Canon Extender EF 1.4x III

Extender EF 1.4x III

Extender μικρού μεγέθους, ιδανικό για φωτορεπορτάζ, αθλητικές διοργανώσεις και σκηνές από τη φύση που αυξάνει κατά 1,4x την εστιακή απόσταση των τηλεφακών ή των τηλεφακών ζουμ σειράς L της Canon, με υψηλότερη ακρίβεια αυτόματης εστίασης και βελτιωμένη επικοινωνία μεταξύ μηχανής και φακού.

Πλεονεκτήματα

  • Επέκταση της εστιακής απόστασης του κύριου φακού κατά 1.4x
  • Εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας
  • Μεγάλη αντοχή στη σκόνη και το νερό
  • Βελτιωμένη επικοινωνία μεταξύ φακού και μηχανής
  • Βελτιστοποιημένες επιστρώσεις φακού
  • Συμβατότητα με τους τηλεφακούς και τηλεφακούς ζουμ της σειράς L

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon Extender EF 1.4x III

Επέκταση της εστιακής απόστασης για σούπερ-τηλεφακούς


Το Extender EF 1.4x III είναι ειδικά σχεδιασμένο για να συνεργάζεται με τους σούπερ-τηλεφακούς IS της σειράς L, επεκτείνοντας την εστιακή τους απόσταση κατά 1.4x. Η σχεδίαση του Extender διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν απώλειες στις επιδόσεις του φακού ή την ποιότητα της εικόνας.

Κατασκευή υψηλής ποιότητας


Τα βελτιωμένα αντιανακλαστικά υλικά στο εσωτερικό του κυλινδρικού σώματος του φακού και η επίστρωση στο εξωτερικό πλαίσιο των στοιχείων του φακού μειώνει τις αναλαμπές. Η κατασκευή είναι ανθεκτική στη σκόνη και το νερό και συμβάλλει στη διατήρηση της ποιότητας των εικόνων.

Βελτιωμένη επικοινωνία μεταξύ φακού και μηχανής


Ο ενσωματωμένος μικροεπεξεργαστής προσφέρει ακριβή μεταφορά δεδομένων μεταξύ του φακού και της μηχανής, για βελτιωμένες επιδόσεις στην αυτόματη εστίαση (AF) και τη φωτομέτρηση.

Συμβατότητα με τους τηλεφακούς και τηλεφακούς ζουμ της σειράς L


Το Extender EF 1.4x III είναι συμβατό με τους περισσότερους τηλεφακούς και τηλεφακούς ζουμ της κορυφαίας σειράς επαγγελματικών φακών L της Canon. Επεκτείνει την εστιακή απόσταση, μειώνοντας το ενεργό διάφραγμα του φακού μόνο κατά ένα στοπ.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Related Products