Πληροφορίες για την Canon

Εμπλουτίζουμε τη ζωή και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες με απεικονιστικές εμπειρίες. Όλα όσα κάνουμε, σε όποιον τομέα και αν τα κάνουμε, έχουν ως θεμέλιο αυτήν την αρχή.
about canon

Πληροφορίες για την Canon

Είμαστε μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας με έτος ίδρυσης το 1937 και είμαστε αφοσιωμένοι στο να βοηθούμε τους ανθρώπους να επανεφευρίσκουν και να υπερβαίνουν τα όρια του δυνατού μέσω της τεχνολογίας απεικόνισης.

Χάρη στις διαρκείς καινοτομίες μας παραμένουμε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον τομέα της απεικόνισης σε ολόκληρη τη διάρκεια της 80ετούς ιστορίας μας, αναπτύσσοντας κορυφαίες τεχνολογίες που υποστηρίζουν τις μελλοντικές απαιτήσεις φωτογράφων, κινηματογραφιστών, εργαζομένων σε γραφεία, τυπογράφων, επαγγελματιών ιατρικών απεικονίσεων και πολλών άλλων κλάδων.

Αξιοποιούμε τις τεχνολογίες απεικόνισης για να εξελίξουμε την ήδη πλούσια συλλογή προϊόντων μας και να εξερευνήσουμε νέους επιχειρηματικούς τομείς, όπου η τεχνολογία απεικόνισης μπορεί να διευρύνει τα όρια της πραγματικότητας. Σε αυτά περιλαμβάνεται η ανάπτυξη δορυφόρων, εξελίξεις στον ιατρικό τομέα, καθώς και η διεύρυνση των δυνατοτήτων βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού εκτύπωσης και βιντεοκαμερών δικτύου, οι οποίες συμβάλλουν στη δημιουργία έξυπνων πόλεων. Οι θεμελιώδεις δυνατότητες της Canon στον τομέα της οπτικής τεχνολογίας και της τεχνολογίας απεικόνισης συμβάλλουν επίσης στην εξέλιξη της αστρονομίας.

Αντιμετωπίζοντας συνεχώς νέες προκλήσεις, πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε την εταιρική μας φιλοσοφία "Kyosei" η οποία αντιπροσωπεύει το όραμά μας να δούμε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας ή κουλτούρας, να συμβιώνουν και να συνεργάζονται αρμονικά για το κοινό καλό και να συμβάλλουν στην ευημερία της κοινωνίας.

Διαβάστε την ιστορία της Canon για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εταιρεία, καθώς και το φυλλάδιο Canon Frontier σχετικά με την τεχνολογία μας και τις εξελίξεις στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία της Canon, επισκεφθείτε τον παγκόσμιο ιστότοπό μας.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Πληροφορίες για την Canon Europe

Κάθε χρόνο συνεισφέρουμε περίπου το ένα τέταρτο των παγκόσμιων εσόδων της Canon. Με έδρα στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου και το Amstelveen της Ολλανδίας, η Canon Europe διαχειρίζεται τις δραστηριότητες πωλήσεων και μάρκετινγκ για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η Canon Europe και ο όμιλος εταιρειών της απασχολούν περισσότερα από 13.300 άτομα σε περίπου 120 αγορές σε ολόκληρη την περιοχή.

Η ιστορία της εταιρείας μας

Δραστηριοποιούμαστε εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική με στόχο να αξιοποιήσουμε τεχνολογίες απεικόνισης για να μεταμορφώσουμε τον κόσμο μας.

A young girl of colour stands in front of a wall of blue corrugated metal. She has a big smile and is clasping her hands together in delight

Εγκαταστάσεις έρευνας και παραγωγής της Canon με έδρα στην Ευρώπη

Επιπλέον, η Canon διαθέτει αρκετές εγκαταστάσεις έρευνας και παραγωγής στην περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, οι οποίες συνεισφέρουν καινοτόμες και νέες λύσεις στους βασικούς επιχειρηματικούς τομείς μας:

 • Axis Communications

  Ε&Α λύσεων βίντεο δικτύωσης.

 • BriefCam Ltd.

  Λύσεις ανάλυσης βίντεο για τη μετατροπή των βίντεο σε πληροφορίες με δυνατότητα αναζήτησης, επεξεργασίας και ποσοτικοποίησης.

 • Canon Bretagne

  Παράγει, κατασκευάζει, ανακυκλώνει και γεμίζει κασέτες γραφίτη σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 • Canon France Research Centre

  Ε&Α τεχνολογιών δικτύωσης και επικοινωνίας για τη μετάδοση και τη συνδεσιμότητα με υψηλής ποιότητας και όγκου επεξεργασία δεδομένων βίντεο. Περιλαμβάνει συστήματα και τεχνολογίες βιντεοσκόπησης ασφαλείας με κάμερες.

 • Canon Giessen

  Κέντρο εξυπηρέτησης και υποστήριξης, μεταξύ άλλων για την ανακατασκευή και επισκευή φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων και φωτογραφικών μηχανών.

 • Canon Medical Research Europe Ltd.

  Ε&Α συστημάτων υποστήριξης ιατρικών διαγνώσεων και αυτοματισμού AI.

 • Canon Ophthalmic Technologies

  Η Canon Ophthalmic Technologies, με έδρα στην Πολωνία, παρέχει πρωτοποριακές τεχνολογίες απεικόνισης και αποτελεί τον βασικό προμηθευτή λογισμικού για σύγχρονο οφθαλμολογικό εξοπλισμό.

 • Canon Production Printing Germany

  Ε&Α, κατασκευή, πώληση και διανομή εκτυπωτών πολύ υψηλών ταχυτήτων και όγκου εκτυπώσεων, καθώς και βοηθητικού εξοπλισμού, λογισμικού και αναλώσιμων

 • Canon Production Printing Netherlands

  Ε&Α επαγγελματικών εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους, εκτυπωτών μεσαίας/ υψηλής ταχύτητας για χρήση στο γραφείο, αναλώσιμων κ.λπ.

 • Milestone Systems

  Ε&Α λύσεων διαχείρισης βίντεο.

 • NT-WARE

  Ανάπτυξη και πωλήσεις λύσεων διαχείρισης εκτυπώσεων και σάρωσης.

 • Canon Camera

  Εταιρείες του Ομίλου Canon με έδρα στην Ευρώπη

  Έχουμε το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο οπτικής τεχνολογίας και παραμένουμε πρωτοπόροι παγκοσμίως στον κλάδο. Αυτό το οφείλουμε στις διάφορες εταιρείες του ομίλου μας, που προσφέρουν την τεχνογνωσία τους σε λογισμικό, λύσεις δικτύωσης βίντεο, εκτυπώσεις και ιατρική έρευνα, προκειμένου να φέρουν στην αγορά την πιο πρωτοποριακή τεχνολογία απεικόνισης.

  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

  Επικοινωνία

  Μάθετε πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.