Η καλύτερη φωτογραφική μηχανή ταξιδιού για εσάς

Ανεξάρτητα από τον προορισμό των ταξιδιών σας –από τις μικρές αποδράσεις στην πόλη μέχρι τα συναρπαστικά σαφάρι– η Canon έχει την καλύτερη φωτογραφική μηχανή ταξιδιού για εσάς. Οι φωτογραφικές μηχανές ταξιδιού Canon έχουν μικρό μέγεθος και βάρος, και είναι εξοπλισμένες με χαρακτηριστικά που σας δίνουν τη δυνατότητα να καταγράφετε και να μοιράζεστε τις αναμνήσεις από τις διακοπές και τα ταξίδια σας με κορυφαία ποιότητα. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι φακοί με μεγάλο ζουμ που σας επιτρέπουν να πλησιάζετε πιο κοντά στα καλύτερα αξιοθέατα, η λειτουργία GPS για να καταγράφετε τις τοποθεσίες όπου τραβήξατε κάθε λήψη, αλλά και η λειτουργία Wi-Fi για να μοιράζεστε τις περιπέτειές σας όταν επιστρέψετε.

Στη φύση

Όταν φωτογραφίζετε θέματα της άγριας φύσης, χρειάζεστε μια μηχανή ταξιδιού με μεγάλο ζουμ, που σας επιτρέπει να καταγράφετε με ασφάλεια τα ζώα από απόσταση με εντυπωσιακή λεπτομέρεια. Οι φωτογραφικές μηχανές ενδιάμεσης κατηγορίας με υπερ-ζουμ της Canon διαθέτουν ισχυρό οπτικό ζουμ και έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας για ευκρινείς φωτογραφίες και ομαλές ταινίες. Είναι ιδανικές για κάθε σκηνή, από ευρυγώνιες λήψεις πανοραμικών τοπίων μέχρι μακρινές λήψεις τηλεφακού στην άγρια φύση.

Αποδράσεις στην πόλη

Χρησιμοποιήστε κάποια από τις compact φωτογραφικές μηχανές κορυφαίων δυνατοτήτων της Canon για να αποτυπώσετε το πραγματικό πρόσωπο μιας πόλης, την αρχιτεκτονική, τη ζωή στον δρόμο, τα μπαρ και τα καφέ. Προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα σε μέγεθος τσέπης και εξασφαλίζουν εκπληκτικές λήψεις σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, χάρη σε δυνατότητες όπως το σύστημα HS, οι φακοί μεγάλου διαφράγματος και ο πλήρης δημιουργικός έλεγχος. Επιπλέον, χάρη στην υποστήριξη Wi-Fi μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα τις λήψεις σας στη διάρκεια των ταξιδιών σας.

Οικογενειακές διακοπές

Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας, στις οικογενειακές διακοπές χρειάζεστε μια απλή φωτογραφική μηχανή ταξιδιού που προσφέρει εύκολο χειρισμό για όλους, καθώς και την ευελιξία που χρειάζεστε για να αποτυπώνετε κάθε εμπειρία: από τις σκηνές δράσης των παιδιών και τις ομαδικές φωτογραφίες μέχρι τα εντυπωσιακά τοπία και τα ηλιοβασιλέματα. Οι compact φωτογραφικές μηχανές με υπερ-ζουμ της Canon είναι εύκολες στη μεταφορά και σας επιτρέπουν να πλησιάζετε πιο κοντά σε όλα τα αξιοθέατα, με λειτουργίες όπως το έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας και η "Έξυπνη αυτόματη κατάσταση". Με τον τρόπο αυτό, όλα τα μέλη της οικογένειας μπορούν εύκολα να καταγράφουν κάθε πολύτιμη στιγμή με εκπληκτικές λεπτομέρειες.

Εξερεύνηση του κόσμου

Στη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού σε όλο τον κόσμο για την εξερεύνηση νέων τόπων και πολιτισμών, χρειάζεστε μια ελαφριά, compact φωτογραφική μηχανή που σας προσφέρει την ελευθερία να αποτυπώνετε κάθε αξέχαστη στιγμή με εντυπωσιακή ποιότητα. Με ισχυρά οπτικά εξαρτήματα σε μικρό, ελαφρύ σώμα, παρακολούθηση GPS και λειτουργία Wi-Fi για εύκολη κοινή χρήση με τους φίλους και την οικογένεια όταν επιστρέψετε, οι compact φωτογραφικές μηχανές με υπερ-ζουμ της Canon είναι η ιδανική επιλογή για τα μεγάλα σας ταξίδια.

Κοινωνικά ταξίδια και ξεχωριστές στιγμές

Καταγράψτε εύκολα υπέροχες εικόνες όταν ταξιδεύετε ή ενώ γιορτάζετε με τους φίλους ή την οικογένεια, χρησιμοποιώντας μια κομψή compact φωτογραφική μηχανή IXUS. Χάρη στην ευκολία μεταφοράς και τον απλό χειρισμό τους, προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα σε κάθε περίσταση. Χρησιμοποιήστε μία από τις μηχανές μας με υποστήριξη Wi-Fi και μοιραστείτε εύκολα τις ξεχωριστές στιγμές μέσω smartphone.

Διακοπές γεμάτες δραστηριότητες και περιπέτεια

Η ανθεκτική φωτογραφική μηχανή της Canon διαθέτει προστασία από το νερό, το ψύχος και τα χτυπήματα, και περιλαμβάνει λειτουργία GPS ώστε να καταγράφετε τα σημεία όπου τραβήξατε κάθε λήψη. Προσφέρει την τέλεια λύση για να φωτογραφίζετε τις υπαίθριες περιπέτειές σας, όπως κολύμπι, καταδύσεις, σκι ή αναρρίχηση. Επιπλέον, χάρη στην προστασία από την άμμο και τις σταγόνες νερού, είναι ιδανική για την παραλία ή την πισίνα. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε αδιάβροχη τη φωτογραφική μηχανή Canon που ήδη διαθέτετε, προσθέτοντας μια συμβατή αδιάβροχη θήκη.

Τεχνολογίες ιδανικές για ταξίδια

Οπτικά εξαρτήματα και σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (IS)

Οπτικά εξαρτήματα και έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας της Canon

Εξασφαλίστε ευκρινή, καθαρά αποτελέσματα, είτε κατά τη λήψη με πλήρες ζουμ είτε με κράτημα της μηχανής στο χέρι σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στα οπτικά εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και το έξυπνο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας της Canon, το οποίο αντισταθμίζει αυτόματα την αστάθεια της μηχανής.

Σύστημα HS

Σύστημα HS

Το σύστημα HS προσφέρει κορυφαία αποτελέσματα σε κάθε περίσταση και άριστη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, διευκολύνοντας την αποτύπωση της ατμόσφαιρας των σκηνών κρατώντας τη μηχανή στο χέρι, όπως σε παραλίες με τη δύση του ήλιου, στη διάρκεια ενός δείπνου υπό το φως των κεριών ή σε νυχτερινές λήψεις στον δρόμο.

GPS

GPS

Οι compact φωτογραφικές μηχανές της Canon με ειδική λειτουργία GPS ή GPS μέσω κινητών συσκευών προσθέτουν γεωγραφικές ετικέτες σε κάθε φωτογραφία ή αρχείο ταινίας, ώστε να γνωρίζετε τα σημεία όπου τραβήξατε κάθε λήψη.

Wi-Fi

Wi-Fi

Οι φωτογραφικές μηχανές με Wi-Fi σάς επιτρέπουν να συνδέεστε εύκολα με smartphone και tablet για να μοιράζεστε γρήγορα τις εικόνες των διακοπών σας χρησιμοποιώντας το δίκτυο Wi-Fi του ξενοδοχείου σας.

Ταινίες HD

Ταινίες HD

Καταγράψτε εκπληκτικές ταινίες με ομαλή κίνηση σε HD ή Full HD, ή επιλέξτε μια φωτογραφική μηχανή με υποστήριξη βίντεο 60p για απόλυτη ποιότητα.

Έξυπνη αυτόματη

Έξυπνη αυτόματη

Η Έξυπνη αυτόματη κατάσταση λήψης προσφέρει μοναδικές επιδόσεις, καθώς χρησιμοποιεί πολλές έξυπνες τεχνολογίες για φωτογράφιση με ελάχιστο κόπο και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αξεσουάρ ταξιδιού

Εφεδρική μπαταρία

Η εφεδρική μπαταρία προσφέρει την ισχύ που χρειάζεστε να συνεχίσετε τη λήψη.

Αδιάβροχες θήκες

Μια αδιάβροχη θήκη επιτρέπει τη φωτογράφιση κάτω από την επιφάνεια του νερού σε βάθος έως 40m, προσφέρει πρόσβαση σε όλους τους μηχανισμούς και προστατεύει τη μηχανή από την άμμο, το χιόνι και τα παιδιά.

Θήκες ταξιδιού

Η Θήκη ταξιδιού διαθέτει πολλές τσέπες και χώρο για τη φωτογραφική μηχανή, τα αξεσουάρ και τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα, καθώς κι έναν ευέλικτο ιμάντα πολλών σημείων. Διατίθενται επίσης συμβατές μαλακές θήκες για κάθε φωτογραφική μηχανή.