ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Canon
Εφαρμογή MOBILE FILE TRANSFER

Αξιοποιήστε τη δύναμη του 5G και ανασχεδιάστε την ασύρματη ροή εργασιών σας, με μια εφαρμογή μεταφοράς αρχείων για κινητές συσκευές που σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε και να προσθέτετε δεδομένα IPTC σε εικόνες για ταχύτερη σήμανση και καταλογογράφηση ενώ βρίσκεστε εν δράση.

ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΕ ΤΗ ΡΟΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΑΣ

Δώστε στη ροή εργασιών σας το προβάδισμα και αρχειοθετήστε τις εικόνες σας πιο γρήγορα, με μια εφαρμογή που βασίζεται στην υψηλή απόδοση. Προσθέστε μεταδεδομένα σε εικόνες, ρυθμίστε πρωτόκολλα FTP και κάντε πολλά ακόμα στο τηλέφωνό σας με συμβατότητα 5G, με αυτήν την εφαρμογή Canon για κινητές συσκευές. Προσφέρει νέα επίπεδα απόδοσης – ακόμα και όταν φωτογραφίζετε.

 • ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ

  Αποστολή πληροφοριών εικόνας απευθείας στην κάμερα

  Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να προσθέσετε μεταδεδομένα IPTC στις εικόνες πριν ή μετά τη λήψη. Φορτώστε στη μηχανή τις λεπτομέρειες λήψης, όπως θέση, θέμα, συμβάν και φωτογραφική μηχανή, για να εξοικονομήσετε χρόνο μετά.

 • ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

  Εισαγάγετε προκατασκευασμένα δεδομένα

  Ο χρόνος που αφιερώνετε πριν τη λήψη αυξάνει την αποδοτικότητά σας στη συνέχεια, και αυτός είναι ο λόγος που η εφαρμογή σάς επιτρέπει να προσθέτετε αυτόματα πληροφορίες και φωνητικές σημειώσεις στις εικόνες, τη στιγμή που καταγράφονται.

 • ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

  Δημιουργήστε ρυθμίσεις διακομιστή FTP και αποθηκεύστε τις στο τηλέφωνο

  Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να αποθηκεύσετε έως και 20 διευθύνσεις FTP, μεταφέροντας φωτογραφίες μέσω Wi-Fi ή τηλεφώνου με συμβατότητα 5G. Μια ιδανική λύση για επαγγελματίες φωτογράφους εν κινήσει!

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ

  Σύνδεση μέσω USB ή Wi-Fi1 και αυτόματη μεταφορά

  Η εφαρμογή επιτρέπει την ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση για γρήγορη και σταθερή μεταφορά εικόνων από τη φωτογραφική μηχανή στην εφαρμογή, καθώς και τη χρήση σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi για τη μετάδοση των εικόνων στους πελάτες τη στιγμή της λήψης.

 • ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

  Επιλογή και αποστολή εικόνων

  Δείτε τις εικόνες σας στην εφαρμογή και στείλτε τις μεμονωμένα ή ως πακέτο με τη δυνατότητα μεταφοράς πολλαπλών εικόνων. Μετά την αποστολή, οι μικρογραφίες θα έχουν επισημανθεί επιβεβαιώνοντας ότι η διαδικασία πέτυχε.

 • ΠΕΡΙΚΟΠΗ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

  Κάντε περικοπή2, προσθέστε φωνητικές σημειώσεις και βαθμολογήστε με αστέρια

  Περικόψτε και στείλτε τις εικόνες σας και χρησιμοποιήστε την καθολικά υποστηριζόμενη κατάταξη με αστέρια για να υποδηλώσετε τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φωνητικές σημειώσεις στις λήψεις σας με συγκεκριμένες πληροφορίες ή οδηγίες.

 • Βασικά πλεονεκτήματα

 • ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΑ

  Μεταδεδομένα που βασίζονται στα πρότυπα του κλάδου

  Όταν συνεργάζεστε με ειδησεογραφικούς οργανισμούς, είναι ζωτικής σημασίας τα δεδομένα copyright και λεζάντας να συμμορφώνονται με τα αποδεκτά πρωτόκολλα. Στην εφαρμογή MFT μπορείτε να ενσωματώσετε εύκολα πληροφορίες όπως το όνομά σας, τις πληροφορίες copyright και τα δεδομένα λεζάντας. Τα μεταδεδομένα του προτύπου IIM που είναι ενσωματωμένα στις εικόνες αναφέρονται συχνά ως «κεφαλίδες IPTC» και μπορούν εύκολα να κωδικοποιηθούν και να αποκωδικοποιηθούν από τα πιο δημοφιλή λογισμικά επεξεργασίας φωτογραφιών. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να προσθέσετε αυτά τα μεταδεδομένα στις εικόνες πριν ή μετά τη λήψη. Φορτώστε στη μηχανή τις λεπτομέρειες λήψης, όπως θέση, θέμα, συμβάν και φωτογραφική μηχανή, για να εξοικονομήσετε χρόνο μετά.

 • ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

  Εργαστείτε πιο εύκολα από απόσταση και προετοιμαστείτε πιο γρήγορα

  Χάρη στη συνεχή ανάπτυξη των δικτύων 5G, η εφαρμογή μπορεί να λειτουργεί μέσω του σήματος κινητής τηλεφωνίας του τηλεφώνου σας, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε από απόσταση χωρίς Wi-Fi και να στέλνετε αρχεία από οπουδήποτε. Όταν γνωρίζετε τις λεπτομέρειες μιας ανάθεσης και μπορείτε να προσθέσετε τις πληροφορίες εκ των προτέρων, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να το κάνετε. Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα προσθέτει αυτόματα πληροφορίες λήψης, όπως φωνητικές πληροφορίες και γεωγραφικές ετικέτες μέσω του GPS του τηλεφώνου σας, τη στιγμή που θα τραβάτε την κάθε εικόνα. Η εφαρμογή μπορεί να κλειδωθεί μετά την εισαγωγή των πληροφοριών, ώστε να αποφευχθεί η ακούσια διαγραφή τους όταν βρίσκεστε εκτός πεδίου.

 • ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

  Επιλέξτε ή αλλάξτε τις ρυθμίσεις του διακομιστή FTP

  Η εφαρμογή MFT επιτρέπει την επιλογή ή την αλλαγή του διακομιστή FTP πριν την αποστολή, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα αποστολής εικόνων σε διαφορετικές τοποθεσίες πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να αποθηκεύσετε έως και 20 διευθύνσεις FTP, μεταφέροντας φωτογραφίες μέσω Wi-Fi ή τηλεφώνου με συμβατότητα 5G. Μια ιδανική λύση για επαγγελματίες φωτογράφους εν κινήσει!

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ

  Σύνδεση μέσω USB ή Wi-Fi1 και αυτόματη μεταφορά

  Χρησιμοποιήστε την οθόνη μεταφοράς στην εφαρμογή για να δείτε την κατάσταση μεταφοράς εικόνων σε πραγματικό χρόνο, τη στιγμή της αποστολής τους. Η εφαρμογή επιτρέπει την ενσύρματη ή ασύρματη σύνδεση, για γρήγορη και σταθερή μεταφορά εικόνων από τη μηχανή στην εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε κινητό τηλέφωνο ή σύνδεση Wi-Fi για να μεταδώσετε εικόνες στους πελάτες τη στιγμή που τις τραβάτε. Οι εικόνες δεν μεταφέρονται στο τηλέφωνό σας, απλώς διέρχονται από την εφαρμογή απευθείας από τη μηχανή σας, για μην ανησυχείτε μήπως γεμίσει αναπάντεχα η μνήμη του τηλεφώνου σας. Και, το σημαντικότερο, η αυτόματη μεταφορά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των εικόνων σε κάποιο άλλο μέσο, όταν φωτογραφίζετε υπό επικίνδυνες συνθήκες.

 • ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

  Επιλογή και αποστολή εικόνων

  Η εφαρμογή διαθέτει δύο μεθόδους για την αποστολή εικόνων: είτε ως μεμονωμένα αρχεία, είτε ως ομάδα μέσω μεταφοράς πολλαπλών εικόνων. Η μεταφορά μίας εικόνας είναι ο πιο απλός τρόπος να στείλετε κάπου μια συγκεκριμένη λήψη. Απλώς βρείτε την εικόνα που θέλετε να στείλετε και κάντε κλικ στο εικονίδιο Μεταφοράς. Η εικόνα θα αποσταλεί στον διακομιστή FTP από τη μηχανή. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική αν πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια φωνητική σημείωση μέσω του τηλεφώνου. Για μαζική αποστολή, πατήστε απλώς το κουμπί «Επιλογή» στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε τις εικόνες ή επιλέξτε ένα εύρος εικόνων πατώντας παρατεταμένα μία εικόνα και στη συνέχεια επιλέγοντας την τελευταία εικόνα στη σειρά που θέλετε να στείλετε. Μετά την αποστολή, οι μικρογραφίες θα έχουν επισημανθεί επιβεβαιώνοντας ότι η διαδικασία πέτυχε. Για ταχύτερη μεταφορά, χρησιμοποιήστε ενσύρματη σύνδεση USB.

 • ΠΕΡΙΚΟΠΗ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

  Κάντε περικοπή2, προσθέστε φωνητικές σημειώσεις και βαθμολογήστε με αστέρια

  Η εφαρμογή MFT διαθέτει μια βασική δυνατότητα ευθυγράμμισης και περικοπής, η οποία επιτρέπει την ενίσχυση των εικόνων πριν από τη μετάδοση μέσω FTP. Οι εφαρμογές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την ταξινόμηση των εικόνων βάσει της βαθμολογίας σε αστέρια. Τόσο η εφαρμογή όσο και η μηχανή μπορούν να εφαρμόσουν αυτές τις βαθμολογίες, για να μπορείτε να επεξεργάζεστε μεγάλες ομάδες εικόνων και να επιλέγετε ποιες θα στείλετε από ένα τελικό σύνολο. Εναλλακτικά, οι βαθμολογίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό διαφορετικών θεμάτων για μετέπειτα επεξεργασία ή καταλογογράφηση, μετά το τέλος της φωτογράφισης. Το σύστημα βαθμολογίας (αστέρια) υποστηρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε να είναι δυνατή η προβολή των βαθμολογημένων εικόνων όταν τις ανοίγετε στις περισσότερες εφαρμογές επεξεργασίας, όπως το Lightroom και το Photoshop. Συνεπώς, η βαθμολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος της ροής εργασίας σας, από τη λήψη στην επεξεργασία.

 • Λήψη της εφαρμογής Canon MOBILE FILE TRANSFER

  Η εφαρμογή MOBILE FILE TRANSFER είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη στη συσκευή σας. Απλώς επισκεφθείτε το App Store ή το Google Play και αναζητήστε το «Mobile File Transfer».

  Για πλήρη συμβατότητα, ανατρέξτε στη σχετική σελίδα της εφαρμογής.

  Πληροφορίες συμβατότητας

  Η εφαρμογή Canon MOBILE FILE TRANSFER είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS και Android.

  Σχετικά άρθρα

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

  Τραβήξτε ιδιαίτερες φωτογραφίες αθλητικών διοργανώσεων που θα αφήσουν πίσω τον ανταγωνισμό

  Σας αρέσουν τα σπορ αλλά δεν ξέρετε πώς να τα φωτογραφίσετε; Πέντε επαγγελματίες φωτογράφοι αποκαλύπτουν τις τεχνικές που χρησιμοποίησαν για να τραβήξουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες.

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ MACRO

  Αφηρημένες λήψεις macro: φωτογραφίζοντας σαπουνόφουσκες

  Ανακαλύψτε τρόπους για τη λήψη εντυπωσιακών, πολύχρωμων και αφηρημένων εικόνων macro με σαπουνόφουσκες, μέσα από αυτόν τον εύχρηστο και αναλυτικό οδηγό.

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΑΓΡΙΑΣ ΦΥΣΗΣ

  Ατίθασο πνεύμα

  Πέντε λόγοι για τους οποίους η PowerShot SX740 HS είναι τέλεια για φωτογράφιση άγριας ζωής.

 • ΑΡΘΡΟ

  Οι EOS R6, EOS R5 και EOS-1D X Mark III ενημερώθηκαν

  Οι ενημερώσεις firmware ξεκλειδώνουν νέες λειτουργίες στις κορυφαίες μηχανές της Canon. Οι Richard Walch, Martin Bissig και Eddie Keogh σας δείχνουν τι μπορούν να σας προσφέρουν.

 • Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

 • Εφαρμογή Canon Camera Connect

  Συνδέστε τη μηχανή στη συσκευή Apple ή Android για να λαμβάνετε ενημερώσεις firmware, να κάνετε απομακρυσμένες λήψεις ή να κατεβάζετε εύκολα τις φωτογραφίες σας.

 • Digital Photo Professional Express

  Επεξεργαστείτε γρήγορα αρχεία RAW στις φορητές συσκευές σας ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

  1. Για τη συμβατότητα, ανατρέξτε στις λεπτομέρειες στο Apple App Store ή στο Google Play Store
  2. Μόνο για Android