ΑΡΘΡΟ

Canon EOS 90D: Ευελιξία

EOS 90D Versatility Article

Εύχρηστη σχεδίαση DSLR

Η EOS 90D είναι το αποτέλεσμα της πολυετούς τελειοποίησης της σχεδίασης των φωτογραφικών μηχανών – μια διαδικασία συνεχούς βελτίωσης που οδήγησε στη δημιουργία μιας εξαιρετικά εύκολης στη χρήση μηχανής, από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα την πιάσετε στα χέρια σας. Θα παρατηρήσετε τις μικρές λεπτομέρειες, όπως τους διπλούς επιλογείς πολλαπλών χρήσεων που επιτρέπουν τη προσαρμογή της εστίασης στη διάρκεια των λήψεων, καθώς και τις προσαρμοζόμενες καταστάσεις και τους μηχανισμούς ελέγχου λήψης.

EOS 90D Take a clear view Zoom Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Δείτε τον κόσμο καθαρά

Φυσικά, ως μηχανή DSLR, η EOS 90D διαθέτει έξυπνο οπτικό σκόπευτρο που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε με ακρίβεια κινούμενα αντικείμενα, όπως πουλιά που πετούν, αλλά και να ρυθμίζετε τέλεια το χρόνο των λήψεών σας. Οι πληροφορίες εμφανίζονται σε υπέρθεση σε αυτήν την προβολή πραγματικού χρόνου, ώστε να γνωρίζετε πάντα κάθε πτυχή της απόδοσης της μηχανής σας.

EOS 90D All-day battery life
© Copyright Fergus Kennedy

Ολοήμερη διάρκεια μπαταρίας

Η μεγάλη μπαταρία επιτρέπει 1.300 λήψεις με μία και μόνο φόρτιση,* ώστε να μπορείτε να συνεχίζετε τις λήψεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκεστε στην ύπαιθρο. Η λαβή μπαταρίας επιτρέπει τη χρήση μιας δεύτερης μπαταρίας διπλασιάζοντας το χρόνο χρήσης της μηχανής μεταξύ των φορτίσεων και βελτιώνοντας το χειρισμό κατά την εκτέλεση λήψεων με κατακόρυφη διεύθυνση.

EOS 90D Balance and Comfortable Grip
© Copyright Fergus Kennedy

Η κλασική σχεδίαση DSLR της EOS 90D με τη σμιλευμένη λαβή δίνει μια αίσθηση ισορροπίας και άνεσης κατά τις λήψεις με φακό για μακρινές ή κοντινές αποστάσεις, καθιστώντας αυτήν τη μηχανή ιδανική για φωτογράφους άγριας ζωής και σπορ.

EOS 90D Built-in wireless connectivity
© Copyright / 60 χαρακτήρες. όλες οι γλώσσες

Ενσωματωμένη ασύρματη συνδεσιμότητα

Η EOS 90D διαθέτει λειτουργίες Bluetooth και Wi-Fi για γρήγορη και εύκολη κοινοποίηση εικόνων μέσω έξυπνων συσκευών που διαθέτουν την εφαρμογή Canon Camera Connect,* αλλά και για τηλεχειρισμό της μηχανής. Μπορείτε να βλέπετε ό,τι "βλέπει" η μηχανή στην οθόνη της συσκευής σας, να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις και να αλλάζετε καταστάσεις λειτουργίας, καθώς και να τραβάτε φωτογραφίες χωρίς να βρίσκεστε κοντά στη μηχανή. Ένας σπουδαίος τρόπος για να φωτογραφίζετε άγρια ζώα από κοντά χωρίς να τα τρομάζετε. Μπορείτε επίσης να συγχρονίζετε τις εικόνες με την έξυπνη συσκευή ή με τον υπολογιστή/Mac που διαθέτετε, όταν βρίσκεστε στο σπίτι.

Η EOS 90D μπορεί επίσης να συνδέεται από απόσταση με τον υπολογιστή ή τον Mac σας μέσω του παρεχόμενου λογισμικού EOS Utility – ένας τέλειος τόπος για φωτογραφίσεις σε studio.


< Επιστροφή στην επισκόπηση της EOS 90D

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν...