Δημιουργικές λύσεις χώρου εργασίας από την Canon

Επιλέξτε τον συνδυασμό συσκευών, λογισμικού και υπηρεσιών που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, με εντυπωσιακό έντυπο υλικό μάρκετινγκ και εξαιρετική εταιρική επικοινωνία – και εκτυπώστε τα πάντα στο γραφείο σας, για πλήρη έλεγχο σε κάθε εργασία.
Αίτημα για πληροφορίες

Δημιουργικές λύσεις χώρου εργασίας από την Canon

Επιλέξτε τον συνδυασμό συσκευών, λογισμικού και υπηρεσιών που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, με εντυπωσιακό έντυπο υλικό μάρκετινγκ και εξαιρετική εταιρική επικοινωνία – και εκτυπώστε τα πάντα στο γραφείο σας, για πλήρη έλεγχο σε κάθε εργασία.
Canon Camera

Δημιουργικό υλικό μάρκετινγκ κατ' απαίτηση

Δημιουργήστε έντυπα υλικά κατ' απαίτηση για ελκυστικές, δημιουργικές καμπάνιες, απευθείας από το γραφείο σας, μειώνοντας το κόστος εκτύπωσης και τον χρόνο παραγωγής και απολαμβάνοντας την ευελιξία προσαρμογής των εγγράφων όποτε χρειάζεται.

Εταιρική επικοινωνία

Αυξήστε την παραγωγικότητα και υποστηρίξτε τον ψηφιακό μετασχηματισμό με την αυτοματοποίηση των ροών εργασιών, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία των πελατών και μειώνοντας το κόστος, με μια σειρά ασφαλών και βιώσιμων λύσεων. Δημιουργήστε και διανείμετε με ευκολία εσωτερικά επιχειρηματικά έγγραφα, από παρουσιάσεις μέχρι συμβάσεις.

Canon Camera

Πλεονεκτήματα των Δημιουργικών λύσεων για τον χώρο εργασίας

Οι ολοκληρωμένες Δημιουργικές λύσεις της Canon για τον χώρο εργασίας μπορούν να σας βοηθήσουν να:

Αυξήστε το ενδιαφέρον των πελατών

Δημιουργήστε υλικό μάρκετινγκ επαγγελματικής ποιότητας που θα τραβήξει την προσοχή και θα αυξήσει το ενδιαφέρον των πελατών, δημιουργώντας ανταπόκριση και εμπνέοντας την αφοσίωσή τους.

Αυξήστε την παραγωγικότητα

Συντομεύστε το χρονοδιάγραμμα παραγωγής της καμπάνιας σας και διαχειριστείτε τις εργασίες εκτύπωσης με ευκολία, αξιοποιώντας τις απλές δυνατότητες εξατομίκευσης και επεξεργασίας την τελευταία στιγμή, καθώς και αυτοματοποιημένες διαδικασίες για τις επαναλαμβανόμενες εργασίες.

Διευκολύνετε τη συνεργασία

Μοιραστείτε με τα μέλη της ομάδας σας έξυπνες λύσεις που δεν απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και επωφεληθείτε από την άψογη συνδεσιμότητα στο cloud, η οποία διευκολύνει τη συνεργασία από οπουδήποτε. Διευρύνετε τα όρια της δημιουργικότητάς σας με μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων που υποστηρίζουν στο ταξίδι σας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

a group of people working together

Βελτιώστε την περιβαλλοντική βιωσιμότητα

Βασιστείτε σε συστήματα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και λεπτομερείς αναλύσεις που σας επιτρέπουν να βελτιστοποιήσετε το περιβάλλον εκτύπωσης. Δείτε σε προεπισκόπηση και επεξεργαστείτε κάθε εργασία ώστε να αποφύγετε τα περιττά απόβλητα, και μειώστε τον περιβαλλοντικό σας αντίκτυπο καθώς δεν θα χρειάζεται να απευθύνεστε σε εξωτερικούς συνεργάτες.

Αυξήστε την οικονομική αποδοτικότητα

Βελτιώστε την οικονομική αποδοτικότητα με πλήρη πρόσβαση στα στοιχεία χρήσης, ώστε να περιορίσετε τις λειτουργικές δαπάνες – χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της παραγωγής.

Ενισχύστε την ασφάλεια

Κρατήστε τα δεδομένα σας ασφαλή και καλύψτε τις απαιτήσεις κανονιστικής συμμόρφωσης με λειτουργίες και υπηρεσίες που προσφέρουν ολοκληρωμένη ασφάλεια.

εικόνα επαγγελματιών που κοιτάζουν έναν φορητό υπολογιστή μαζί

Χρειάζεστε βοήθεια;

Μάθετε περισσότερα για το πώς η επιχείρησή σας μπορεί να επωφεληθεί από τις Δημιουργικές λύσεις για τον χώρο εργασίας

Office professionals in the office enjoying benefits of Universal Output Queue

Σχετικά προϊόντα

Εξερευνήστε τα πρωτοποριακά συστήματα και τις λύσεις λογισμικού μας, που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την παραγωγικότητα, την αποδοτικότητα και την ασφάλεια.

 • Σειρά imagePRESS C270

  Απολαύστε υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και σάρωσης σε μια μεγάλη γκάμα μορφών χαρτιού, με ένα ασφαλές και περιβαλλοντικά βιώσιμο έγχρωμο σύστημα πολλαπλών λειτουργιών, A3.

 • Σειρά imageRUNNER ADVANCE DX 8900

  Βελτιώστε την ασφάλεια της επιχείρησής σας με ένα έξυπνο και περιβαλλοντικά βιώσιμο μονόχρωμο σύστημα πολλαπλών λειτουργιών, Α3.

 • uniFLOW Online

  Μια προηγμένη λύση εκτύπωσης και σάρωσης που βοηθά τους οργανισμούς να ελέγχουν ποιος έχει πρόσβαση σε έγγραφα, να επαληθεύουν την ταυτότητα των χρηστών και να διατηρούν ασφαλείς τις εργασίες εκτύπωσης, τόσο στο cloud όσο και στον πραγματικό κόσμο.

 • Λύσεις Fiery

  Με λύσεις εκτύπωσης επαγγελματικού επιπέδου για τον χώρο εργασίας, η Fiery προσφέρει προϊόντα φιλικά προς τον χρήστη για εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και ευκολία χρήσης. Επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση στην υφιστάμενη υποδομή για την κάλυψη όλων των εκτυπωτικών αναγκών του οργανισμού σας, παρέχοντας αποτελέσματα υψηλής ποιότητας σε κάθε περίσταση.

 • PosterArtist

  Με χιλιάδες σχέδια στη διάθεσή σας, το PosterArtist είναι μια διαισθητικά δημιουργική εφαρμογή που βασίζεται στο Web. Διαθέτει χιλιάδες πρότυπα σχεδίασης και έτοιμες εικόνες, που σας βοηθούν να δημιουργείτε εντυπωσιακά έντυπα υλικά.

 • Therefore

  Λογισμικό διαχείρισης εγγράφων που υποστηρίζει τη διαχείριση περιεχομένου και την αποδοτικότητα των ροών εργασίας. Δημιουργήστε μια κεντρική βάση δεδομένων στον δικό σας διακομιστή, για την καταχώριση εγγράφων και πληροφοριών για τον οργανισμό σας.

 • ObjectifLune

  Με λύσεις εκτύπωσης κορυφαίου επιπέδου, ξεκινήστε το ταξίδι σας στον ψηφιακό μετασχηματισμό με λογισμικό που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε και να διανέμετε τα πιο σημαντικά έγγραφά σας, καθώς και να αυτοματοποιείτε τις διαδικασίες εταιρικής επικοινωνίας.

 • Εξερευνήστε τις υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού

  Προωθήστε τον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας, απ' όπου κι αν εργάζεστε.
  Εξερευνήστε τις σχετικές υπηρεσίες
  An AI image representing digital transformation

  Ανακαλύψτε περισσότερα

 • Διαχείριση της ασφάλειας των πληροφοριών σε έναν υβριδικό χώρο εργασίας

  Διαβάστε σημαντικές συμβουλές για την ασφαλή διαχείριση δεδομένων με την Canon, όπου κι αν βρίσκεται το προσωπικό σας.

 • Πώς να διατηρήσετε και να επαυξήσετε την παραγωγικότητα σε έναν υβριδικό χώρο εργασίας με την Canon

  Εξοπλίστε την επιχείρησή σας με τα κατάλληλα εργαλεία για τη βελτίωση της παραγωγικότητας.

 • 5 συμβουλές για καλύτερες επιχειρησιακές δραστηριότητες

  Διαμορφώστε τη στρατηγική σας με αυτήν τη λίστα ουσιωδών ενεργειών, από τον επανασχεδιασμό των καθημερινών ροών εργασίας μέχρι τη μετάβαση στο cloud.

 • Μάθετε περισσότερα και επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας