Ενδυνάμωση της επόμενης γενιάς

Οι αφηγητές ιστοριών χρειάζονται πρόσβαση σε εκπαίδευση και εξοπλισμό για να συνεχίσουν να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται.
Το πρόγραμμα Young People της Canon παρέχει ευκαιρίες οι οποίες επιτρέπουν σε όσους το χρειάζονται περισσότερο –δηλαδή σε νέους από φτωχά περιβάλλοντα και κοινότητες αναπτυσσόμενων περιοχών– να αφηγούνται ιστορίες για τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά ζητήματα που είναι σημαντικά για αυτούς.
Empowering young People

Πρόγραμμα Νέων

Μέσω του προγράμματος Young People, έχουμε περισσότερους από 5.750 νεαρούς συμμετέχοντες που συνεργάζονται με περισσότερους από 50 φιλανθρωπικούς συνεργάτες, όπως η Plan International και η Wild Shots Outreach, σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, για να εφοδιάσουν τους νέους στα σχολεία και τις κοινότητες με τις δεξιότητες, τα εργαλεία και τις πλατφόρμες που χρειάζονται για να μοιραστούν τις ιστορίες τους με τον κόσμο και να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες τόσο για τους ίδιους όσο και για άλλα μέλη στις κοινότητές τους.

Πρόσφατες ιστορίες

 • Παγκόσμιο Φεστιβάλ Δράσης του ΟΗΕ

  Η Canon θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Δράσης του ΟΗΕ μαζί με συμμετέχοντες από το πρόγραμμα Young People, για να δείξει πώς η φωτογραφία έχει τη δύναμη να καθοδηγεί και να εμπνέει αλλαγές.

 • Είναι στο χέρι μας...

  Για να δείξουν τι χρειάζεται για να κάνουν την πόλη τους ασφαλέστερη, οι έφηβοι ταξίδεψαν στις Βρυξέλλες με κάμερες για να αφηγηθούν τις ιστορίες τους.

 • Σε καιρούς σύγκρουσης

  Ένα σχολείο στο Ιράκ καταστράφηκε κατά τη διάρκεια της μάχης του Ραμάντι. Αφού ξαναχτίστηκε, οι μαθητές διδάσκονται πώς να αφηγηθούν την ιστορία τους μέσω της φωτογραφίας.

 • Μια εικόνα για το μέλλον του Kruger

  Η λαθροθηρία ρινόκερου είναι συνηθισμένη στο Εθνικό Πάρκο Kruger, αλλά η Wild Shots Outreach παλεύει για την αλλαγή, μαθαίνοντας στους νεαρούς της περιοχής πώς να αφηγούνται ιστορίες με τις μηχανές τους.

 • Εξερευνήστε περισσότερα

 • Miraisha

  Εκπαιδεύουμε τους μελλοντικούς επαγγελματίες σε όλη την Αφρική.

 • Εκτύπωση

  Μάθετε για τα περιβαλλοντικά οφέλη της τεχνολογίας inkjet.

 • Μειώνουμε τις επιπτώσεις στο περιβάλλον

  Μάθετε πώς μειώνουμε τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ερωτήσεις σας με την ομάδα Αειφορίας και Περιβαλλοντικής Ευθύνης της εταιρείας μας