A Canon EOS 850D camera.

CANON EOS 850D

Κάντε το επόμενο βήμα: αναβαθμίστε τις φωτογραφίες σας με τη νέα Canon EOS 850D

Ανακαλύψτε μια φωτογραφική μηχανή DSLR που θα απογειώσει τη δημιουργικότητά σας: την Canon EOS 850D. Είτε θέλετε ταξιδιωτικές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας είτε όμορφα πορτραίτα που αναδεικνύουν την ουσία του θέματός σας, η Canon EOS 850D θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε ως φωτογράφος.

Χάρη στα κορυφαία χαρακτηριστικά της, όπως την τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF, τη διασύνδεση με έξυπνες συσκευές και τη δυνατότητα λήψης βίντεο 4K –και όλα αυτά σε μια ελκυστική τιμή για έναν ερασιτέχνη φωτογράφο– η Canon EOS 850D θα σας επιτρέψει να αναβαθμίσετε τις φωτογραφίες σας.

Εντυπωσιακή αυτόματη εστίαση

Η αυτόματη εστίαση στην EOS 850D είναι κορυφαία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απαθανατίσετε όμορφες εικόνες υψηλής αναλυτικότητας, όπως αυτό το πορτραίτο ενός άνδρα με παραδοσιακή ενδυμασία Māori που χορεύει τον χορό Haka στη Νέα Ζηλανδία.
Όταν κινείστε σε άγρια και τραχιά τοπία, χρειάζεστε μια φωτογραφική μηχανή που να μπορείτε να την κουβαλήσετε εύκολα. Η ελαφριά EOS 850D, που ζυγίζει μόλις 515g, δεν θα σας γίνει βάρος.

Είτε θέλετε να αποτυπώσετε υπέροχα τοπία ή κοντινές λήψεις με κάθε λεπτομέρεια είτε να απαθανατίσετε σκηνές γρήγορες δράσης, η Canon EOS 850D θα ανταποκριθεί και με το παραπάνω. Ο αισθητήρας 24,1MP APS-C σημαίνει ότι θα επιτύχετε απαράμιλλη ευκρίνεια, λεπτομέρεια και απόδοση, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Η λειτουργία αυτόματης εστίασης της μηχανής είναι γρήγορη και αξιόπιστη. Η EOS 850D διαθέτει τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF, αισθητήρα AF με 45 σημεία τύπου σταυρού, καθώς και λειτουργία iTR AF για εστίαση και παρακολούθηση ακριβείας, που σημαίνει ότι είναι πιο εύκολο από ποτέ να πετύχετε τη λήψη που θέλετε, κάθε φορά.

Ελαφρύ σώμα

Σχετικά άρθρα
A landscape shot of a tree on the side of a hill, in front of a purple sky.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΠΙΩΝ

Κορυφαίες συμβουλές για τοπία

Ανακαλύψτε τεχνικές φωτογράφισης που θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε τις φωτογραφίες σας με τοπία.

A woman in a summer dress and sunhat holds the Canon EOS R10 up to her face to look through the viewfinder, as she stands in front of detailed Spanish architecture.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Βόλτα στη Σεβίλλη με την EOS R10

Η blogger Diana Millos ανακαλύπτει γιατί αυτή η δημιουργική μηχανή είναι ο ιδανικός σύντροφος για τα ταξίδια σας.

Photographer Tom Bing takes a picture of a dirt bike rider.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ

Γνωρίστε τα μυστικά της ταχύτητας κλείστρου

Αυτές οι 5 βασικές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να ελέγχετε την ταχύτητα κλείστρου για να απαθανατίζετε κινούμενα θέματα και να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας κατά τη φωτογράφιση σκηνών δράσης.

Η Canon EOS 850D μπορεί να τραβήξει έως και επτά καρέ ανά δευτερόλεπτο, επομένως είναι ιδανική για να καταγράφει σκηνές δράσης.

Είτε συλλέγετε αναμνήσεις σε ένα αξέχαστο ταξίδι είτε απλώς τραβάτε λήψεις μια ημέρα γεμάτη δράση στην εξοχή, χρειάζεστε μια ελαφριά φωτογραφική μηχανή που δεν θα σας είναι βάρος. Η Canon EOS 850D είναι φτιαγμένη από ένα ανθεκτικό κράμα αλουμινίου και πολυκαρβονική ρητίνη, και ζυγίζει μόλις 515g. Είναι επίσης γρήγορη, με δυνατότητα λήψης έως και επτά καρέ ανά δευτερόλεπτο, κάτι που είναι ιδανικό όταν φωτογραφίζετε την άγρια ζωή, αθλητικές δραστηριότητες ή όταν καταγράφετε σκηνές δράσης για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας.

Η λογική διάταξη των μηχανισμών ελέγχου στην πίσω πλευρά και του επιλογέα στο επάνω μέρος της Canon EOS 850D φροντίζουν για την ευχρηστία της μηχανής, ενώ το οπτικό σκόπευτρο σάς φέρνει σε άμεση επαφή με το θέμα που καταγράφετε.

Βίντεο 4K σε προσιτή τιμή

Εντυπωσιάστε τους φίλους σας με ένα απίστευτο τοπίο που βρήκατε σε κάποιο ταξίδι σας, καθώς μπορείτε να συνδέσετε την EOS 850D με μια έξυπνη συσκευή μέσω Bluetooth ή Wi-Fi.

Πλέον, περισσότεροι φωτογράφοι από ποτέ διευρύνουν τις ικανότητές τους καταγράφοντας και βίντεο, εκτός από στατικές εικόνες. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της Canon EOS 850D είναι η δυνατότητα λήψης πλούσιου υλικού βίντεο 4K. Είτε καταγράφετε τις εμπειρίες σας από διακοπές στο εξωτερικό είτε δημιουργείτε ένα βίντεο για τη δουλειά, ή απλώς πειραματίζεστε με τη βιντεοσκόπηση, η Canon EOS 850D μπορεί να κάνει τα πάντα. Είστε vlogger και θέλετε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας; Όταν πραγματοποιείτε λήψεις σε Άμεση προβολή, η οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας σάς προσφέρει τη λειτουργία AF ματιού, που εντοπίζει και παρακολουθεί τα μάτια των ατόμων που φωτογραφίζετε, ακόμα κι όταν κινούνται. Ο επεξεργαστής DIGIC 8 διασφαλίζει την ταχύτητα και την άμεση απόκριση, ενώ η λειτουργία σταθεροποίησης 5 αξόνων Movie Digital IS μειώνει την αστάθεια της μηχανής κατά τη βιντεοσκόπηση. Η Canon EOS 850D καταγράφει οπτικό υλικό σχεδόν επαγγελματικού επιπέδου, χωρίς όμως αντίστοιχο κόστος.

Συνδεθείτε

Μπορείτε να συνδέσετε την Canon EOS 850D με την έξυπνη συσκευή σας μέσω Bluetooth® και Wi-Fi, απολαμβάνοντας έτσι τη δυνατότητα να μοιράζεστε τις λήψεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να τις μεταφέρετε απευθείας στον υπολογιστή σας. Αυτή η συνδεσιμότητα σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε το smartphone σας για λήψη από απόσταση με τη βοήθεια της εφαρμογής Canon Camera Connect.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φωτογραφική μηχανή σας, από την κατανόηση των βασικών θεμάτων χειρισμού της έως νέες τεχνικές φωτογράφισης, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Canon Photo Companion. Και όταν έρθει η στιγμή της εκτύπωσης, στείλτε τις εικόνες σας στους εκτυπωτές Compact Photo και PIXMA της Canon μέσω ασύρματης τεχνολογίας.

Η Canon EOS 850D προσφέρει ολοκληρωμένη αναβάθμιση και δημιουργικό έλεγχο. Αναβαθμίστε τις φωτογραφικές δυνατότητές σας με μια προηγμένη μηχανή DSLR που θα σας βοηθήσει να πετύχετε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά.

Κείμενο του Will Salmon

Σχετικά προϊόντα

Σχετικά άρθρα

Η ενότητα «Πηγές έμπνευσης» περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές φωτογραφίας, οδηγούς αγορών και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις – ό,τι δηλαδή χρειάζεστε για να βρείτε την καλύτερη μηχανή ή τον καλύτερο εκτυπωτή για εσάς και να δώσετε ζωή στην επόμενη δημιουργική ιδέα σας.

Επιστροφή σε όλες τις Ιστορίες