Εταιρείες του Ομίλου Canon με έδρα στην Ευρώπη

Από εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού έως λύσεις δικτύου βίντεο, τεχνολογίες εκτύπωσης και φωτογραφίας, έχουμε την τεχνογνωσία και τις δυνατότητες για να παραμείνουμε η ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της τεχνολογίας απεικόνισης. Μάθετε περισσότερα για τις εταιρείες του Ομίλου Canon με έδρα στην Ευρώπη, εδώ.

Arcules

Arcules

Προσφορά τεχνολογίας Video Cloud IoT as a Service για μεγάλες επιχειρήσεις. Συνδυάζει το Διαδίκτυο των πραγμάτων και δεδομένα βίντεο και επαναπροσδιορίζει τον κλάδο βιντεοπαρακολούθησης χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες Cloud και Τεχνητής νοημοσύνης.

Axis Communications

Axis

Ηγέτιδα δύναμη στον τομέα των συστημάτων βίντεο δικτύου. Πάντα πρωτοπόρος στον τομέα της βιντεοπαρακολούθησης, ενισχύει την ασφάλεια εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως και συμβάλλει στη δημιουργία ενός πιο έξυπνου και ασφαλέστερου κόσμου.

BriefCam

Briefcam

Ο κορυφαίος πάροχος λύσεων Video Synopsis® στον κλάδο, για γρήγορη εξέταση και αναζήτηση βίντεο, ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο και ποσοτικές πληροφορίες βίντεο.

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems Europe

Η Canon Medical Systems, πρώην Toshiba Medical Systems, αναπτύσσει και κατασκευάζει συστήματα διαγνωστικής απεικόνισης, όπως συστήματα CT, MRI, υπερήχων και ακτίνων Χ, καθώς και συστήματα κλινικών εργαστηρίων.

Cognitas

Cognitas

Η Cognitas είναι μια εταιρεία της Canon με έδρα στη Γερμανία, που προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για το σύνολο της διαδικασίας τεκμηρίωσης και αναπτύσσει εγχειρίδια και φυλλάδια οδηγιών, συστήματα διαδικτυακής βοήθειας, περιγραφές λογισμικού και καταλόγους.

DocsPro

DocsPro

Μέλος της Canon Netherlands, η DocsPro ειδικεύεται στην καταγραφή εγγράφων, τη διαχείριση εγγράφων και την έξυπνη επεξεργασία εγγράφων.

Iris

I.R.I.S.

Παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες οπτικής αναγνώρισης χαρακτήρων (OCR) και τη σάρωση από κινητές συσκευές, η I.R.I.S. αναπτύσσει λογισμικό και προϊόντα που βοηθούν τα άτομα να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους κατά τη σάρωση και μετατροπή εγγράφων.

milestone

Milestone

Κορυφαίος παγκοσμίως πάροχος λογισμικού διαχείρισης βίντεο IP ανοικτής πλατφόρμας (VMS), που επικεντρώνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας επιχειρηματικού λογισμικού πλατφόρμας βίντεο, την οποία οι εταιρείες κατασκευής υλικού εξοπλισμού και λογισμικού θα ενσωματώσουν στις λύσεις βίντεό τους προκειμένου να ενισχύσουν την ασφάλειά τους.

Nokavision

Nokavision

Μέλος της Canon Netherlands, η Nokavision Software B.V. είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής λύσεων για δραστηριότητες διαχείρισης επικοινωνίας πελατών και ψηφιακής μετατροπής.

NTware

NT-Ware

Πρωτοποριακή εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται στη δημιουργία, ανάπτυξη και υποστήριξη λογισμικού διαχείρισης εργασιών εκτύπωσης και σάρωσης, και ιδίως του UniFlow.

Therefore

Therefore

Εταιρεία παροχής λογισμικού διαχείρισης πληροφοριών για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, σε κάθε κλάδο και τομέα.