Επαγγελματικοί φωτογραφικοί εκτυπωτές

Canon PIXMA PRO-200

Στοχεύοντας κυρίως στην εκτύπωση φωτογραφιών με ζωντανά χρώματα, στην ευελιξία και στην ευχρηστία, ο Canon PIXMA PRO-200 αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της φωτογραφίας και για όσους φιλοδοξούν να ασχοληθούν με τη φωτογραφία.

Προδιαγραφές

 • Σύστημα μελανιών 8 χρωμάτων dye

 • Εκτύπωση A3+ χωρίς περιθώρια

 • Εκτύπωση υψηλής ταχύτητας

 • Ασύρματη συνδεσιμότητα και Ethernet

 • Οθόνη LCD 3 ιντσών

 • Μικρές διαστάσεις, ελαφρύ σώμα

Τα πραγματικά χρώματα των φωτογραφιών σας, τέλεια εκτυπωμένα

Οι ποιοτικές εκτυπώσεις με ζωηρά χρώματα γίνονται εύκολα πλέον με τον Canon PIXMA PRO-200

Εντυπωσιακές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας

Με το κορυφαίο σύστημα μελανιών 8 χρωμάτων dye, θα έχετε εγγυημένα εξαιρετική αναπαραγωγή των εικόνων, πλουσιότερα χρώματα και πιο ζωντανές επαγγελματικές εκτυπώσεις, κάθε φορά.

Εντυπωσιακές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας από τον Canon Pixma Pro-200

Διαλέξτε το χαρτί που σας ταιριάζει

Με ευέλικτο χειρισμό υλικών και προσαρμόσιμα μεγέθη εκτύπωσης, μπορείτε να βελτιώνετε τις φωτογραφίες σας εκτυπώνοντάς τες σε πληθώρα χαρτιών, όπως χαρτί για καλλιτεχνικές εφαρμογές, για εκτυπώσεις χωρίς περιθώριο και για πανοράματα.

Ταχύτητα και ευχρηστία

Η ενσωματωμένη οθόνη LCD 3 ιντσών επιτρέπει τον έλεγχο της στάθμης των μελανιών, την πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης του εκτυπωτή και την πρόσβαση σε οδηγίες του εκτυπωτή με μια ματιά – για εξαιρετικά αποτελέσματα με ευκολία.

Ποικιλία εκτυπώσεων σε χαρτί με τον Pixma Pro-200

Τέλεια εκτύπωση κάθε φορά

Με 3 επιλογές τροφοδοσίας χαρτιού και λειτουργία αυτόματης διόρθωσης της κλίσης του χαρτιού, θα ξεχάσετε για πάντα τα λάθη ευθυγράμμισης και τα προβλήματα εκτύπωσης, ανεξάρτητα από το χαρτί που χρησιμοποιείτε.

Μια διαδικασία χωρίς προβλήματα

Το φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό PPL (Professional Print & Layout) της Canon επιτρέπει τη λήψη και την αποστολή φωτογραφιών με ευκολία από δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και συγκεντρωτική διαδικασία επεξεργασίας και εκτύπωσης.

Φωτογράφος που παίρνει μια εκτύπωση με ζωηρά χρώματα από τον PIXMA Pro-200

Μικρό μέγεθος και βάρος

Ακόμα και με τις δυνατότητες εκτύπωσης σε χαρτί μεγέθους A3+, ο Canon PIXMA PRO-200 παραμένει μια λύση μικρού βάρους για τις ανάγκες εκτυπώσεων σας. Και έχει και μικρές διαστάσεις, οπότε χωρά εύκολα σε ένα μικρό στούντιο.

Για γρηγορότερες, πιο αποτελεσματικές εκτυπώσεις

Οι τέλειες φωτογραφίες βγαίνουν σε μια στιγμή - το ίδιο ισχύει και για τις τέλειες εκτυπώσεις. Ο Canon PIXMA PRO-200 είναι γρήγορος και αποδοτικός και παρέχει εξαιρετική ποιότητα εκτυπώσεων μεγέθους A3+ μέσα σε μόλις 90 δευτερόλεπτα1, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για να βρείτε το επόμενο τέλειο πλάνο.

Εκτύπωση στον Pixma Pro-200 σε εξέλιξη

Σύστημα μελανιών Chroma Life 100+

Το νέο σύστημα 8 μελανιών τύπου dye της Canon παρέχει εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων για ζωηρές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Με τον Canon PIXMA PRO-200 θα έχετε βαθύτερο μαύρο και βελτιωμένη αναπαραγωγή των αποχρώσεων του κόκκινου και του μπλε. Τα μελάνια χρώματος γκρι και ανοιχτού γκρι συμβάλλουν επίσης στην επίτευξη εξαιρετικών ασπρόμαυρων εκτυπώσεων και επιταχύνουν τη διαδικασία της εκτύπωσης.

Σύστημα μελανιών Chroma Life 10+ - Το νέο σύστημα 8 μελανιών τύπου dye της Canon

Εγγραφείτε τώρα

Εγγραφείτε τώρα για νέες ιδέες

Μην χάνετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.

Δωρεάν πρόσθετο και λογισμικό Professional Print & Layout (PPL)

Το πρόσθετο PPL λειτουργεί είτε ως αυτόνομο λογισμικό είτε ως πρόσθετο μέσω του λογισμικού επεξεργασίας εικόνας Canon Digital Photo Professional ή του Adobe Photoshop και του Lightroom.

Λήψη έγχρωμων εκτυπώσεων από τον Pixma Pro-200 μέσω του δωρεάν πρόσθετου και του λογισμικού Professional Print & Layout
Εικόνα «PIXMA Pro-200 - Περιεχόμενα συσκευασίας»

Περιεχόμενο συσκευασίας

Όλα όσα χρειάζεστε για τη δημιουργία εκτυπώσεων A3+ εκθεσιακής ποιότητας από την άνεση του γραφείου σας.

 • PIXMA PRO-200

 • Καλώδιο ρεύματος τύπου ΗΒ

 • Καλώδιο ρεύματος πανευρωπαϊκού τύπου

 • Δίσκος για εκτύπωση CD

 • CD με λογισμικό εγκατάστασης και Εγχειρίδιο χρήσης (CD μόνο για Windows)

 • Οδηγός χρήσης (Ηλεκτρονικό εγχειρίδιο)

 • Φυλλάδιο A3 για το Ευρωπαϊκό σύστημα εγγύησης (EWS)

 • Φύλλο εγγύησης για τη Ρωσία

 • 8 ανεξάρτητες δεξαμενές μελανιού

Εκθεσιακή ποιότητα

Ανακαλύψτε το χαρτί τρίτων κατασκευαστών για καλλιτεχνικές εφαρμογές, που υποστηρίζεται απευθείας από προφίλ εκτυπωτών για αποτελέσματα ακριβείας και υψηλής πιστότητας.
Ανακαλύψτε περισσότερα

Φωτογραφικό χαρτί Canon

Χάρη στη μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων φινιρισμάτων –ιλουστρασιόν, σατινέ ή ματ– θα βρείτε εύκολα το χαρτί που ανταποκρίνεται στις δημιουργικές φιλοδοξίες σας.

 • Photo Paper Pro Platinum (PT-101)

  Ένα επαγγελματικό χαρτί με φινίρισμα επιπέδου φωτογραφικού εργαστηρίου, για εξαιρετική ποιότητα και αντοχή στο ξεθώριασμα. Χάρη στη δυνατότητα αναπαραγωγής μεγάλης γκάμας χρωμάτων, αυτό το ιλουστρασιόν χαρτί μεγάλου βάρους επεκτείνει τις δημιουργικές δυνατότητες των φωτογράφων.

 • Photo Paper Pro Luster (LU-101)

  Δημιουργήστε ζωηρές έγχρωμες και εντυπωσιακές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις φωτογραφιών με το Photo Paper Pro Luster, ένα ελαφρύ επαγγελματικό φωτογραφικό χαρτί για αποτελέσματα με φινίρισμα φωτογραφικού εργαστηρίου, τα οποία μπορείτε να επιτυγχάνετε από την άνεση του σπιτιού σας.

 • Photo Paper Pro Premium Matte (PM-101)

  Ιδανικό για ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες αλλά και για αναπαραγωγή έργων τέχνης, αυτό το λείο χαρτί διαθέτει τόνους θερμού λευκού χρώματος και είναι τέλειο για όμορφες εκτυπώσεις χωρίς ανακλαστική γυαλάδα.

 • Premium Fine Art Rough (FA-RG1)

  Ένα premium σκληρό χαρτί για καλλιτεχνικές δημιουργίες που αναδεικνύει το βάθος της εικόνας και προσθέτει μια τρισδιάστατη αίσθηση.

 • Σχετικά άρθρα

 • ΑΡΘΡΟ

  6 τρόποι με τους οποίους ο νέος PIXMA PRO-200 μπορεί να σας προσφέρει καλύτερες εκτυπώσεις μεγέθους A3+

  Ανακαλύψτε πώς η καινούργια ναυαρχίδα των εκτυπωτών PIXMA PRO A3+ διευκολύνει τη μετατροπή ψηφιακών εικόνων σε έργα τέχνης γεμάτα ζωηρά χρώματα μέσα σε 90 δευτερόλεπτα.

 • Σχετικά προϊόντα

  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

 • PIXMA PRO-200

  Ευέλικτες και εύκολες εκτυπώσεις

  Αυτή η μικρών διαστάσεων λύση προσφέρει επιλογές εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους και συνοδεύεται από πανεύκολο λογισμικό, οπότε έχετε περισσότερο χώρο – και μεγαλύτερα περιθώρια – για να απλώσετε τα δημιουργικά φτερά σας.

 • PIXMA PRO-200

  Πραγματικά χρώματα, τέλεια εκτυπωμένα

  Αυτό που βλέπετε μέσα από το φακό ζωντανεύει στη σελίδα χάρη στο νέο σύστημα 8 μελανιών τύπου dye του Canon PIXMA PRO-200 και την εξαιρετική αναπαραγωγή που επιτυγχάνει κάθε φορά.

 • PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200 - Εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους χωρίς περιθώρια

  Ζήστε την εμπειρία των εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους χωρίς περιθώριο με τον Canon PIXMA PRO-200. Μάθετε για τις δυνατότητές του, όπως η πανοραμική εκτύπωση και ο ευέλικτος χειρισμός υλικών εκτύπωσης.

  1. Η ταχύτητα φωτογραφικών εκτυπώσεων βασίζεται στην προεπιλεγμένη ρύθμιση με χρήση του ISO/JIS-SCID N2 σε χαρτί Canon Pro Platinum, A3+ με περιθώρια