Η REDLINE CHALLENGE

Η Redline Challenge απευθύνεται σε φιλόδοξους ερασιτέχνες φωτογράφους που θέλουν να δοκιμάσουν τη δημιουργικότητα και τις τεχνικές τους γνώσεις.

Η REDLINE CHALLENGE

Και ο νικητής είναι…

Ο Piotr Skrzypiec από τη Σλοβενία με τη νικήτρια εικόνα: Lost Highway. 


"Είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Για μένα, ως χρήστης της Canon, το βραβείο είναι το καλύτερο σετ εξοπλισμού που μπορώ να φανταστώ", λέει ο φωτογράφος και πλέον κάτοχος μιας Canon EOS R5, καθώς και επιπλέον εξοπλισμού Canon συνολικής αξίας πάνω από 14.000 ευρώ. Ο Piotr θα αναλάβει επίσης μια προσωπική φωτογραφική αποστολή, υπό τις εντολές και την καθοδήγηση του Canon Ambassador και διεθνώς αναγνωρισμένου φωτογράφου Lorenz Holder.

"Επειδή η ομίχλη εμφανίζεται λίγες μόνο φορές το χρόνο, είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς εκεί τη σωστή στιγμή. Υπό αυτές τις συνθήκες, ήταν πραγματικά εκπληκτικό θέαμα", λέει ο Piotr, ο φωτογράφος πίσω από τη νικήτρια εικόνα με τίτλο Lost Highway, η οποία αποτυπώθηκε με μια Canon EOS 5D Mark IV στα 30 δευτ., f/8 και ISO 800. © Piotr Skrzypiec

ΑΡΘΡΟ

Redline Challenge: ο νικητής

Από τις 32.000 στις 20 και μετά στη 1… ανακαλύψτε την ιστορία που κρύβεται πίσω από τη νικήτρια εικόνα του θέματος Light in the Dark.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ

Η διαδικασία αξιολόγησης

Πέντε κριτές, δύο ημέρες και μια πολύ δυνατή βραχεία λίστα φωτογραφιών, επιλεγμένες ανάμεσα σε περισσότερες από 30.000 συμμετοχές. Μάθετε πώς επιλέχθηκε η νικήτρια εικόνα, ταξιδεύοντας με τον Kai Wong στα παρασκήνια του διαγωνισμού, σε μια μυστική τοποθεσία στο Λονδίνο.

Canon Camera

Η ΒΡΑΧΕΙΑ ΛΙΣΤΑ

Light in the Dark – δείτε τη βραχεία λίστα

Δείτε τις λήψεις που τράβηξαν τα βλέμματα των κριτών μας ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές.
Canon Camera

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΡΙΤΗ ΜΑΣ

Αντλήστε έμπνευση από το έργο του Lorenz Holder, 13 φορές φιναλίστ στον διαγωνισμό φωτογραφίας Red Bull

Γνωστός για το φρέσκο και εντυπωσιακό στιλ του, που συνδυάζει στοιχεία καλλιτεχνίας και φωτογραφίας, καθώς και τη μοναδική του ικανότητα να αποτυπώνει το αναπάντεχο ακόμα και στα πιο απαιτητικά σκηνικά, ο διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος Lorenz Holder επιλέχθηκε για τη θέση του κριτή και καθοδηγητή για τη Redline Challenge.

ΤΟ ΘΕΜΑ

Κυριάρχησε στο φως μέσα στο σκοτάδι

Ο Lorenz Holder σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τις συναρπαστικές δυνατότητες της φωτογράφησης υπό συνθήκες ασθενούς φωτισμού, αποτυπώνοντας την πάντα ενδιαφέρουσα σχέση μεταξύ φωτός και σκιών, χρωμάτων και αντίθεσης.

Canon Camera

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

Απογειώστε τη δημιουργικότητα και την τεχνική σας με αποκλειστικές πληροφορίες από επαγγελματίες

Πάρτε έμπνευση από τους Canon Ambassadors, που εξηγούν την προσέγγισή τους στη λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και προσφέρουν συμβουλές και τεχνάσματα που θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε την ενότητα Light in the Dark.
Δείτε όλες τις συμβουλές και τα τεχνάσματα
 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

  Μαγικά πορτραίτα σε χαμηλό φωτισμό

  Η Canon Ambassador Tasneem Al Sultan εξερευνά τους δρόμους της πόλης της και σας δίνει μερικές συμβουλές για να αναδείξετε στο έπακρο τα πορτραίτα σας με το φως στο σκοτάδι, χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα που μπορείτε να βρείτε εύκολα.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

  Χρώμα στο σκοτάδι

  Παρακολουθήστε τον Canon Ambassador Lorenz Holder καθώς εξηγεί πώς να παίζετε με τα χρώματα όταν φωτογραφίζετε στο σκοτάδι, για να πετύχετε αναπάντεχα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

  Ζωή στο ημίφως

  Η Canon Ambassador Aline Deschamps μοιράζεται τις συμβουλές της για το πώς να χρησιμοποιείτε το φως στο σκοτάδι, προκειμένου να δημιουργείτε δυνατές εικόνες ντοκιμαντέρ, και αποκαλύπτει πώς η φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού μπορεί συχνά να συμβάλει στη δημιουργία της σχέσης σας με το θέμα.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

  Ο κόσμος των μικρών σωματιδίων

  Ο Canon Ambassador Lorenz Holder δείχνει πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βροχή, την ομίχλη, το χιόνι και άλλα στοιχεία για να δώσετε υφή στις λήψεις σας.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

  Συμβουλές φωτισμού σε νυχτερινά τοπία

  Παρακολουθήστε τον Valterri Hirvonen σε μια νυχτερινή πεζοπορία στην πατρίδα του τη Φινλανδία, όπου δημιουργεί μαγικές εικόνες τοπίων με απλά τρικ με τον φωτισμό.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

  Η μαγεία του αργού κλείστρου

  Ο Canon Ambassador Lorenz Holder εξηγεί γιατί το μοναδικό όριο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι η φαντασία σας.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

  Εντυπωσιακά πορτραίτα σε χαμηλό φωτισμό

  Η Canon Ambassador Eliska Sky περιγράφει πώς οι λήψεις της για την ενότητα Light in the Dark παραμένουν τολμηρές και πολύχρωμες, με απλές καθημερινές συμβουλές φωτισμού σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά της έντονα high fashion πορτραίτα.

 • ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ

  Μάθετε για το φως

  Ο Canon Ambassador Lorenz Holder εξηγεί γιατί το μοναδικό όριο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι η φαντασία σας.

 • Αποτυπώστε με μοναδικό τρόπο τον ασθενή φωτισμό

  Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας με τρόπους που δεν φανταζόσασταν μέχρι τώρα, με τη βοήθεια της πρωτοποριακής σειράς mirrorless φωτογραφικών μηχανών πλήρους καρέ. Διαθέτοντας κορυφαίες τεχνολογίες, την πρόσβαση στη βιβλιοθήκη επαναστατικών φακών RF και τις πρωτοποριακές δυνατότητες φωτογράφησης σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, το σύστημα EOS R είναι κατασκευασμένο για λήψεις στο σκοτάδι.

 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R5

  Αναθεωρήστε όσα ξέρατε για τις mirrorless φωτογραφικές μηχανές. Οι απαράμιλλες επιδόσεις της EOS R5 θα φέρουν την επανάσταση στη φωτογραφία και την κινηματογράφηση.
 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R6

  Ό,τι κι αν φωτογραφίζετε, όπως κι αν το φωτογραφίζετε, η EOS R6 ενισχύει τη δημιουργικότητά σας με τρόπους που ποτέ πριν δεν θεωρούσατε εφικτούς.
 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS RP

  Μια μικρή, ελαφριά και εύχρηστη mirrorless φωτογραφική μηχανή full frame, σχεδιασμένη για ταξίδια και καθημερινές φωτογραφίσεις.
 • Στάνταρ φακός

  RF 50mm F1.8 STM

  Ένας μικρός, πολύ ήσυχος και ελαφρύς σταθερός φακός RF 50mm, με ευρύ διάφραγμα f/1.8, ιδανικός για να απογειώσετε το δημιουργικό σας όραμα.
 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R

  Mirrorless μηχανή full frame που προσφέρει νέες ευκαιρίες δημιουργικότητας σε φωτογράφους και κινηματογραφιστές.
 • Φακοί RF

  RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

  Ο ιδανικός καθημερινός φακός για τους λάτρεις των mirrorless μηχανών full frame. Ο εύχρηστος φακός RF 24-105mm F4-7.1 IS STM είναι ελαφρύς, μικρός και έτοιμος να αναβαθμίσει τις φωτογραφίες σας.
 • Σχετικά άρθρα

  Μάθετε περισσότερα από την κοινότητα των Canon Ambassador και των αξιόλογων δημιουργών σε αυτές τις ιστορίες και τους οδηγούς.
  Δείτε όλα τα άρθρα
 • Ίχνη φωτός ενός αυτοκινήτου στο φως της νύχτας κατά μήκος μιας τοξωτής γέφυρας. Πυκνή ομίχλη, σαν σύννεφο, κρύβει τη βάση της γέφυρας και το έδαφος από κάτω.

  ΑΡΘΡΟ

  Πώς να απαθανατίσετε ίχνη φωτός μακράς έκθεσης

  Ο Piotr Skrzypiec, νικητής της Canon Redline Challenge, εξηγεί πώς μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους προβολείς και τα πίσω φώτα των αυτοκινήτων για να δώσετε ζωή σε τοπία με ασθενή φωτισμό.

 • ΑΡΘΡΟ

  Redline Challenge: ο νικητής

  Από τις 32.000 στις 20 και μετά στη 1… ανακαλύψτε την ιστορία που κρύβεται πίσω από τη νικήτρια εικόνα του θέματος Light in the Dark.

 • A road network at night with red and white light trails caused by the long exposure, shot from a bridge passing over two roads and a train track.

  ΑΡΘΡΟ

  Redline Challenge: Γνωρίστε τους κριτές

  Συναντήστε την ομάδα των ειδικών που θα επιλέξουν την καλύτερη λήψη για το θέμα Light in the Dark και μάθετε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια εικόνα για να αξίζει να βραβευτεί.

 • Two young people relax on a palette bed with an orange throw on it. A plant casts dramatic shadows on the yellow walls.

  ΑΡΘΡΟ

  Οι επαγγελματίες αποκαλύπτουν πώς να χρησιμοποιήσετε το σκοτάδι προς όφελός σας

  Τέσσερις Canon Ambassadors εξηγούν πώς η λήψη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι η ιδανική ευκαιρία για να ξεπεράσετε τα δημιουργικά σας όρια.

 • A snowboarder performs a jump on a snowy outcrop, with a golden sunset in the background.

  ΑΡΘΡΟ

  Επαγγελματικές συμβουλές για τέλειες εκθέσεις με φλας σε χαμηλό φωτισμό

  Ο Lorenz Holder, μέντορας της Redline Challenge, αποκαλύπτει τις τρεις αγαπημένες του τεχνικές όταν φωτογραφίζει με φλας το ηλιοβασίλεμα και τη νύχτα.

 • ΑΡΘΡΟ

  Redline Challenge: Κατακτώντας την ενότητα Light in the Dark

  Ο φωτογράφος δράσης Lorenz Holder μιλάει για την πρώτη Redline Challenge και μοιράζεται συμβουλές για την προσέγγιση της ενότητας.

 • A snowboarder high in the air in foggy conditions, eerily lit from behind the crest of a hill.

  ΑΡΘΡΟ

  Τοπία γεμάτα αδρεναλίνη

  Ανακαλύψτε πώς ο Canon Ambassador και καθοδηγητής της Redline Challenge, Lorenz Holder, συνδυάζει τοπία και δράση με έναν συναρπαστικό και μοναδικό τρόπο.

 • Rocky outcrops in Zion National park, Utah, USA, pictured at night. Blurred lights run along the road and the Milky Way can be seen in the sky above.

  ΑΡΘΡΟ

  Η σκοτεινή πλευρά: φωτογράφιση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού

  Ο Valtteri Hirvonen τελειοποίησε την τεχνική του στη διάρκεια των μελαγχολικών χειμώνων της Φινλανδίας. Εδώ αποκαλύπτει τις συμβουλές του για λήψη σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού.

 • ΑΡΘΡΟ

  Όταν τα αθλήματα δράσης συναντούν τη φωτογράφιση με αρχιτεκτονικά θέματα

  Ο Canon Ambassador Lorenz Holder μοιράζεται μαζί μας πώς χρησιμοποίησε έναν τηλεφακό ζουμ γρήγορου διαφράγματος για να καταγράψει έναν αθλητή του σκέιτ εν δράσει κάτω από μια οδογέφυρα.

 • ΠΡΟΦΙΛ

  Lorenz Holder

  Ο πολυβραβευμένος φωτογράφος στον διαγωνισμό φωτογραφίας Red Bull, Lorenz, με έδρα το Freising της Γερμανίας, εξειδικεύεται σε λήψεις σκηνών δράσης σε συνδυασμό με τοπία, καθώς και στη φωτογράφιση αρχιτεκτονικών θεμάτων.

 • Canon Camera

  Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

  Μπείτε στη συζήτηση τώρα

  Πάρτε μέρος σε συζητήσεις και συνομιλίες που γίνονται τώρα στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, ακούστε τις σκέψεις της κοινότητας για τη Redline Challenge, ή βρείτε περισσότερες συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε τις φωτογραφικές σας ικανότητες στο κανάλι YouTube.

  ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

  Εγγραφείτε τώρα για νέες ιδέες

  Μην χάνετε τις πιο πρόσφατες προσφορές από την Canon, συμβουλές και εγχειρίδια οδηγιών, τα τελευταία νέα και προσκλήσεις για τοπικές εκδηλώσεις.

  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει