Ευέλικτες και εύκολες εκτυπώσεις

Αυτή η μικρών διαστάσεων λύση προσφέρει επιλογές εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους και συνοδεύεται από πανεύκολο λογισμικό, οπότε έχετε περισσότερο χώρο – και μεγαλύτερα περιθώρια – για να απλώσετε τα δημιουργικά φτερά σας.

Διαλέξτε χαρτί κατάλληλο για τις φωτογραφίες σας

Αν αναζητάτε μια λύση εκτύπωσης A3+ με την οποία δεν θα χρειαστεί να παραχωρήσετε όλη την επιφάνεια του γραφείου σας στην τεχνολογία που χρειάζεστε, ο Canon PIXMA PRO-200 είναι ο μόνος ιδανικός εκτυπωτής. «Ταιριάζει πολύ καλά στο γραφείο του στούντιό μου», λέει η φωτογράφος τροφίμων Natasha Alipour-Faridani που έχει την έδρα της στο Λονδίνο, «ενώ όταν χρειάζεται να τον μεταφέρω στο χώρο της φωτογράφισης, είναι ελαφρύς και μετακινείται εύκολα καθώς έχει μικρές διαστάσεις». Η ευελιξία είναι κάτι που χαρακτηρίζει τον Canon PIXMA PRO-200, ειδικά όσον αφορά τα μεγέθη χαρτιού. Με τρεις επιλογές τροφοδοσίας χαρτιού και τη δυνατότητα παραγωγής εκτυπώσεων μεγέθους A3+ μέσα σε μόλις 90 δευτερόλεπτα, έχετε την ελευθερία και την απόδοση που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μεγάλες (ή μικρές) εκτυπώσεις από το σπίτι σας. Και η λειτουργία αυτόματης διόρθωσης κλίσης του χαρτιού σημαίνει ότι μπορείτε να ξεχάσετε για πάντα τις αποτυχίες εκτύπωσης και τη λανθασμένη ευθυγράμμιση.

Φωτογράφος που παίρνει μια εκτύπωση με ζωηρά χρώματα από τον PIXMA Pro-200 στο χαρτί της επιλογής της

Τεχνολογία που αντεπεξέρχεται στο φόρτο εργασίας

Όταν χρειάζεται να στείλετε τη φωτογραφία σας για εκτύπωση, το λογισμικό Professional Print and Layout της Canon φροντίζει για τα πάντα. Παρέχεται μαζί με τον Canon PIXMA PRO-200 και σας επιτρέπει να επιλέγετε το καταλληλότερο χαρτί για το project σας, να ορίζετε το μέγεθος και να εξερευνείτε διάφορα προφίλ χρώματος προτού πατήσετε το κουμπί εκτύπωσης. «Είναι πραγματικά γρήγορο και εύχρηστο», λέει η Alipour-Faridani. «Μπορώ να κάνω περισσότερες δοκιμές, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα καθυστερήσει τη διαδικασία της επεξεργασίας». Πειραματιστείτε με όποιο περιεχόμενο επιθυμείτε και παρακολουθήστε όλη τη δράση με την οθόνη LCD 3 ιντσών για τέλειες εκτυπώσεις που μπορείτε να ελέγξετε με τα ακροδάχτυλά σας.

«Μπορώ να κάνω περισσότερες δοκιμές, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα καθυστερήσει τη διαδικασία επεξεργασίας».

Σταθμός εργασίας φωτογράφου με επεξεργασία και εκτύπωση φωτογραφιών σε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

  • PIXMA PRO-200

    Πραγματικά χρώματα, τέλεια εκτυπωμένα

    Αυτό που βλέπετε μέσα από το φακό ζωντανεύει στη σελίδα χάρη στο νέο σύστημα 8 μελανιών τύπου dye του Canon PIXMA PRO-200 και την εξαιρετική αναπαραγωγή που επιτυγχάνει κάθε φορά.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 - Εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους χωρίς περιθώρια

    Ζήστε την εμπειρία των εκτυπώσεων μεγάλου μεγέθους χωρίς περιθώριο με τον Canon PIXMA PRO-200. Μάθετε για τις δυνατότητές του, όπως η πανοραμική εκτύπωση και ο ευέλικτος χειρισμός υλικών εκτύπωσης.