ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

Πέντε λόγοι για τους οποίους ο PIXMA TR150 είναι η ιδανική επιλογή για εκτύπωση εν κινήσει

Εργάζεστε μακριά από το σπίτι ή το γραφείο; Ένας εκτυπωτής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε σας δίνει πλεονέκτημα ως επαγγελματία και μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες.
Δύο εργαζόμενοι σε εργοτάξιο που εκτυπώνουν έγγραφα σε έναν Canon PIXMA TR150. Στο τραπέζι δίπλα τους υπάρχει ένα πορτοκαλί κράνος.

Όταν εργαζόμαστε εν κινήσει, είναι σημαντικό να αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη ευκαιρία. Αντί για την υπόσχεση ενός email, η παράδοση σε έναν δυνητικό πελάτη μιας έντυπης προσφοράς, ή ακόμα και μιας σύμβασης προς υπογραφή, είναι μια εξαιρετική ενέργεια που μπορεί να συμβάλλει στο κλείσιμο μιας δουλειάς.

Επιπλέον, η δυνατότητα εκτύπωσης επί τόπου μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμη σε πληθώρα περιστάσεων. Οι personal trainer και οι φυσικοθεραπευτές μπορούν να αφήνουν λίστες και διαγράμματα ασκήσεων, ώστε να γνωρίζουν ότι οι πελάτες τους θα κάνουν τις σωστές κινήσεις όταν δεν υπάρχει κανείς δίπλα τους για να τους βοηθήσει. Και οι εκπαιδευτικοί μπορούν να καθοδηγούν τους μαθητές τους παρέχοντας σαφή σχέδια μαθημάτων, περιλήψεις και σημειώσεις επανάληψης.

Ο PIXMA TR150 και ο PIXMA TR150 με μπαταρία είναι δύο μικροί και φορητοί εκτυπωτές που αποτελούν ιδανικές επιλογές για όσους θέλουν να εκτυπώνουν όταν βρίσκονται μακριά από το σπίτι ή το γραφείο. Δείτε παρακάτω πέντε λόγους για τους οποίους μπορούν να σας βοηθήσουν να διεκπεραιώνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες πιο αποδοτικά.

1. Εξαιρετική φορητότητα

Άνδρας που οδηγεί το αυτοκίνητό του με έναν PIXMA TR150 στη θέση του συνεπιβάτη δίπλα του.

Χάρη στη δυνατότητα εκτύπωσης εν κινήσει, ο Canon PIXMA TR150 είναι ιδανικός για άτομα που εργάζονται μακριά από το σπίτι ή το γραφείο τους.

Άνδρας με φωσφοριζέ τζάκετ εργασίας μεταφέρει έναν PIXMA TR150 κάτω από το μπράτσο του.

Ο Canon PIXMA TR150 είναι τόσο μικρός και ελαφρύς, που μπορείτε να τον παίρνετε εύκολα μαζί σας.

Ο PIXMA TR150 είναι ιδανικός αν χρειάζεστε έναν μικρό εκτυπωτή που να χωρά στον ήδη περιορισμένο ελεύθερο χώρο της επιφάνειας του γραφείου σας, ή αν εργάζεστε από απομακρυσμένα γραφεία ή επισκέπτεστε πελάτες και επαγγελματικές εγκαταστάσεις με παροχή ρεύματος. Μπορείτε να τον βάλετε στην τσάντα σας και να τον πάρετε μαζί σας, να τον κλειδώσετε σε ένα συρτάρι ή να χρησιμοποιήσετε ένα συμβατό αντικλεπτικό σύστημα κλειδώματος για να τον κρατήσετε ασφαλή. Αν δουλεύετε τακτικά σε εξωτερικούς χώρους, ή αν χρησιμοποιείτε ως γραφείο το αυτοκίνητό σας ή την καφετέρια της περιοχής σας, ο PIXMA TR150 με μπαταρία διαθέτει μπαταρία που συνδέεται πανεύκολα και του δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώνει έως και 330 σελίδες με μία πλήρη φόρτιση1.

Αφού συνδέσετε την μπαταρία στην κύρια μονάδα, χρειάζεται δύο ώρες και 20 λεπτά για φόρτιση μέσω του τροφοδοτικού AC. Η φόρτιση της μπαταρίας είναι επίσης δυνατή μέσω φορητής συστοιχίας μπαταριών ή παροχής ρεύματος αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο καλώδιο USB-C. Χάρη στην ένδειξη LED που σας ενημερώνει για το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μπορείτε να εκτυπώσετε πάντα και παντού.

2. Εύκολη συνδεσιμότητα

A man in a high-vis jacket prints out documents from his smartphone on a Canon PIXMA TR150 printer.
Γυναίκα που εργάζεται από το σπίτι και εκτυπώνει σε έναν Canon PIXMA TR150 από smartphone.

Οι δυνατότητες ασύρματης εκτύπωσης σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε από το άλμπουμ φωτογραφιών της κάμερας του smartphone σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Wireless Direct, για εκτύπωση χωρίς Wi-Fi.

Οι εκτυπωτές PIXMA TR150 και PIXMA TR150 με μπαταρία διαθέτουν ασύρματη συνδεσιμότητα και είναι συμβατοί με τις υπηρεσίες AirPrint (iOS), Mopria (Android) και Windows Mobile, για εκτύπωση απευθείας από το λειτουργικό σύστημα της έξυπνης συσκευής σας, χωρίς να απαιτείται η χρήση εφαρμογών. Ο έλεγχος και των δύο εκτυπωτών είναι επίσης δυνατός από smartphone με τη δωρεάν εφαρμογή Canon PRINT, η οποία σας επιτρέπει να εκτυπώνετε έγγραφα και φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας ή σε υπηρεσίες αποθήκευσης που βασίζονται στο cloud, όπως οι Google Drive, Dropbox, OneDrive και Google Classroom, μέσω του PIXMA Cloud Link. Η εφαρμογή Canon PRINT σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να σαρώνετε έγγραφα με την κάμερα του smartphone σας. Επιλέξτε απλώς τη λειτουργία Αντιγραφής μέσω smartphone για να δημιουργήσετε αντίγραφα γρήγορα και εύκολα και, στη συνέχεια, εκτυπώστε, αποθηκεύστε ή στείλτε τα με e-mail απευθείας από το smartphone σας.

Οι δύο εκτυπωτές υποστηρίζουν ζώνες Wi-Fi 2,4GHz και 5GHz2, ώστε να μπορείτε να αλλάζετε σε δίκτυα Wi-Fi με λιγότερη κίνηση για πιο αξιόπιστη σύνδεση. Επιπλέον, αν βρίσκεστε στη μέση του πουθενά χωρίς δρομολογητή ή λειτουργικό σήμα Wi-Fi, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Wireless Direct για να εκτυπώσετε ασύρματα απευθείας από το τηλέφωνο, το tablet ή τον φορητό υπολογιστή σας. Αυτό σημαίνει ότι είστε ελεύθεροι να μεταβείτε όπου και αν υπαγορεύουν οι απαιτήσεις της δουλειάς σας και να δημιουργήσετε τις εκτυπώσεις που θέλετε για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας και να κρατήσετε τους πελάτες (ή τον εργοδότη σας) ικανοποιημένους.

3. Υποστήριξη χαρτιού για ειδικές εφαρμογές

Άνδρας με φορητό υπολογιστή σε καφετέρια, που εκτυπώνει έγγραφα σε εκτυπωτή Canon PIXMA TR150.

Ο Canon PIXMA TR150 μπορεί να έχει μικρές διαστάσεις, αλλά χωράει έως και 50 φύλλα απλού χαρτιού και υποστηρίζει μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών τύπων χαρτιού.

Χάρη στη χωρητικότητα 50 φύλλων απλού χαρτιού, δεν θα χρειαστεί να συμπληρώνετε συχνά χαρτί στον PIXMA TR150 κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας σας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά χρήσιμο χαρακτηριστικό για τις περιπτώσεις που χρειάζεται να εκτυπώσετε μια στοίβα ερωτηματολογίων, διαγωνίσματα για μια ολόκληρη τάξη ή πολυσέλιδες συμβάσεις.

Οι δύο εκτυπωτές είναι επίσης συμβατοί με τη χρήση φακέλων και χαρτιού για ειδικές εφαρμογές, όπως Χαρτί υψηλής ανάλυσης Canon, Ματ φωτογραφικό χαρτί, Ματ χαρτί διπλής όψης, Επαναχρησιμοποιούμενο αυτοκόλλητο φωτογραφικό χαρτί και Μαγνητικό φωτογραφικό χαρτί. Αυτή η ευελιξία σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε το χαρτί που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να εκτυπώνετε διευθύνσεις απευθείας σε φακέλους, προσδίδοντας επαγγελματική εμφάνιση σε κάθε επικοινωνία σας. Μπορείτε επίσης να εκτυπώνετε και να προσφέρετε στους πελάτες σας μαγνητάκια με το λογότυπο και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Εναλλακτικά, αν είστε εκπαιδευτικός, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο χρυσό αστέρι για τους μαθητές με τις καλύτερες επιδόσεις.

4. Προσαρμοσμένα πρότυπα

A Canon PIXMA TR150 printer on a table next to a man with a laptop.
Άνδρας με φορητό υπολογιστή που εκτυπώνει έγγραφα σε εκτυπωτή Canon PIXMA TR150.

Αν εκτυπώνετε συχνά τις ίδιες φόρμες, μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και πέντε πρότυπα στον PIXMA TR150 και στον PIXMA TR150 με μπαταρία.

Μήπως χρειάζεται να εκτυπώνετε τα ίδια έγγραφα σε τακτική βάση; Οι PIXMA TR150 και PIXMA TR150 με μπαταρία μπορούν να αποθηκεύσουν έως και πέντε πρότυπα, τα οποία είναι έτοιμα προς εκτύπωση ανά πάσα στιγμή, εξοικονομώντας τον χρόνο που απαιτείται για την εύρεση των εγγράφων στον φορητό υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε φόρμες, συμβάσεις, ερωτηματολόγια ή φυλλάδια στον εκτυπωτή μέσω του προγράμματος οδήγησης Windows3, ώστε να είναι έτοιμα για να τα εκτυπώσετε γρήγορα από την οθόνη OLED 1,44" του εκτυπωτή.

5. Καθαρές εκτυπώσεις με μεγάλη διάρκεια ζωής

Άνδρας που κάθεται σε γραφείο και κρατά ένα tablet στο οποίο εμφανίζεται ένα φυλλάδιο διακοπών. Στον εκτυπωτή Canon PIXMA TR150 δίπλα του στο γραφείο εμφανίζεται μια πολύχρωμη εκτύπωση.

Εξασφαλίστε πεντακάθαρες εκτυπώσεις με κορυφαία ποιότητα στις περιοχές σκούρων τόνων. Το υβριδικό σύστημα μελανιού χρησιμοποιεί ανεξάρτητο μαύρο μελάνι pigment για πεντακάθαρο κείμενο και μελάνια χρωμάτων dye για ζωντανές εκτυπώσεις.

Οι δύο εκτυπωτές χρησιμοποιούν ένα υβριδικό σύστημα μελανιών που συνδυάζει μαύρο μελάνι pigment και κασέτα 4 έγχρωμων μελανιών dye. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εκτυπώνετε σημαντικά έγγραφα με εξαιρετικά καθαρό κείμενο, αλλά και φωτογραφίες και διαγράμματα με πλούσια και ζωντανά χρώματα. Η τεχνολογία ChromaLife100 της Canon διασφαλίζει ότι οι εκτυπωμένες φωτογραφίες σας θα διαρκέσουν για μια ολόκληρη ζωή4.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευχρηστία, οι εκτυπωτές χρησιμοποιούν δύο κασέτες, μία για το μαύρο μελάνι pigment και μία για τα μελάνια χρωμάτων. Επιπλέον, για να είστε σίγουροι ότι δεν θα τελειώσει το μελάνι στη μέση μια σημαντικής εργασίας εκτύπωσης ενώ βρίσκεστε πολλά χιλιόμετρα μακριά από το πλησιέστερο κατάστημα, υπάρχει επίσης μια εύκολα προσβάσιμη ένδειξη ελέγχου της στάθμης στην οθόνη.

Οι μικροί, αθόρυβοι και εύχρηστοι εκτυπωτές PIXMA TR150 και PIXMA TR150 με μπαταρία θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εργάζεστε με απόλυτη διακριτικότητα και επαγγελματισμό σε κάθε περίσταση. Όπου κι αν σας οδηγούν οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, πάρτε μαζί σας έναν TR150.

Κείμενο της Angela Nicholson

 1. Εκτύπωση μέσω σύνδεσης USB χωρίς σύνδεση Wi-Fi.
 2. Η υποστήριξη για τη ζώνη 5GHz ενδέχεται να μην διατίθεται στην περιοχή σας.
 3. Τα πρότυπα πρέπει να φορτωθούν στον εκτυπωτή μέσω του Προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή Canon, μόνο από υπολογιστή που χρησιμοποιεί Windows.
 4. Με βάση μια επιταχυμένη μέθοδο δοκιμών της Canon, με αποθήκευση σε σκοτεινό χώρο υπό ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και αερίων, που προσομοιώνει την αποθήκευση σε άλμπουμ με πλαστικές θήκες. Η Canon δεν μπορεί να εγγυηθεί τη μακροβιότητα των εκτυπώσεων· τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την εκτυπωμένη εικόνα, τον χρόνο στεγνώματος, τις συνθήκες προβολής/αποθήκευσης και περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Σχετικά άρθρα

 • Ενισχύστε την επιχείρησή σας με έναν εκτυπωτή MAXIFY GX7050

  ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Ενισχύστε την επιχείρησή σας με έναν εκτυπωτή MAXIFY GX7040

  Ιδανικός για επιχειρήσεις, ο Canon MAXIFY GX7040 είναι γρήγορος και ευέλικτος, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα παραγωγής και εξαιρετικά χαμηλό κόστος λειτουργίας.

 • Άτομο που χρησιμοποιεί την εφαρμογή Easy-PhotoPrint Editor σε ένα tablet για να εκτυπώσει ασύρματα την εικόνα μιας οικογένειας σε έναν εκτυπωτή Canon PIXMA που βρίσκεται πάνω σε ένα γραφείο.

  ΕΚΤΥΠΩΣΗ

  Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ασύρματο εκτυπωτή

  Έξυπνοι τρόποι για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον ασύρματο εκτυπωτή σας.

 • Δημιουργική εκτύπωση με την εφαρμογή Canon Easy-PhotoPrint Editor

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

  Εφαρμογή Easy-PhotoPrint Editor

  Μάθετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διασκεδαστική και έξυπνη εφαρμογή Easy-PhotoPrint Editor της Canon.

 • Εκτυπωτής Canon PIXMA πάνω σε γραφείο, σε σπίτι.

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

  Ο καλύτερος εκτυπωτής για οικιακά γραφεία

  Εργαστείτε απρόσκοπτα από το σπίτι με τον εκτυπωτή Canon PIXMA TR4650.