Επαγγελματικοί φωτογραφικοί εκτυπωτές

Canon PIXMA PRO-200

Καθώς εστιάζεται στην εκτύπωση φωτογραφιών με ζωηρά χρώματα, στην ευελιξία και στην ευχρηστία, ο Canon PIXMA PRO-200 αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της φωτογραφίας και για όσους φιλοδοξούν να ασχοληθούν με τη φωτογραφία.

Προδιαγραφές

 • Notification Imagee

  Σύστημα μελανιών 8 χρωμάτων τύπου dye

 • Notification Imagee

  Εκτύπωση A3+ χωρίς περιθώρια

 • Notification Imagee

  Εκτύπωση υψηλής ταχύτητας

 • Notification Imagee

  Ασύρματη συνδεσιμότητα και συνδεσιμότητα Ethernet

 • Notification Imagee

  Οθόνη LCD 3 ιντσών

 • Notification Imagee

  Μικρές διαστάσεις, ελαφρύ σώμα

Τα πραγματικά χρώματα των φωτογραφιών σας, τέλεια εκτυπωμένα

Οι ποιοτικές εκτυπώσεις με ζωηρά χρώματα γίνονται εύκολα πλέον με τον Canon PIXMA PRO-200
Canon Camera

Εντυπωσιακές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας

Με το ανώτερης ποιότητας σύστημα μελανιών 8 χρωμάτων τύπου dye, θα έχετε εγγυημένα εξαιρετική αναπαραγωγή των εικόνων, πιο πλούσια χρώματα και πιο ζωηρές επαγγελματικές φωτογραφίες κάθε φορά.

Canon Camera

Διαλέξτε το καταλληλότερο χαρτί

Με τον ευέλικτο χειρισμό των υλικών εκτύπωσης και τα προσαρμόσιμα μεγέθη εκτύπωσης, μπορείτε να βελτιώνετε τις φωτογραφίες σας σε διάφορους τύπους χαρτιού, περιλαμβανομένου του χαρτιού καλλιτεχνικών σχεδίων και του χαρτιού εκτυπώσεων χωρίς περιθώριο και πανοραμικών φωτογραφιών.

Ταχύτητα και ευχρηστία

Η ενσωματωμένη οθόνη LCD 3 ιντσών επιτρέπει τον έλεγχο της στάθμης των μελανιών, την εκτέλεση συντήρησης του εκτυπωτή και την πρόσβαση στις οδηγίες του εκτυπωτή με μια ματιά – για εξαιρετικά αποτελέσματα με ευκολία.

Ποικιλία εκτυπώσεων σε χαρτί με τον Pixma Pro-200

Τέλεια εκτύπωση κάθε φορά

Με 3 επιλογές τροφοδοσίας χαρτιού και τη λειτουργία αυτόματης διόρθωσης κλίσης του χαρτιού, θα ξεχάσετε για πάντα τα προβλήματα λανθασμένης ευθυγράμμισης και τις αποτυχίες εκτύπωσης ανεξάρτητα από το χαρτί που χρησιμοποιείτε.

Μία απρόσκοπτη διαδικασία

Το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό PPL (Professional Print & Layout) της Canon επιτρέπει τη λήψη και την αποστολή φωτογραφιών με ευκολία από δημοφιλή προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών για μια ολοκληρωμένη διαδικασία επεξεργασίας-εκτύπωσης από ένα και μόνο σημείο.

Φωτογράφος που παίρνει μια εκτύπωση με ζωηρά χρώματα από τον PIXMA Pro-200

Μικρό μέγεθος και βάρος

Ακόμα και με τις δυνατότητες εκτύπωσης σε χαρτί μεγέθους A3+, ο Canon PIXMA PRO-200 παραμένει μια λύση μικρού βάρους για τις ανάγκες εκτυπώσεων σας. Και έχει και μικρές διαστάσεις, οπότε χωρά εύκολα σε ένα μικρό στούντιο.

Για γρηγορότερες, πιο αποτελεσματικές εκτυπώσεις

Οι τέλειες φωτογραφίες βγαίνουν σε μια στιγμή - το ίδιο ισχύει και για τις τέλειες εκτυπώσεις. Ο Canon PIXMA PRO-200 είναι γρήγορος και αποδοτικός και παρέχει εξαιρετική ποιότητα εκτυπώσεων μεγέθους A3+ μέσα σε μόλις 90 δευτερόλεπτα1, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για να βρείτε το επόμενο τέλειο πλάνο.

Εκτύπωση στον Pixma Pro-200 σε εξέλιξη

Σύστημα μελανιών Chroma Life 100+

Το νέο σύστημα 8 μελανιών τύπου dye της Canon παρέχει εκτεταμένη γκάμα χρωμάτων για ζωηρές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Με τον Canon PIXMA PRO-200 θα έχετε βαθύτερο μαύρο και βελτιωμένη αναπαραγωγή των αποχρώσεων του κόκκινου και του μπλε. Τα μελάνια χρώματος γκρι και ανοιχτού γκρι συμβάλλουν επίσης στην επίτευξη εξαιρετικών ασπρόμαυρων εκτυπώσεων και επιταχύνουν τη διαδικασία της εκτύπωσης.

Canon Camera

Εγγραφείτε τώρα

Εγγραφείτε τώρα για νέες ιδέες

Μην χάνετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.

Δωρεάν πρόσθετο και λογισμικό Professional Print & Layout (PPL)

Το πρόσθετο PPL λειτουργεί είτε ως αυτόνομο λογισμικό είτε ως πρόσθετο μέσω του λογισμικού απεικόνισης Digital Photo Professional της Canon ή του Adobe Photoshop και του Lightroom.

Canon Camera
Εικόνα «PIXMA Pro-200 - Περιεχόμενα συσκευασίας»

Περιεχόμενα συσκευασίας

Όλα όσα χρειάζεστε για τη δημιουργία εκτυπώσεων A3+ εκθεσιακής ποιότητας από την άνεση του γραφείου σας.

 • PIXMA PRO-200

 • Καλώδιο ρεύματος τύπου ΗΒ

 • Καλώδιο ρεύματος πανευρωπαϊκού τύπου

 • Δίσκος για εκτύπωση CD

 • CD με λογισμικό εγκατάστασης και Εγχειρίδιο χρήσης (CD μόνο για Windows)

 • Οδηγός χρήσης (Ηλεκτρονικό εγχειρίδιο)

 • Φυλλάδιο A3 για το Ευρωπαϊκό σύστημα εγγύησης (EWS)

 • Φύλλο εγγύησης για τη Ρωσία

 • 8 ανεξάρτητες δεξαμενές μελανιού

Συμβατό μελάνι και χαρτί

Σχετικά άρθρα

 • Τα χέρια μιας γυναίκας που κρατά μια έγχρωμη εκτύπωση με θέμα πιπεριές τσίλι σε μέγεθος A3, στον δίσκο εξόδου ενός εκτυπωτή Canon PIXMA PRO-200.

  ΑΡΘΡΟ

  6 τρόποι με τους οποίους ο νέος PIXMA PRO-200 μπορεί να σας προσφέρει καλύτερες εκτυπώσεις μεγέθους A3+

  Ανακαλύψτε πώς η καινούργια ναυαρχίδα των εκτυπωτών PIXMA PRO A3+ διευκολύνει τη μετατροπή ψηφιακών εικόνων σε έργα τέχνης γεμάτα ζωηρά χρώματα μέσα σε 90 δευτερόλεπτα.

 • Σχετικά προϊόντα

  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

 • Έγχρωμη εκτύπωση που εξέρχεται από τον PIXMA Pro-200

  PIXMA PRO-200

  Ευέλικτες και εύκολες εκτυπώσεις

  Αυτή η μικρών διαστάσεων λύση προσφέρει επιλογές εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους και συνοδεύεται από πανεύκολο λογισμικό, οπότε έχετε περισσότερο χώρο – και μεγαλύτερα περιθώρια – για να απλώσετε τα δημιουργικά φτερά σας.

 • Επίδειξη έγχρωμων εκτυπώσεων από τον PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200

  Πραγματικά χρώματα, τέλεια εκτυπωμένα

  Αυτό που βλέπετε μέσα από το φακό ζωντανεύει στη σελίδα χάρη στο νέο σύστημα 8 μελανιών τύπου dye του Canon PIXMA PRO-200 και την εξαιρετική αναπαραγωγή που επιτυγχάνει κάθε φορά.

 • Συλλογή έγχρωμων εκτυπώσεων από τον PIXMA Pro-200

  PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200 - Εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους χωρίς περιθώρια

  Ζήστε την εμπειρία των εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους χωρίς περιθώριο με τον Canon PIXMA PRO-200. Μάθετε για τις δυνατότητές του, όπως η πανοραμική εκτύπωση και ο ευέλικτος χειρισμός υλικών εκτύπωσης.

  1. Η ταχύτητα φωτογραφικών εκτυπώσεων βασίζεται στην προεπιλεγμένη ρύθμιση με χρήση του ISO/JIS-SCID N2 σε χαρτί Canon Pro Platinum, A3+ με περιθώρια