ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

Βάλτε την προσωπική σας πινελιά στα φετινά Χριστούγεννα και εκτυπώστε τις δικές σας κάρτες

Διακοσμήστε τις γιορτινές φωτογραφίες σας και ακολουθήστε τον αναλυτικό οδηγό μας για να δημιουργήσετε τις δικές σας χριστουγεννιάτικες κάρτες.
Χριστουγεννιάτικη κάρτα που εκτυπώθηκε στο σπίτι, μαζί με χειροποίητα διακοσμητικά και το Ματ χαρτί διπλής όψης της Canon, τοποθετημένα πάνω σε ένα πανί με μοτίβο χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η αποστολή μιας προσωπικής χριστουγεννιάτικης κάρτας είναι μια τρυφερή χειρονομία και πολύ πιο διασκεδαστική από μια έξοδο στα καταστήματα. Η δημιουργία της δικής σας, εξατομικευμένης κάρτας είναι μια εύκολη διαδικασία – το μόνο που χρειάζεστε είναι μια φωτογραφία που θα θέλατε να μοιραστείτε, ένας εκτυπωτής Canon PIXMA (για παράδειγμα, τον Canon PIXMA Σειράς TS5350a) και ένα πακέτο ματ χαρτιού διπλής όψης της Canon.

Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε μια υπάρχουσα φωτογραφία, ανεβάστε την στην εφαρμογή Easy-PhotoPrint Editor για να την προσθέσετε σε ένα πρότυπο και να τη διακοσμήσετε με κείμενο και σχέδια. Αν πρόκειται να βγάλετε μια νέα φωτογραφία, θα μπορούσατε να συμπεριλάβετε φίλους και μέλη της οικογένειάς σας με γιορτινά πουλόβερ. Ή μπορείτε να κάνετε ό,τι κάναμε κι εμείς εδώ, και να σκηνοθετήσετε μια ένα χριστουγεννιάτικο πορτραίτο του κατοικιδίου σας. Ό,τι και αν επιλέξετε, με αυτά τα απλά επτά βήματα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε εύκολα τη δική σας εξατομικευμένη χριστουγεννιάτικη κάρτα.

Χριστουγεννιάτικη κάρτα που εκτυπώθηκε στο σπίτι με χειροποίητα διακοσμητικά και ένα στολίδι χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ο εκτυπωτής σας Canon PIXMA μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για εξατομικευμένες χριστουγεννιάτικες κάρτες, αλλά και για διακοσμητικά και αξεσουάρ για τη γιορτινή σας φωτογράφιση.

1. Διακοσμήστε τη φωτογραφία σας

Αν αποφασίσετε να τραβήξετε τη δική σας φωτογραφία, γιατί να μην δημιουργήσετε ένα γιορτινό σκηνικό; Το Creative Park είναι γεμάτο με πρότυπα για χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις που μπορείτε να κατεβάσετε – θα βρείτε τα πάντα, από στεφάνια και πανό μέχρι στολίδια με χιονονιφάδες και τον Άγιο Βασίλη. Θα βρείτε επίσης πολλές ιδέες για γιορτινά σχέδια στην εφαρμογή Creative Park, η οποία είναι διαθέσιμη για iOS και Android – απλώς κατεβάστε την από το App Store ή το Google Play. Για να εκτυπώσετε από την εφαρμογή Creative Park, πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή σας με ένα συμβατό εκτυπωτή Canon PIXMA Inkjet – ανατρέξτε στον κατάλογο υποστηριζόμενων μοντέλων εκτυπωτών*.

2. Επιλέξτε ένα πρότυπο κάρτας

Γυναίκα περιηγείται στα πρότυπα χριστουγεννιάτικων καρτών της εφαρμογής Easy-PhotoPrint Editor από το smartphone της.

Στην εφαρμογή Easy-PhotoPrint Editor θα βρείτε μια ολόκληρη σειρά από σχέδια χριστουγεννιάτικων καρτών.

Η εφαρμογή Easy-PhotoPrint Editor έχει πληθώρα προτύπων για χριστουγεννιάτικες κάρτες. Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε «Κάρτες» στην αρχική οθόνη για να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές σχεδίων. Αν θέλετε να περιορίσετε την επιλογή στα πρότυπα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το Ματ χαρτί διπλής όψης με πίκμανση, πατήστε το κουμπί «Φίλτρο» στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε «Δίπλωμα στη μέση» στην επιλογή «Μορφή κάρτας». Κινηθείτε προς τα κάτω στις κάρτες με την επισήμανση «Χριστούγεννα» ή «Γιορτινές ευχές». Όταν βρείτε αυτό που σας αρέσει, πατήστε για λήψη και επιλέξτε 7"x10" στην ενότητα «Μέγεθος χαρτιού».

3. Εισάγετε την εικόνα σας

Η εφαρμογή Easy-PhotoPrint Editor σάς επιτρέπει να επιλέξετε την εικόνα σας από διάφορες θέσεις αποθήκευσης, όπως η συλλογή φωτογραφιών του τηλεφώνου σας και οι υπηρεσίες image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram, OneDrive ή Google Photos, επομένως είναι εύκολο να βρείτε τις αγαπημένες σας. Αν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά την εφαρμογή για να συνδεθείτε σε ένα ηλεκτρονικό σύστημα αποθήκευσης, θα πρέπει να εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας. Περιηγηθείτε στις εικόνες σας και επιλέξτε μία ή περισσότερες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μετά, πατήστε «Επόμενο» για να τις μεταφέρετε στη διάταξη κάρτας που έχετε επιλέξει.

4. Επεξεργαστείτε την κάρτα σας

Άτομο που χρησιμοποιεί smartphone για να επεξεργαστεί τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του στην εφαρμογή Easy-PhotoPrint Editor.

Μπορείτε να προσαρμόσετε την κάρτα σας στην εφαρμογή Easy-PhotoPrint Editor, προσθέτοντας χαρούμενες στάμπες, επιπλέον εικόνες ή ένα προσωπικό μήνυμα.

Στο κάτω μέρος της οθόνης θα δείτε μια συλλογή από εύχρηστα εργαλεία για να προσθέσετε επιπλέον εικόνες ή να αλλάξετε πρότυπο. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε στάμπες –όπως συννεφάκια ομιλίας και αστέρια– ή, αν θέλετε να μείνετε στο γιορτινό κλίμα, χιονονιφάδες ή ένα κλαράκι γκι. Υπάρχει επίσης δυνατότητα προσθήκης κειμένου, ώστε να συμπεριλάβετε ένα προσωπικό μήνυμα για τους φίλους και την οικογένειά σας.

5. Τοποθετήστε υλικό στον εκτυπωτή

Γυναίκα με χριστουγεννιάτικο πουλόβερ τοποθετεί χαρτί σε έναν εκτυπωτή Canon PIXMA.

Όταν είστε έτοιμοι να εκτυπώσετε το σχέδιό σας, τοποθετήστε Ματ χαρτί διπλής όψης στον εκτυπωτή σας.

Όταν είστε ικανοποιημένοι με το σχέδιο της κάρτας σας, θα πρέπει να τοποθετήσετε Ματ χαρτί διπλής όψης στον εκτυπωτή σας. Θα παρατηρήσετε ότι τα φύλλα έχουν πίκμανση, ώστε οι κάρτες σας να διπλώνονται στην εντέλεια. Το πακέτο χαρτιού περιλαμβάνει επίσης φακέλους για τα ολοκληρωμένα σχέδιά σας.

6. Εκτυπώστε την κάρτα σας

Μια χειροποίητη χριστουγεννιάτικη κάρτα που βγαίνει από έναν εκτυπωτή Canon PIXMA Σειράς TS5350.

Ο εκτυπωτής Canon PIXMA Σειράς TS5350a είναι το ιδανικό εργαλείο για χειροτεχνίες και δημιουργίες, τις οποίες μπορείτε να εκτυπώνετε απευθείας από το smartphone σας.

Γυναίκα που διπλώνει μια χειροποίητη χριστουγεννιάτικη κάρτα.

Το Ματ χαρτί διπλής όψης της Canon χαρίζει στην κάρτα σας επαγγελματικό φινίρισμα και έχει πίκμανση για σωστό δίπλωμα.

Όταν είστε έτοιμοι να εκτυπώσετε τη δημιουργία σας, πατήστε «Επόμενο» στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Αν χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά την εφαρμογή Easy-PhotoPrint Editor με τον εκτυπωτή Canon PIXMA Σειράς TS5350a, ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να συνδέσετε την εφαρμογή με τον εκτυπωτή. Όταν η εφαρμογή εντοπίσει τον εκτυπωτή σας και συνδεθεί με αυτόν, επιλέξτε «Εκτύπωση».

7. Διπλώστε και ταχυδρομήστε

Γυναίκα που τοποθετεί μια κάρτα που εκτύπωσε στο σπίτι σε έναν λευκό φάκελο.

Το Ματ χαρτί διπλής όψης περιλαμβάνει φακέλους, οπότε μπορείτε να στείλετε αμέσως τις κάρτες που εκτυπώνετε στο σπίτι.

Διπλώστε προσεκτικά την κάρτα σας κατά μήκος της τσάκισης, μετά γράψτε την ευχή σας στο εσωτερικό, βάλτε την στον φάκελο που περιλαμβάνεται, σφραγίστε τον και ταχυδρομήστε την. Τώρα ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε ποια θα είναι η επόμενη γιορτινή χειροτεχνία σας.

Κείμενο της Angela Nicholson

* Αν ο εκτυπωτής σας δεν υποστηρίζεται, ανατρέξτε στον ιστότοπο Creative Park.

Σχετικά προϊόντα

 • Οικιακοί εκτυπωτές

  Σειρά PIXMA TS5350a

  Αναδείξτε τις σχεδιαστικές ικανότητές σας με τον ευέλικτο χειρισμό υλικών εκτύπωσης της Σειράς PIXMA TS5350a, τις συναρπαστικές εφαρμογές για πρωτότυπες δημιουργίες και τις δυνατότητες σύνδεσης με smartphone
 • Εκτυπωτές inkjet

  Matte Photo Paper MP-101D

  Κάντε τις ιδέες σας πραγματικότητα με αυτό το ευέλικτο υλικό. Ιδανικό για χόμπι και χειροτεχνίες, είναι η τέλεια επιλογή για τη δημιουργία των δικών σας ευχετήριων καρτών, προσθηκών για τα λευκώματά σας ή χειροτεχνιών από το Creative Park.
 • Εκτυπωτές inkjet

  Matte Photo Paper MP-101

  Το Ματ φωτογραφικό χαρτί παράγει εκτυπώσεις φωτογραφιών, γραφικών και κειμένου υψηλής ποιότητας με ματ φινίρισμα. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για πιο δημιουργικές χρήσεις, όπως ευχετήριες κάρτες, πλακάτ και χειροτεχνίες από χαρτί.

Σχετικά άρθρα

 • ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

  Διασκεδαστικά και γιορτινά πορτραίτα κατοικίδιων

  Απλές συμβουλές, κόλπα και τεχνικές για να τραβήξετε εντυπωσιακές φωτογραφίες κατοικίδιων φέτος τα Χριστούγεννα.

 • ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ

  Κορυφαίες συμβουλές για χάρτινα δώρα με νόημα

  Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε δώρα με νόημα, χρησιμοποιώντας το Canon Creative Park και τον εκτυπωτή σας PIXMA.

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Μια χειμερινή πρόκληση χειροτεχνίας

  Από χιονονιφάδες μέχρι χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπάλες, δημιουργήστε γιορτινά χάρτινα διακοσμητικά με έναν εκτυπωτή PIXMA και το Creative Park.

 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Χειροποίητα διακοσμητικά τραπεζιού από χαρτί

  Δημιουργήστε όμορφα διακοσμητικά τραπεζιού για κάθε περίσταση με το Creative Park.