Προειδοποίηση για καταστήματα παραποιημένων προϊόντων

Υπέπεσε στην αντίληψή μας ότι διάφοροι ιστότοποι υποστηρίζουν ότι προσφέρουν προϊόντα της Canon με σημαντική έκπτωση 90% ή μεγαλύτερη. Αυτοί οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί ώστε να μοιάζουν με το επίσημο online κατάστημα Canon και πιστεύουμε ότι δεν είναι νόμιμοι, παρά μόνο αποσκοπούν στο να δημιουργήσουν σύγχυση και να παραπλανήσουν τους πελάτες μας ώστε να κοινοποιήσουν προσωπικά και οικονομικά στοιχεία. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να είναι προσεκτικοί κατά τις διαδικτυακές αγορές με την Canon και άλλα καταστήματα.

Για να αναγνωρίζετε το επίσημο online κατάστημα Canon, όλα τα καταστήματα Canon στην Ευρώπη έχουν παρόμοιο όνομα τομέα: https://store.canon.xx

Ανάλογα με τη χώρα αλλάζουν οι τελευταίοι χαρακτήρες. Για παράδειγμα: https://store.canon.fr και https://store.canon.co.uk.

Δεν είστε βέβαιοι για έναν ιστότοπο ή θέλετε να αναφέρετε καταστήματα παραποιημένων προϊόντων; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν:

Fraudulent Service Warning

Προειδοποίηση για μη αυθεντικές υπηρεσίες υποστήριξης

Όταν χρειάζεστε υποστήριξη για το προϊόν σας Canon, να επικοινωνείτε πάντα με το επίσημο Κέντρο υποστήριξης Canon, ώστε να λαμβάνετε υποστήριξη από τους ειδικούς στη χώρα σας.

Fraudulent stores -Legal & compliance

Νομικά θέματα και συμμόρφωση

Συμμορφωνόμαστε με τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς που ισχύουν στις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Μάθετε περισσότερα για τις δηλώσεις και τις θέσεις μας όσον αφορά νομικά ζητήματα και ζητήματα συμμόρφωσης, και αναζητήστε καθοδήγηση, εδώ.

Fraudulent stores -Counterfeit

Απομιμήσεις

Οι απομιμήσεις προϊόντων Canon εντοπίζονται πιο δύσκολα από όσο νομίζετε. Και είναι πιο καταστροφικές από όσο νομίζετε. Μάθετε πώς να τις αναγνωρίζετε.