Αναβαθμίστε τις ταινίες σας με διαδοχικές στατικές εικόνες

stop-motion-camera-firmware

Αναβαθμίστε τις ταινίες σας με διαδοχικές στατικές εικόνες

Αναβαθμίστε τις ταινίες σας με διαδοχικές στατικές εικόνες

Το νέο firmware για τη δημιουργία ταινιών με διαδοχικές στατικές εικόνες αυξάνει την ανάλυση της Άμεσης προβολής σε 1920x1280, έναντι του κανονικού 960x640 της Canon, κατά τη σύνδεση με συμβατό λογισμικό δημιουργίας ταινιών με διαδοχικές στατικές εικόνες, όπως το Dragonframe. Αυτό διευκολύνει τους δημιουργούς να ελέγχουν την εστίαση και την κίνηση σε κάθε καρέ.

pro-stop-motion-8

Μεγαλύτερη Άμεση προβολή

Η Άμεση προβολή είναι κρίσιμης σημασίας για τους δημιουργούς ταινιών με διαδοχικές στατικές εικόνες. Οι δημιουργοί χρησιμοποιούν τη δυνατότητα απομακρυσμένης Άμεσης προβολής της μηχανής για να εξετάζουν κρίσιμες λεπτομέρειες και να λαμβάνουν αποφάσεις μέσα στο περιβάλλον του λογισμικού δημιουργίας ταινιών με διαδοχικές στατικές εικόνες, όπως το Dragonframe. Το firmware για τη δημιουργία ταινιών με διαδοχικές στατικές εικόνες της Canon αυξάνει την Άμεση προβολή σε 1920x1280, βοηθώντας τους δημιουργούς να εντοπίζουν ανεπαίσθητες κινήσεις για βελτιωμένη κίνηση.

Τονισμός περιγραμμάτων στη χειροκίνητη εστίαση μέσω USB

Η Canon πρόσθεσε τη λειτουργία Τονισμού περιγραμμάτων στη χειροκίνητη εστίαση μέσω USB, για συνεργασία με λογισμικό δημιουργίας ταινιών από διαδοχικές στατικές εικόνες, όπως το Dragonframe.

Η προβολή με Τονισμό περιγραμμάτων σε ολόκληρη την οθόνη επιτρέπει στον δημιουργό να αποτυπώνει με ακρίβεια τις μικρές λεπτομέρειες και να κάνει προσαρμογές για να επιτύχει το επιθυμητό βάθος πεδίου.

Η ακριβής εστίαση στα μάτια ενός θέματος (με χρήση κόκκινου περιγράμματος) δίνει στον δημιουργό τη σιγουριά ότι η σκηνή θα ρέει σύμφωνα με τις οδηγίες του σκηνοθέτη.

Larger Live View

Κλείδωμα διαφράγματος

Ρυθμίστε την Τιμή διαφράγματος μέσω της λειτουργίας «Κλείδωμα διαφράγματος» στο λογισμικό του Dragonframe. Αυτή η λειτουργία διαφράγματος με έλεγχο από υπολογιστή μειώνει το τρεμόπαιγμα που οφείλεται στο διάφραγμα, το οποίο μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις κινούμενες εικόνες.

Aperture Lock

Μνήμη θέσης εστίασης

Η λειτουργία Μνήμης θέσης εστίασης επιτρέπει την ακριβή χειροκίνητη εστίαση σε ένα θέμα με έλεγχο μέσω υπολογιστή που διαθέτει το λογισμικό Dragonframe. Ο χρήστης μπορεί να ορίσει μια προγραμματιζόμενη θέση εστίασης ώστε να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν αλλαγές εστίασης κατά την καταγραφή κινούμενων εικόνων για αρκετές ημέρες. Η Μνήμη θέσης εστίασης είναι διαθέσιμη με όλους τους φακούς EOS RF.

Focus Position Memory

Γράφημα σύγκρισης του τυπικού firmware με το firmware για τη δημιουργία ταινιών με διαδοχικές στατικές εικόνες

Χαρακτηριστικά EOS R και EOS RP Τυπικό firmware Firmware για τη δημιουργία ταινιών με διαδοχικές στατικές εικόνες
Ανάλυση Άμεσης προβολής 960x640 1920x1280
Τονισμός περιγραμμάτων για χειροκίνητη εστίαση σε Άμεση προβολή
Έξοδος HDMI
Μνήμη θέσης εστίασης
Κλείδωμα διαφράγματος

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το εγκατεστημένο firmware για τη δημιουργία ταινιών με διαδοχικές στατικές εικόνες για μηχανές EOS R και EOS RP:

 • Δεν διατίθεται έξοδος HDMI
 • Η [Απόδοση οθόνης] δεν μπορεί να οριστεί
 • Δεν υπάρχει δυνατότητα προβολής της οθόνης λήψης με ανάλυση 1920 x 1280 pixel και ο Τονισμός περιγραμμάτων MF δεν θα εμφανίζεται, ακόμη κι αν οι [Ρυθμίσεις τονισμού περιγραμμάτων MF] έχουν οριστεί σε [On], στις παρακάτω περιπτώσεις: 
  • Όταν χρησιμοποιείται φακός EF-S
  • Όταν έχει οριστεί [Πολλαπλή έκθεση]
  • Όταν η ρύθμιση [Κοπή/λόγος διαστάσεων] έχει οριστεί σε τιμή [1,6x (κοπή)]
  • Όταν εφαρμόζεται μεγέθυνση στην οθόνη λήψης
  • Όταν κρατάτε πατημένο το κουμπί κλείστρου μετά τη λήψη

Σχετικά προϊόντα

 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS R

  Mirrorless μηχανή full frame που προσφέρει νέες ευκαιρίες δημιουργικότητας σε φωτογράφους και κινηματογραφιστές.

 • Mirrorless μηχανές (χωρίς καθρέπτη)

  EOS RP

  Μια μικρή, ελαφριά και εύχρηστη mirrorless φωτογραφική μηχανή full frame, σχεδιασμένη για ταξίδια και καθημερινές φωτογραφίσεις.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει