ΑΡΘΡΟ

Canon EOS 90D: Λήψη βίντεο

EOS 90D Shooting Video

Εξαιρετικά δημιουργική λήψη βίντεο

Τραβήξτε εκπληκτικά βίντεο με ανάλυση έως 4K στα 25 ή 30p χρησιμοποιώντας το πλήρες πλάτος του αισθητήρα της μηχανής, για ένα πραγματικά κινηματογραφικό αποτέλεσμα.

Δυνατότητες επιλογής ρυθμού καρέ

Για τις λήψεις σε κατάσταση Full HD υπάρχει διαθέσιμη μια σειρά ρυθμών καρέ από 30 ή 25fps έως 50 ή 60fps για απόλυτα ομαλή αναπαραγωγή. Μια ιδανική επιλογή για κινούμενα θέματα. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη μια επιλογή 100 ή 120fps, η οποία είναι ιδανική για εφέ αργής κίνησης.*

Η ενσωματωμένη λειτουργία 4K time-lapse με 3 διαφορετικές προεπιλογές σάς επιτρέπει να καταγράφετε την κίνηση σε μια εντελώς διαφορετική χρονική κλίμακα. Η καταγραφή καρέ με ανάλυση 4K επιτρέπει τη δημιουργία εικόνων JPEG των 8 megapixel από μεμονωμένα καρέ πλάνων βίντεο.

*Οι ταινίες με υψηλό ρυθμό καρέ περιλαμβάνουν μια μικρή περικοπή της περιοχής της εικόνας κατά 84,1% οριζόντια και 84,2% κατακόρυφα”

EOS 90D Selection of frame rates
© Copyright Fergus Kennedy

Κατασκευασμένη για κινηματογράφηση

Όταν χρησιμοποιείτε την EOS 90D σε πρότζεκτ δημιουργίας βίντεο, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας διευκολύνουν και να διευρύνουν τη δημιουργικότητά σας. Για παράδειγμα, η οθόνη αφής μεταβλητής γωνίας της μηχανής σάς βοηθά να κάνετε λήψεις κυριολεκτικά από οποιαδήποτε γωνία, ενώ οι υποδοχές σύνδεσης μικροφώνου και ακουστικών σάς επιτρέπουν να καταγράφετε και να παρακολουθείτε τον ήχο με ακρίβεια.

Το φημισμένο σύστημα AF Movie Servo Dual Pixel CMOS μπορεί να παρακολουθεί αντικείμενα που κινούνται μέσα στο πλαίσιο, όπως για παράδειγμα πρόσωπα, χάρη στη δυνατότητα AF με ανίχνευση προσώπου και ματιών, η οποία μπορεί να είναι ενεργή ακόμα και κατά τη λήψη ταινιών. Η αλλαγή της εστίασης από ένα θέμα σε άλλο γίνεται εύκολα με ένα πάτημα στην οθόνη αφής της μηχανής, ενώ μπορείτε ακόμα και να προσαρμόζετε την εστίαση από την οθόνη της έξυπνης συσκευής σας μέσω της εφαρμογής Canon Camera Connect. Η ταχύτητα εστίασης ρυθμίζεται από το σύστημα των μενού της μηχανής και σας επιτρέπει να δημιουργείτε εφέ αργού και γρήγορου pull-focus.

Η χειροκίνητη εστίαση γίνεται επίσης εύκολα, με τη λειτουργία τονισμού περιγραμμάτων που υποδεικνύει τι είναι ευκρινές και τι όχι χρησιμοποιώντας πολύχρωμα περιγράμματα.


< Επιστροφή στην επισκόπηση της EOS 90D

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν...