About Canon Hero

Πληροφορίες για την Canon

Η Canon είναι ένας παγκόσμιος πάροχος τεχνολογιών ψηφιακής απεικόνισης. Ιδρύθηκε το 1937 στην Ιαπωνία και απασχολεί περισσότερα από 187.000 άτομα σε εγκαταστάσεις μάρκετινγκ και παραγωγής σε Ιαπωνία, Αμερική, Ευρώπη, Ασία και Ωκεανία. 

Πληροφορίες για την Canon

Εδώ και 80 χρόνια, η Canon είναι το κορυφαίο όνομα στον κλάδο της απεικόνισης. Είμαστε ο κορυφαίος πάροχος λύσεων ψηφιακής απεικόνισης για καταναλωτές, επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Η έμφαση στην τεχνολογία είναι μέρος του εταιρικού DNA της Canon, και στόχος μας είναι να βοηθάμε του ανθρώπους να κάνουν τον κόσμο ομορφότερο μέσα από τις φωτογραφίες.


Αξιοποιούμε τις τεχνολογίες απεικόνισης για να εξελίξουμε την ήδη πλούσια συλλογή προϊόντων μας και να εξερευνήσουμε νέους επιχειρηματικούς τομείς, όπου η τεχνολογία απεικόνισης μπορεί να διευρύνει τα όρια της πραγματικότητας. Σε αυτά περιλαμβάνεται η ανάπτυξη δορυφόρων, εξελίξεις στον ιατρικό τομέα, καθώς και η διεύρυνση των δυνατοτήτων βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού εκτύπωσης και βιντεοκαμερών δικτύου, οι οποίες συμβάλλουν στη δημιουργία έξυπνων πόλεων. Οι θεμελιώδεις δυνατότητες της Canon στον τομέα της οπτικής τεχνολογίας και της τεχνολογίας απεικόνισης συμβάλλουν επίσης στην εξέλιξη της αστρονομίας.


Αντιμετωπίζοντας συνεχώς νέες προκλήσεις, πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε την εταιρική μας φιλοσοφία "Kyosei" η οποία αντιπροσωπεύει το όραμά μας να δούμε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας ή κουλτούρας, να συμβιώνουν και να συνεργάζονται αρμονικά για το κοινό καλό και να συμβάλλουν στην ευημερία της κοινωνίας.


Διαβάστε την ιστορία της Canon για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εταιρεία, καθώς και το φυλλάδιο Canon Frontier που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε την τεχνολογία μας και τις εξελίξεις στον τομέα Έρευνας και Ανάπτυξης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία της Canon, επισκεφθείτε τον παγκόσμιο ιστότοπό μας.

Canon Europe

Πληροφορίες για την Canon Europe

Η Canon Europe ιδρύθηκε το 1957. Είναι ένα από τα τρία περιφερειακά κεντρικά γραφεία της εταιρείας και συμβάλλει περίπου στο ένα τέταρτο των παγκόσμιων ετήσιων εσόδων της Canon. Με έδρα στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου και το Amstelveen της Ολλανδίας, η Canon Europe διαχειρίζεται τις δραστηριότητες πωλήσεων και μάρκετινγκ για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η Canon Europe και ο όμιλος εταιρειών της απασχολούν πάνω από 13.500 άτομα σε περίπου 120 αγορές σε όλη την περιοχή.

Προβολή της εταιρικής ιστορίας μας

Εγκαταστάσεις έρευνας και παραγωγής της Canon με έδρα στην Ευρώπη

Επιπλέον, η Canon διαθέτει αρκετές εγκαταστάσεις έρευνας και παραγωγής στην περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, οι οποίες συνεισφέρουν καινοτόμες και νέες λύσεις στους βασικούς επιχειρηματικούς τομείς μας:


  • Η Canon Research Centre France S.A.S εστιάζει σε δίκτυα επικοινωνίας υψηλής απόδοσης, δραστηριότητες επεξεργασίας δεδομένων βίντεο υψηλής ποιότητας και πρωτόκολλα web.
  • Η Canon Bretagne στη Γαλλία παράγει, κατασκευάζει και γεμίζει φυσίγγια γραφίτη σε όλη την Ευρώπη, ενώ επίσης ανακυκλώνει τα φυσίγγια της Canon που συλλέγονται σε όλη την Ευρώπη. 
  • Η Canon Giessen στη Γερμανία είναι ένα κέντρο εξυπηρέτησης και υποστήριξης και η πρώτη εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού γραφείων που ίδρυσε η Canon εκτός της Ιαπωνίας.
  • Η Canon Ophthalmic Technologies, με έδρα στην Πολωνία, παρέχει πρωτοποριακές τεχνολογίες απεικόνισης και αποτελεί το βασικό προμηθευτή λογισμικού που χρησιμοποιείται σε σύγχρονο οφθαλμολογικό εξοπλισμό. 
  • Η Technologies B.V. στο Φένλο της Ολλανδίας είναι η παγκόσμια έδρα της , καθώς και κέντρο καινοτομίας και τεχνολογίας. Στις βασικές της δραστηριότητες περιλαμβάνονται η Έρευνα και Ανάπτυξη, η κατασκευή και διακίνηση εμπορευμάτων μεγάλου μεγέθους, συστήματα εκτύπωσης μεμονωμένων φύλλων, καθώς και η υποστήριξη αναλωσίμων και ανταλλακτικών.
  • Η Printing Systems, είναι το κέντρο καινοτομίας και τεχνολογίας της με έδρα στο Poing της Γερμανίας. Ειδικεύεται στην Έρευνα και Ανάπτυξη, στην κατασκευή ασπρόμαυρων και έγχρωμων συστημάτων εκτύπωσης υψηλής ταχύτητας και συνεχούς τροφοδοσίας, σε λύσεις λογισμικού και ροής εργασιών, και στην παροχή επαγγελματικών υπηρεσιών.

Εταιρείες του Ομίλου Canon με έδρα στην Ευρώπη

Επιδιώκουμε διαρκώς την καινοτομία στις βασικές επιχειρηματικές δραστηριότητές μας και σε νέους τομείς ανάπτυξης, και συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιό μας με εταιρείες που έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν την τεχνογνωσία της Canon στον τομέα της απεικόνισης με νέους και συναρπαστικούς τρόπους. Από εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού έως λύσεις δικτύου βίντεο, τεχνολογίες εκτύπωσης και φωτογραφίας, αναζητούμε την τεχνογνωσία που θα μας βοηθήσει να παραμείνουμε η ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της τεχνολογίας απεικόνισης. Μάθετε περισσότερα για τις εταιρείες του Ομίλου Canon με έδρα στην Ευρώπη, εδώ.

Προβολή εταιρειών του ομίλου

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν: