ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ

Προειδοποίηση για μη αυθεντικές υπηρεσίες υποστήριξης

Όταν χρειάζεστε υποστήριξη για το προϊόν σας Canon, να επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο Κέντρο υποστήριξης Canon, ώστε να λαμβάνετε υποστήριξη από τους ειδικούς στη χώρα σας.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Η εξειδικευμένη υποστήριξη προέρχεται πάντα από την Canon.

Κάποιες φορές, μπορεί να συναντήσετε τρίτα μέρη που προσφέρουν υποστήριξη για προϊόντα Canon με αρκετά πειστικό τρόπο. Είναι καλή ιδέα να βρίσκεστε πάντα σε ετοιμότητα και να δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες. Τέτοιου τύπου ιστότοποι δεν σχετίζονται με την Canon και η Canon δεν εγκρίνει τις υπηρεσίες τους.

Είναι εύκολο να αναγνωρίσετε τους επίσημους ιστότοπους υποστήριξης της Canon. Όλοι οι ιστότοποι υποστήριξης της Canon στην Ευρώπη έχουν παρόμοιο όνομα τομέα: https://www.canon.xx/support/, με τους δύο χαρακτήρες «xx» να αλλάζουν ανά χώρα. Για παράδειγμα: https://www.canon.fr/support/ ή https://www.canon.co.uk/support/.

Canon Camera

Συντήρηση και επισκευή προϊόντων

Εξειδικευμένες υπηρεσίες για να λειτουργεί αποτελεσματικά ο εξοπλισμός σας. Μπορείτε να διατηρήσετε τον εξοπλισμό σας σε άριστη απόδοση, να επεκτείνετε τις δυνατότητές του στην αφήγηση ιστοριών ή να τον επισκευάσετε, με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής της Canon.

Δεν είστε βέβαιοι για έναν ιστότοπο ή εντοπίσατε κάποια μη γνήσια υπηρεσία υποστήριξης;

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει