Κάντε μεγάλα σχέδια και ακόμα μεγαλύτερες εκτυπώσεις

Με τον Canon PIXMA PRO-200, το μέγεθος δεν θα αποτελεί πια εμπόδιο. Γνωρίστε την εμπειρία των εκτυπώσεων σε μέγεθος A3+ και χωρίς περιθώριο, για να μπορέσετε να επιδείξετε τη δημιουργικότητά σας στο μέγιστο βαθμό.

Μια συνεπής εμπειρία με την Canon

«Από τη λήψη της φωτογραφίας έως την εκτύπωσή της, όλα έχουν την ποιότητα της Canon» λέει η φωτογράφος τροφίμων Natasha Alipour-Faridani από το Λονδίνο. Το επαγγελματικό έργο της απεικονίζει με ζωηρά χρώματα φαγητά που ανοίγουν την όρεξη και ποτά. Επιτυγχάνει αυτό το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας διαδοχικά μια φωτογραφική μηχανή, έναν εκτυπωτή και χαρτί Canon. Και ο εκτυπωτής που έχει επιλέξει για το στούντιό της είναι ο Canon PIXMA PRO-200. Χάρη στον ευέλικτο χειρισμό των μέσων εκτύπωσης από τον εκτυπωτή, συμπεριλαμβανομένων του ιλουστρασιόν χαρτιού και του χαρτιού καλλιτεχνικών σχεδίων, αλλά και των προσαρμόσιμων μεγεθών εκτύπωσης έως A3+, υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών που υποστηρίζουν την απεριόριστη δημιουργικότητα της ίδιας και κάθε φωτογράφου.

Φωτογράφος που επιθεωρεί μια έγχρωμη φωτογραφία από τον PIXMA PRO-200

Μεγάλες εκτυπώσεις χωρίς περιθώριο για έκθεση

Για τους φωτογράφους, τόσο για τους επίδοξους και για τους επαγγελματίες, η δυνατότητα να βλέπουν το έργο τους εκτυπωμένο είναι πραγματικά διαφωτιστική. Όπως λέει η Alipour-Faridani, «Υπάρχει κάτι πραγματικά ξεχωριστό όταν βγαίνει η εκτύπωση, ειδικά όταν τη βάζεις σε κορνίζα και έχεις το χρόνο να την κρεμάσεις στον τοίχο και να την κοιτάξεις προσεκτικά». Με τον Canon PIXMA PRO-200, μπορείτε να εκτυπώνεις σε μέγεθος A3+ ή σε πανοραμική κατάσταση, οπότε έχετε τον πλήρη έλεγχο για να αναδείξετε σωστά τις φωτογραφίσεις σας. Και χάρη στη δυνατότητα εκτύπωσης χωρίς περιθώρια, δεν χρειάζεται να δαπανάτε χρόνο για να περικόψετε μετά τις εικόνες σας. Είναι έτοιμες για τοποθέτηση σε κάδρο απευθείας από τον εκτυπωτή.

«Από τη λήψη της φωτογραφίας έως την εκτύπωσή της, όλα έχουν την ποιότητα της Canon».

Φωτογράφος που παίρνει εκτυπώσεις έχοντας μεγάλες έγχρωμες φωτογραφίες χωρίς περιθώριο από τον PIXMA PRO-200 κρεμασμένες στον τοίχο

Σχετικά άρθρα

  • PIXMA PRO-200

    Ευέλικτες και εύκολες εκτυπώσεις

    Αυτή η μικρών διαστάσεων λύση προσφέρει επιλογές εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους και συνοδεύεται από πανεύκολο λογισμικό, οπότε έχετε περισσότερο χώρο – και μεγαλύτερα περιθώρια – για να απλώσετε τα δημιουργικά φτερά σας.

  • PIXMA PRO-200

    Πραγματικά χρώματα, τέλεια εκτυπωμένα

    Αυτό που βλέπετε μέσα από το φακό ζωντανεύει στη σελίδα χάρη στο νέο σύστημα 8 μελανιών τύπου dye του Canon PIXMA PRO-200 και την εξαιρετική αναπαραγωγή που επιτυγχάνει κάθε φορά.