και μεταδεδομένων, καθώς και ενδεικτικά αρχεία ήχου.

Αποστολή περιεχομένου από τηλέφωνο σε διακομιστή FTP

Εκτός από το να καθορίζετε ποια τοπικά αποθηκευμένα αρχεία θα αποσταλούν σε έναν διακομιστή FTP, η εφαρμογή CTM σάς επιτρέπει επίσης να κατεβάζετε περιεχόμενο από την κάμερα και να το μεταφέρετε αμέσως στον διακομιστή, με μία μόνο κίνηση, για αποτελεσματικότερη ροή εργασιών.

XF605
XF605

Επεξεργασία μεταδεδομένων ειδήσεων

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της εφαρμογής CTM είναι ότι επιτρέπει την επεξεργασία και την εισαγωγή μεταδεδομένων πριν και μετά τη λήψη του υλικού. Υποστηρίζει το πρότυπο NewsML-G2 για συνέπεια και ευκολία ενσωμάτωσης σε ροές τηλεοπτικών μεταδόσεων, καθώς και λειτουργίες διαχείρισης αρχείων. Τα αρχεία XML μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία στην εφαρμογή CTM και να εγγραφούν στην κάμερα ή, εναλλακτικά, τα μεταδεδομένα που έχουν καταγραφεί στην κάμερα μπορούν επίσης να τροποποιηθούν στην εφαρμογή CTM, επιτρέποντας στους χρήστες να ενημερώνουν τις πληροφορίες του υλικού πριν το αποστείλουν στον διακομιστή.

Σχετικά προϊόντα

 • Επαγγελματικές βιντεοκάμερες

  XF605

  Μια ευέλικτη βιντεοκάμερα 4K με ποιότητα επιπέδου τηλεοπτικών μεταδόσεων, που προσφέρει προηγμένη αυτόματη εστίαση, συνδεσιμότητα και μετάδοση ροής για απαιτητικές παραγωγές.
 1. Υποστηριζόμενες γλώσσες

  Διατίθεται στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Τουρκικά, Πορτογαλικά.

  Συμβατότητα – Canon XF605*

  *Η εμφάνιση της Canon XF605 που παρουσιάζεται σε αυτές τις φωτογραφίες και στο υλικό βίντεο ενδέχεται να διαφέρει από το εμπορικό προϊόν.