ΛΥΣΕΙΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Δημιουργήστε ένα ασφαλές περιβάλλον εκτύπωσης και σάρωσης με τον δωρεάν, εύχρηστο Οδηγό Πλοήγησης στις Ρυθμίσεις Ασφάλειας από την Canon. Μάθετε τις συνιστώμενες ρυθμίσεις ασφάλειας για το δικό σας περιβάλλον και ενισχύστε την άμυνα των πληροφοριακών συστημάτων σας.
Security Settings Navigator_3

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Μια λύση ασφάλειας ενσωματωμένη στη συσκευή Canon

Ο Οδηγός Πλοήγησης στις Ρυθμίσεις Ασφάλειας χρησιμοποιεί τεχνολογίες ενσωματωμένες στις συσκευές Canon, σε συνδυασμό με πληροφορίες που παρέχετε εσείς, για την απρόσκοπτη εφαρμογή των κατάλληλων ρυθμίσεων ασφάλειας για το δικό σας περιβάλλον.

Ο Οδηγός Πλοήγησης στις Ρυθμίσεις Ασφάλειας συμβάλλει στην προστασία της επιχείρησής σας

Οι συσκευές εκτύπωσης που είναι συνδεδεμένες σε δίκτυο θέτουν κινδύνους για την ασφάλεια. Οι συσκευές Canon διαθέτουν σύγχρονα χαρακτηριστικά και λειτουργίες ασφάλειας, ώστε να μετριάζουν αυτούς τους κινδύνους.

Χρησιμοποιώντας αυτά τα μέτρα κυβερνοασφάλειας και εφαρμόζοντάς τα με τον Οδηγό Πλοήγησης στις Ρυθμίσεις Ασφάλειας, μπορείτε να προστατεύσετε τις συσκευές, τα δεδομένα και τις δραστηριότητές σας.

Τα πλεονεκτήματα του Οδηγού Πλοήγησης στις Ρυθμίσεις Ασφάλειας

Ανακαλύψτε πώς ο Οδηγός Πλοήγησης στις Ρυθμίσεις Ασφάλειας μπορεί να προστατέψει τα σημαντικά δεδομένα και την υποδομή εκτύπωσης του οργανισμού σας.

 • Δεν απαιτούνται γνώσεις σχετικά με την ασφάλεια

  Δεν χρειάζεται να είστε ειδικοί στην ασφάλεια. Απλά απαντήστε σε μερικές εύκολες ερωτήσεις και ο Οδηγός Πλοήγησης στις Ρυθμίσεις Ασφάλειας θα σας προτείνει τη σωστή διαμόρφωση για το περιβάλλον σας.

 • Γρήγορη και εύκολη ρύθμιση

  Μπορείτε να εφαρμόσετε περισσότερες από 100 ρυθμίσεις ασφάλειας με μία κίνηση, κάτι που κάνει όλη τη διαδικασία γρήγορη και απλή.

 • Εύκολη διαχείριση

  Μπορείτε να παρακολουθείτε τις ρυθμίσεις που εφαρμόζονται και να τροποποιείτε ή να επαναφέρετε εύκολα μεμονωμένες ρυθμίσεις, όπως απαιτείται.

 • Ελεύθερη χρήση

  Ο Οδηγός Πλοήγησης στις Ρυθμίσεις Ασφάλειας παρέχεται δωρεάν, ώστε όλοι οι πελάτες μας να μπορούν να επωφεληθούν από ένα ασφαλές περιβάλλον εκτύπωσης και σάρωσης.

Recommended Security Settings_EM

Πάρτε τον έλεγχο των ρυθμίσεων ασφάλειας της συσκευής σας

Στον σύγχρονο χώρο εργασίας, υπάρχει συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη για πλήρως δικτυωμένη τεχνολογία εκτύπωσης και σάρωσης, η οποία πρέπει να είναι κατάλληλα προστατευμένη.

Για να γίνει αυτό πρέπει να διαμορφωθούν πολλές ρυθμίσεις ασφάλειας της συσκευής, κάτι το οποίο απαιτεί χρόνο και ενδεχομένως βαθιές γνώσεις σχετικά με την ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων.

Με τον Οδηγό Πλοήγησης στις Ρυθμίσεις Ασφάλειας από την Canon, η διαδικασία γίνεται πανεύκολη. Δεν χρειάζεται εξειδίκευση IT, καθώς όλες οι συνιστώμενες ρυθμίσεις μπορούν να εφαρμοστούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Προστατέψτε τη συσκευή σας

Προστατεύστε τις συσκευές σας από εξωτερικές και εσωτερικές απειλές. Δυνατότητες ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων και επιβολής περιορισμών στις λειτουργίες της συσκευής, για λήψη μέτρων ασφάλειας σε επίπεδο συστήματος αλλά και cloud.

Προστατεύστε τα δεδομένα και τα έγγραφά σας

Αποτροπή πιθανής διαρροής πληροφοριών. Η προστασία των δεδομένων στο δίκτυό σας μπορεί να διασφαλιστεί με IPSec, φιλτράρισμα θυρών και υποστήριξη TLS 1.3 και WPA3.

Security Settings Navigator_19.jpg

Προστατεύστε το δίκτυό σας

Προστατεύστε το δίκτυό σας από επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού.

Η Επαλήθευση συστήματος κατά την εκκίνηση, που υποστηρίζει το πρότυπο Platform Firmware Resiliency (NIST SP800-193) και τη λειτουργία Αυτόματης ανάκαμψης, η υποστήριξη SIEM και το λογισμικό McAfee Embedded Control αναλύουν το σύστημα σε πραγματικό χρόνο για τον εντοπισμό και την αποτροπή εξωτερικών επιθέσεων.

Συμμορφωθείτε με τους κανονισμούς και προφυλάξτε τη φήμη σας

Συμμορφωθείτε με τους κανονισμούς περί δεδομένων, ώστε να αποφύγετε πρόστιμα και ζημιές στην επιχειρηματική σας φήμη. Ενισχύστε ακόμη περισσότερο την ασφάλεια με τον εύχρηστο Οδηγό Πλοήγησης στις Ρυθμίσεις Ασφάλειας ή αφήστε τους ειδικούς της Canon να δημιουργήσουν τη βέλτιστη λύση για το μοναδικό περιβάλλον της επιχείρησής σας.

Security Settings Navigator_20.jpg
Security Settings Navigator_video-thumbnail_02

Διαδικασία

Οδηγός Πλοήγησης στις Ρυθμίσεις Ασφάλειας

Αφού απαντήσετε σε έως και τέσσερις ερωτήσεις, ο Οδηγός Πλοήγησης στις Ρυθμίσεις Ασφάλειας θα σας παρέχει τις συνιστώμενες ρυθμίσεις ασφάλειας και τα βήματα για τη διαμόρφωσή τους. Παρακολουθήστε το βίντεο της διαδικασίας για να μάθετε περισσότερα.

Λήψη περιεχομένου

Δείτε το μονοσέλιδο φυλλάδιό μας που εξηγεί τα πλεονεκτήματα του Οδηγού Πλοήγησης στις Ρυθμίσεις Ασφάλειας και μάθετε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε τις ρυθμίσεις ασφάλειας με το εργαλείο.

Online εγχειρίδιο

Μεταβείτε στην τοποθεσία Canon Online Manual, χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Μπορείτε να βρείτε τον Οδηγό Πλοήγησης στις Ρυθμίσεις Ασφάλειας στην ενότητα «Security Information» (Πληροφορίες για την ασφάλεια), στη σελίδα του εγχειριδίου για το μηχάνημά σας.

Security Settings Navigator_QR code

Σχετικά προϊόντα και λύσεις

Ανακαλύψτε άλλα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις λογισμικού που μπορούν να βοηθήσουν τον οργανισμό σας να γίνει πιο παραγωγικός.

 • ΛΥΣΗ

  Ενισχύστε την ασφάλεια των χώρων υβριδικής εργασίας

  Υπηρεσίες υποστήριξης και λύσεις για την ασφάλεια των δεδομένων και την κανονιστική συμμόρφωση του οργανισμού σας, όπου κι αν εργάζονται οι υπάλληλοί σας.

 • ΟΔΗΓΟΣ

  Ασφάλεια στο γραφείο

  Ανακαλύψτε νέους τρόπους προστασίας των δεδομένων.

 • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

  Υπηρεσίες κατάργησης προϊόντων και δεδομένων

  Αποσύρετε τις συσκευές με ασφάλεια. Όταν οι συσκευές και οι λύσεις σας έχουν φτάσει στο τέλος της διάρκειας ζωής τους και χρειάζεται να τις αποσύρετε γρήγορα και με ασφάλεια, αφήστε μας να το κάνουμε για εσάς και να επιλύσουμε το πρόβλημα.

Εξερευνήστε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το πώς η Canon μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε την ασφάλεια στο γραφείο σας.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Οδηγό Πλοήγησης
στις Ρυθμίσεις Ασφάλειας ή οποιαδήποτε άλλη λύση από την Canon;