ΑΡΘΡΟ

Canon EOS 90D: Ποιότητα εικόνας

EOS 90D Black Throated Diver

Ποιότητα εικόνας που θα σας συναρπάσει

Ο αισθητήρας APS-C CMOS 32,5 megapixel συνεργάζεται με τον ειδικά κατασκευασμένο επεξεργαστή εικόνας DIGIC 8, εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα εικόνας – τα επίπεδα ευκρίνειας, απόδοσης των τόνων και χρώματος αγγίζουν την τελειότητα, ενώ ο θόρυβος σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού διατηρείται στο ελάχιστο επίπεδο. Η ευαισθησία κατά ISO επεκτείνεται έως την τιμή 25.600 για φωτογραφίσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με τη μηχανή στο χέρι, ενώ το υψηλό δυναμικό εύρος επιτρέπει τη διατήρηση της λεπτομέρειας στα έντονα φωτισμένα σημεία και στις έντονες σκιές.

EOS 90D EF Lens
© Copyright Fergus Kennedy

Ο ιδανικός συνδυασμός απόδοσης και φορητότητας

Καταγράψτε εξαιρετικές λεπτομέρειες με τον αισθητήρα CMOS 32,5 megapixel, που έχει σχεδιαστεί και κατασκευάζεται αποκλειστικά από την Canon. Η μορφή APS-C έχει επαρκές μέγεθος για τον έλεγχο του βάθους πεδίου, αλλά και μικρές διαστάσεις, που εξασφαλίζουν άριστη δυνατότητα μεταφοράς αλλά και εξισορρόπηση στοιχείων για την EOS 90D και τους φακούς της.

EOS 90D Travel Photography
© Copyright Fergus Kennedy
EOS 90D 100% Crop
Κοπή 100%

Βελτιστοποιημένη ποιότητα εικόνας

Η ενσωματωμένη στη μηχανή λειτουργία επεξεργασίας εικόνας σάς επιτρέπει να αξιοποιείτε στο έπακρο την ποιότητα της εικόνας. Η τεχνολογία Ψηφιακής βελτιστοποίησης φακού (DLO) μπορεί να εφαρμόζεται ενώ κάνετε λήψεις, ώστε κάθε καρέ να προσαρμόζεται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του φακού. Το αποτέλεσμα; Οι εικόνες είναι πεντακάθαρες και γεμάτες λεπτομέρεια – απευθείας από τη φωτογραφική μηχανή.

Η επεξεργασία των αρχείων RAW και μετατροπή τους σε εικόνες JPEG μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα στην ίδια τη μηχανή, χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία επεξεργασίας εικόνων RAW, ενώ επίσης μπορείτε να προσαρμόζετε τέλεια τις εικόνες σας με τη Δημιουργική υποβοήθηση. Ο επεξεργαστής DIGIC 8 επιτρέπει την προσαρμογή των εικόνων και τη δημιουργία πολλαπλών εκδοχών της ίδιας εικόνας με διαφορετική όψη και αίσθηση.


< Επιστροφή στην επισκόπηση της EOS 90D

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν...