Χορηγίες

Canon Camera

Οι δραστηριότητες χορηγίας μας σε ολόκληρη την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής καλύπτουν κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες που υποστηρίζουν τους στόχους της επωνυμίας, της επιχείρησης και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας, ενώ ταυτόχρονα συνάδουν με τον σκοπό της επωνυμίας μας: Απεικόνιση για τη μεταμόρφωση του κόσμου μας.

Μέσω της εταιρικής φιλοσοφίας του Kyosei προσπαθούμε να συνεισφέρουμε την εμπειρία μας στον τομέα της απεικόνισης, ώστε να κάνουμε τη διαφορά στην κοινωνία. Η φιλοσοφία του Kyosei εκφράζει την πρόθεσή μας να φέρνουμε κοντά όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την κουλτούρα, τα έθιμα, τη γλώσσα ή τη φυλή, ώστε "να ζούμε και να συνεργαζόμαστε αρμονικά για το κοινό καλό".

Visa pour l’image

Το Visa pour l'Image, το διεθνές φεστιβάλ φωτορεπορτάζ, καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο σε μια σειρά εκθέσεων, συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης, προβολών και παρουσιάσεων βραβείων.

Νιώθουμε τυχεροί και υπερήφανοι που υποστηρίζουμε το φεστιβάλ εικόνας Visa pour l'Image για περισσότερα από 30 χρόνια.

Visa pour l’image 2022
Canon foundation final

Canon Foundation στην Ευρώπη

Το Foundation υποστηρίζει την εταιρική μας φιλοσοφία Kyosei, «ζούμε και εργαζόμαστε μαζί για το κοινό καλό».

Στην Canon θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι δραστηριότητες που υποστηρίζουμε μπορούν να συνδέουν και να επικοινωνούν με το ευρύ φάσμα των πελατών μας με έναν βιωματικό/συγκινησιακό τρόπο, ο οποίος προάγει τον σκοπό της επωνυμίας μας, την "Απεικόνιση για τη μεταμόρφωση του κόσμου μας".

Όλες οι εταιρικές σχέσεις που διατηρούμε πρέπει να ευθυγραμμίζονται με τις αξίες μας και, ως εκ τούτου, επιδιώκουμε να συνεισφέρουμε σε δραστηριότητες που: 

  • Θεωρούνται καινοτόμες, τολμηρές ή/και οραματικές
  • Μπορούν να αποτελέσουν μια πλατφόρμα επίδειξης της τεχνολογίας και των υπηρεσιών απεικόνισης που παρέχουμε
  • Προάγουν τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα
  • Συμμερίζονται την εταιρική φιλοσοφία Kyosei της Canon – "Συμβίωση και συνεργασία για το κοινό καλό".
  • Ευθυγραμμίζονται με το εταιρικό μας όραμα για "εμπλουτισμό της ζωής και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με απεικονιστικές εμπειρίες"

 Επί του παρόντος, δεν εξετάζουμε νέες ευκαιρίες συνεργασίας, αλλά όταν έχουμε μπροστά μας μια τέτοια πρόταση, χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα κριτήρια για να αποφασίσουμε:

  • Δεν γινόμαστε χορηγοί ατόμων ή ομάδων. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι blogger, οι vlogger και κάθε είδους ταξιδιωτικά πρότζεκτ που περιλαμβάνουν παροχή ενός δωρεάν προϊόντος με αντάλλαγμα την προώθηση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Canon Ambassador, επισκεφθείτε τον ιστότοπο Canon Pro
  • Η εκδήλωση/δραστηριότητα πρέπει να αφορά όλη την Ευρώπη. Για τοπικές δραστηριότητες επικοινωνήστε με το αντίστοιχο γραφείο της Canon
  • Η εκδήλωση/δραστηριότητα δεν μπορεί να έχει θρησκευτικές, πολιτικές προεκτάσεις ούτε να σχετίζεται με πολεμικές επιχειρήσεις οποιουδήποτε είδους
  • Κάθε εκδήλωση/δραστηριότητα που εξετάζουμε πρέπει να στηρίζει τους στόχους μας για βιωσιμότητα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Επικοινωνία

Μάθετε πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.