Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

EF 400mm f/2.8L IS II USM

Σούπερ-τηλεφακός εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων της σειράς L, με σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (Image Stabilizer) 4 στοπ και 3 καταστάσεις λειτουργίας. Ο EF 400mm f/2.8L IS II USM προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνας, ενώ έχει ανθεκτική κατασκευή και μικρό βάρος. Είναι ιδανικός για φωτογράφιση αθλητικών δραστηριοτήτων και άγριας φύσης.

Πλεονεκτήματα

  • Σούπερ-τηλεφακός εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων 400mm f/2.8
  • Μέλος της φημισμένης σειράς L της Canon
  • Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ
  • 3 καταστάσεις σταθεροποίησης εικόνας
  • Ειδική σχεδίαση για στιβαρότητα και αντοχή
  • Βελτιωμένη ποιότητα εικόνας
  • Αθόρυβη και γρήγορη αυτόματη εστίαση

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM

Σούπερ-τηλεφακός εξαιρετικά υψηλών επιδόσεων


Με μεγάλο διάφραγμα f/2.8 και εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις, ο σούπερ-τηλεφακός EF 400mm f/2.8L IS II USM προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ενώ είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και ανθεκτικός, καθώς είναι κατασκευασμένος από κράμα μαγνησίου και τιτάνιο.

Ποιότητα σειράς L


Η σειρά L αποτελεί τη ναυαρχίδα των επαγγελματικών φακών Canon, αντιπροσωπεύοντας ότι καλύτερο υπάρχει στον τομέα των οπτικών εξαρτημάτων EF υψηλής ακρίβειας. Οι φακοί της σειράς L συνδυάζουν κορυφαία απόδοση και μοναδικό χειρισμό, ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί στη σκόνη και την υγρασία.

Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ


Ο οπτικός Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ, που είναι ειδικά σχεδιασμένος για το εύρος εστιακής απόστασης του φακού, αποτρέπει το φλουτάρισμα κατά τις λήψεις χωρίς τρίποδο ή με χαμηλή ταχύτητα κλείστρου. Η αυτόματη αναγνώριση πανοραμικής μετατόπισης εξασφαλίζει αποτελεσματική παρακολούθηση των κινούμενων θεμάτων και, καθώς ο Σταθεροποιητής εικόνας βασίζεται στον φακό, τα αποτελέσματα εμφανίζονται στο σκόπευτρο κατά το καδράρισμα.

3 καταστάσεις σταθεροποίησης εικόνας


Κατάλληλη για όλα τα είδη φωτογραφίας δράσης και ιδίως για τις περιπτώσεις όπου απαιτείται μετατόπιση της μηχανής, η νέα κατάσταση 3 του Σταθεροποιητή εικόνας ενεργοποιεί τη λειτουργία σταθεροποίησης μόνο κατά την έκθεση.

Επίστρωση SWC για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας


Σχεδιασμένη για ψηφιακή φωτογράφιση, η κατοχυρωμένη από την Canon επίστρωση με τεχνολογία Subwavelength Structure ελαχιστοποιεί τα είδωλα και τις αναλαμπές που προκαλούν οι αντανακλάσεις στο εσωτερικό του φακού. Εξαλείφοντας την αιτία του προβλήματος, η επίστρωση αυτή μειώνει τις αντανακλάσεις και εξασφαλίζει πεντακάθαρες εικόνες.

Γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση


Ο δακτυλιοειδής υπερηχητικός κινητήρας (USM) χρησιμοποιεί δονήσεις υπερηχητικής συχνότητας για ταχύτατη, σχεδόν αθόρυβη αυτόματη εστίαση. Ο εξαιρετικά γρήγορος επεξεργαστής και οι βελτιωμένοι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης αυξάνουν την ταχύτητα AF. Μπορείτε να μεταβαίνετε σε ηλεκτρονικά ελεγχόμενη χειροκίνητη εστίαση οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να απενεργοποιείτε την αυτόματη εστίαση.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Γκαλερί δειγμάτων

Προβολή συλλογής

Related Products