Πραγματικά χρώματα, τέλεια εκτυπωμένα

Αυτό που βλέπετε μέσα από το φακό ζωντανεύει στη σελίδα χάρη στο νέο σύστημα 8 μελανιών τύπου dye του Canon PIXMA PRO-200 και την εξαιρετική αναπαραγωγή που επιτυγχάνει κάθε φορά.

Τόλμη και χρώμα

Η φωτογράφος τροφίμων Natasha Alipour-Faridani που έχει την έδρα της στο Λονδίνο δημιουργεί εικόνες που εντυπωσιάζουν πολύ. Καθώς είναι γεμάτες ιριδίζοντα, μεθυστικά χρώματα και είναι πλημμυρισμένες από φως, είναι σαφές ότι η αντίθεση και ο κορεσμός αποτελούν σημαντικό κομμάτι της φωτογραφικής πρακτικής της. Όποιο κι αν είναι το θέμα, το φόντο ή ο φωτισμός, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτό που καταγράφετε μέσα από το φακό και στη συνέχεια επεξεργάζεστε στον ψηφιακό σκοτεινό σας θάλαμο, θα μετατραπεί σε δικό σας έργο όταν εκτυπωθεί. Ορισμένοι εκτυπωτές πραγματικά απογοητεύουν τους φωτογράφους, καθώς δεν καταφέρνουν να αποδώσουν τη ζωηρότητα των εντυπωσιακών αποχρώσεων του μπλε, το βαθύ μαύρο και τις εκρηκτικές αποχρώσεις του κόκκινου. Όμως ο Canon PIXMA PRO-200 έχει ένα κρυφό πλεονέκτημα.

Φωτογράφος που ελέγχει διάφορα μεγέθη εκτυπώσεων με ζωηρά χρώματα από τον PIXMA PRO-200

Η μαγεία των οκτώ

Αυτός ο εκτυπωτής νοιάζεται για το χρώμα. Το ανώτερο σύστημα 8 χρωμάτων τύπο dye παρέχει μια εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων και αυτό σημαίνει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας με πλούσιο φάσμα χρωματικών τόνων και αποχρώσεων. Τα μελάνια χρώματος γκρι και ανοιχτού γκρι διευκολύνουν πολύ την ασπρόμαυρη εκτύπωση. Η Alipour-Faridani έχει εντυπωσιαστεί από την εξαιρετική αναπαραγωγή χρωμάτων του Canon PIXMA PRO-200 από τότε που άρχισε να τον χρησιμοποιεί. «Είναι τέλειο να βλέπω πώς χειρίζεται τη δουλειά μου», λέει «και με κάνει να νιώθω ότι μπορώ να προχωρήσω λίγο παραπέρα και να γίνω τολμηρότερη με τα χρώματά μου».

«Το σύστημα οκτώ μελανιών τύπου dye διατηρεί πραγματικά τη ζωηρότητα των χρωμάτων».

Φωτογράφος που ελέγχει διάφορες φωτογραφίες υψηλής ποιότητας με μεγάλο φάσμα χρωματικών τόνων και σκιών από τον PIXMA PRO-200

Σχετικά άρθρα

  • PIXMA PRO-200

    Ευέλικτες και εύκολες εκτυπώσεις

    Αυτή η μικρών διαστάσεων λύση προσφέρει επιλογές εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους και συνοδεύεται από πανεύκολο λογισμικό, οπότε έχετε περισσότερο χώρο – και μεγαλύτερα περιθώρια – για να απλώσετε τα δημιουργικά φτερά σας.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 - Εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους χωρίς περιθώρια

    Ζήστε την εμπειρία των εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους χωρίς περιθώριο με τον Canon PIXMA PRO-200. Μάθετε για τις δυνατότητές του, όπως η πανοραμική εκτύπωση και ο ευέλικτος χειρισμός υλικών εκτύπωσης.