Canon Camera
Νέο

Ψηφιακές compact

Canon PowerShot PX

Αποτυπώστε αυτόματα τις σημαντικές στιγμές στη ζωή σας. Αυτή η έξυπνη, compact μηχανή συνθέτει και τραβάει έξυπνα φωτογραφίες και βίντεο, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε τη στιγμή.

Δείτε την PowerShot PX σε δράση

Η Eimear χρησιμοποιεί την PowerShot PX με τη νεαρή της οικογένεια. Δείτε πώς η μηχανή τραβά φωτογραφίες και βίντεο επιτρέποντας στην Eimear να συμμετέχει στη δράση.
Canon Camera

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σας παρουσιάζουμε τον δικό σας προσωπικό φωτογράφο

Εμπιστευτείτε την PowerShot PX για να καταγράψει τους ανθρώπους και τις στιγμές της ζωής σας, συνθέτοντας αυτόματα φωτογραφίες και βίντεο με τον φακό μετατόπισης και κλίσης που διαθέτει, και με εσάς μέσα στο πλάνο.

Canon Camera

Όλοι φαίνονται στην εικόνα – ακόμη κι εσείς

Σχεδίαση με έμφαση στην απλότητα και τη φορητότητα

Η PowerShot PX μπορεί να πάει παντού, χάρη στη φόρτιση μέσω USB-C και στην ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi για σύνδεση με την έξυπνη συσκευή σας. Θέλετε περισσότερο έλεγχο; Απλώς ζητήστε το – και μέσω φωνητικής ενεργοποίησης. Απλώς πείτε, «Hello Pixie, take a picture», κι αυτό ήταν – χωρίς χέρια! Τέσσερις φωνητικές εντολές καλύπτουν χρήσιμες λειτουργίες, όπως η εγγραφή βίντεο και η εύρεση άλλων ατόμων για λήψη.****

Canon PowerShot PX

Χαμόγελα. Γέλια. Όλες οι εκφράσεις των αγαπημένων σας προσώπων.

Οι καλύτερες φωτογραφίες δεν είναι πάντα αυτές με τα στημένα χαμόγελα, αν και είναι πάντα δημοφιλείς. Η PowerShot PX καταγράφει μια τεράστια ποικιλία εκφράσεων και πολύτιμων αντιδράσεων που εσείς μπορεί να είχατε χάσει.
Canon PowerShot PX

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Λειτουργεί άψογα με την εφαρμογή για smartphone.

Επιτρέψτε στην εφαρμογή Connect για μίνι κάμερες PTZ να σας προτείνει τις καλύτερες εικόνες και τα καλύτερα βίντεο. Κάνει τη δύσκολη δουλειά για εσάς, ξεχωρίζοντας τις τέλειες από τις λιγότερο καλές, ώστε να μη χρειαστεί να το κάνετε εσείς.
Canon PowerShot PX
Canon Camera

ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ

Όποτε είστε έτοιμοι

Η PowerShot PX είναι διαθέσιμη στο διαδικτυακό μας κατάστημα. Αν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερα, να κάνετε μια παραγγελία και να ανακαλύψετε γιατί η Canon κάνει τη διαφορά, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χρησιμοποιήστε την ως ασύρματη κάμερα Web

Η PowerShot PX λειτουργεί επίσης εξαιρετικά ως κάμερα Web, με το Wireless Webcam Utility για μίνι κάμερες PTZ, που προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία και χρησιμότητα.


*Διατίθεται μόνο για υπολογιστές με Windows 10

Canon Camera

Προδιαγραφές

 • Φακός ζουμ με πανοραμική μετατόπιση και κλίση

  Φακός ζουμ με πανοραμική μετατόπιση 340˚ και κλίση 110˚, εστιακής απόστασης 19-57mm (ισοδύναμη), που ακολουθεί τη δράση και συνθέτει εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο

 • Καταγράψτε εικόνες 11,7 megapixel και βίντεο 60p Full HD

  Για περιεχόμενο εξαιρετικής ποιότητας, που θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια

 • Ενσωματωμένο Wi-Fi

  Συνδέεται σε οποιοδήποτε οικιακό δίκτυο Wi-Fi και σε έξυπνες συσκευές

 • Επαναφόρτιση μέσω USB-C

  Για εύκολη φόρτιση όπου κι αν βρίσκεστε

 • Αναγνώριση θέματος

  Δώστε προτεραιότητα σε συγκεκριμένα πρόσωπα

 • Φωνητική ενεργοποίηση

  Για όταν θέλετε να ελέγξετε με ακρίβεια τη στιγμή της λήψης – ιδανικό για ομαδικές λήψεις

 • Συνδεδεμένη με τον ψηφιακό τρόπο ζωής σας

  Η υποστήριξη Wi-Fi και Bluetooth® διευκολύνουν τη σύνδεση με smartphone και tablet. Η εφαρμογή μας εμφανίζει όλες τις εικόνες και τα βίντεο, ενώ επίσης τα κατηγοριοποιεί

Notification Imagee
Canon PowerShot PX

Περιεχόμενο συσκευασίας

Ξεκινήστε εύκολα με την PowerShot PX. Πιθανότατα διαθέτετε ήδη συμβατό φορτιστή***, οπότε βοηθήστε μας να κάνουμε κι εμείς κάτι για την προστασία του περιβάλλοντος.

 • PowerShot PX

 • Καλώδιο επικοινωνίας

 • Εγχειρίδιο χρήσης

  *Περιλαμβάνονται στο Βασικό κιτ (δεν διατίθεται σε όλες τις περιοχές): Φορτιστής με δυνατότητα τροφοδοσίας και φόρτισης, καθώς και κάρτα Micro SD χωρητικότητας 16GB.

Σχετικά άρθρα

Διαβάστε μια ιστορία σχετικά με το πώς η PowerShot PX διευκολύνει την καταγραφή πολλών εικόνων και βίντεο, ώστε όλη η οικογένεια να διασκεδάζει μαζί.

 • Canon PowerShot PX

  ΑΡΘΡΟ

  Μια μέρα με την Eimear

  Δείτε πώς τα πάει η Eimear με την χαριτωμένη PowerShot, με την οποία καταγράφει πολλές αναπάντεχες στιγμές.

 • Σχετικά προϊόντα

  1. * Το λεκτικό σήμα και τα λογότυπα Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση αυτών των σημάτων από την Canon Inc. γίνεται κατόπιν αδείας. Τα λοιπά εμπορικά σήματα/ονομασίες αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.
  2. ** Απαιτείται έξυπνη συσκευή με Bluetooth έκδοσης 4.0 (ή νεότερης). Η έξυπνη συσκευή πρέπει επίσης να χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα iOS 8.4 (ή νεότερο) ή Android 5.0 (ή νεότερο).
  3. *** Απαιτείται USB Type-C με ικανότητα τουλάχιστον 5V/1,5A για φόρτιση, 9V/2A για συνεχή τροφοδοσία κατά τη λήψη.
  4. **** Η φωνητική ενεργοποίηση δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις γλώσσες. Περιλαμβάνονται 4 φωνητικές εντολές με συγκεκριμένη διατύπωση.