ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Λογισμικό Professional Print & Layout

Συνδυάστε το λογισμικό Professional Print & Layout με έναν εκτυπωτή imagePROGRAF PRO της Canon για άριστες επιδόσεις και εκτυπώσεις με εξαιρετικά χρώματα, λεπτομέρειες και απόδοση των τόνων. Χάρη στις προηγμένες επιλογές εκτύπωσης, μπορείτε να εκτυπώνετε γρήγορα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζετε και να παρουσιάζετε το έργο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης

Image

Εγκατάσταση

Το Professional Print & Layout, διαθέσιμο για Windows και Mac (iOS), προστίθεται αυτόματα σε συμβατές εφαρμογές φωτογραφιών κατά την εγκατάσταση του λογισμικού. Ταυτόχρονα μπορείτε να εγκαταστήσετε και το Print Studio Pro, για να επιλέγετε το λογισμικό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ΛΗΨΗ

Συμβατοί εκτυπωτές

Αξιοποιήστε στο έπακρο το επαγγελματικό πρόσθετο Print & Layout με τους παρακάτω επαγγελματικούς εκτυπωτές.

Ξεκινώντας με το Professional Print and Layout

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εικόνα σας (ή τις πολλαπλές εικόνες) στο Adobe Photoshop, το Photoshop Elements ή το Lightroom Classic. Αν χρησιμοποιείτε το Digital Photo Professional της Canon, απλώς επιλέξτε τις εικόνες από τον φάκελό τους. Μπορεί να ανοίξει επίσης ως αυτόνομο λογισμικό.

Διάταξη κύριας οθόνης

Εκτυπώστε γρήγορα και με το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας χάρη στη γρήγορη, ομαλή και υψηλής ακρίβειας ροή εργασιών του Professional Print & Layout. Το προηγμένο περιβάλλον χειρισμού προσφέρει εξελιγμένες λειτουργίες για άμεσες και αποδοτικές ρυθμίσεις εκτύπωσης, ώστε να επικεντρώνεστε απρόσκοπτα στην εργασία σας, ενώ η απλή και αναλυτική διαδικασία εκτύπωσης εξασφαλίζει εύκολες δυνατότητες χειρισμού.

Image

1. Ένα παράθυρο για τις ρυθμίσεις εκτύπωσης

Αποκτήστε πρόσβαση σε βασικές ρυθμίσεις, όπως η επιλογή εκτυπωτών, τύπων υλικού, διάταξης για πολλαπλές εικόνες, μεγέθους χαρτιού και ποιότητας, και δείτε τις σχετικές λεπτομέρειες επεκτείνοντας κάθε καρτέλα.

Image

2. Λεπτομερείς ρυθμίσεις διάταξης

Επιλέξτε εκτύπωση χωρίς περιθώρια ή μειώστε τα περιθώρια χρησιμοποιώντας αριθμητικές τιμές ή μετατοπίζοντας το ρυθμιστικό.

Image

3. Διαχείριση χρωμάτων

Επιλέξτε προφίλ ICC και μέθοδο απόδοσης για αποτελέσματα που αντιστοιχούν απόλυτα στις εικόνες που βλέπετε στην οθόνη.

Image

4. Εκτύπωση

Ετοιμαστείτε να στείλετε τις φωτογραφίες σας για εκτύπωση επιλέγοντας τον αριθμό των αντιγράφων.

Image

5. Γρήγορη επιλογή

Αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιείτε συχνότερα για επιτάχυνση της εκτύπωσης ή εισαγάγετε εξειδικευμένες προσωπικές επιλογές.

Ένα πρωτόγνωρο επίπεδο εκτύπωσης φωτογραφιών

Διατηρήστε την απόδοση των τόνων, την ευκρίνεια και την ακριβή αναπαραγωγή των χρωμάτων με αυτό το αξιόπιστο και δυναμικό λογισμικό. Χάρη στην ενσωματωμένη δυνατότητα DPRAW για εκτύπωση με πραγματικά υψηλή ευκρίνεια και τη λειτουργία εκτύπωσης HDR για δυναμική αναπαραγωγή των φωτεινών σημείων*, είναι το ιδανικό εργαλείο για να δώσετε ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στις φωτογραφίες σας.

*Μόνο για φωτογραφικές μηχανές EOS της Canon.

Image

Εκτύπωση HDR

Παρουσιάστε τον κόσμο ακριβώς όπως τον αντιλαμβάνεστε χρησιμοποιώντας εικόνες RAW. Η λειτουργία "HDR Print" (Εκτύπωση HDR) του Professional Print & Layout αξιοποιεί το ευρύ και δυναμικό εύρος των εικόνων RAW, αναπαράγοντας τις πληροφορίες με μεγαλύτερη ακρίβεια για ακόμα πιο ρεαλιστικές φωτογραφίες. Οι εκτεταμένες δυνατότητες επεξεργασίας εικόνων του λογισμικού συνεργάζονται άψογα με το Adobe RGB για εικόνες που υπερβαίνουν την ποιότητα άλλων λογισμικών επεξεργασίας.

Image

DPRAW

Προσθέστε βάθος και υφή στις φωτογραφίες σας με τη δυνατότητα εκτύπωσης DPRAW Print. Χρησιμοποιώντας πληροφορίες εστίασης από φωτογραφίες RAW που είναι αποθηκευμένες σε μορφή DPRAW*, το Professional Print & Layout μπορεί να επαναφέρει την ευκρίνεια για πιο ζωντανές εικόνες με μοναδικό ύφος. Τα pixel με τη σωστή εστίαση αποκτούν υψηλότερη ανάλυση, ενώ δεν δίνεται επιπλέον έμφαση σε pixel που δεν έχουν την κατάλληλη εστίαση. Αυτό εξασφαλίζει ομοιόμορφη απόδοση των τόνων χωρίς τον συνήθη θόρυβο που δημιουργούν τα φίλτρα ενίσχυσης της ευκρίνειας.

*Για Canon EOS 5DMKIV και Canon EOS R

Image

Προφίλ ICC

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις δυνατότητες της σειράς imagePROGRAF PRO με την επιλογή "Use ICC Profile" (Χρήση προφίλ ICC). Η αναπαραγωγή των χρωμάτων ενισχύεται ακόμα περισσότερο χάρη στη βελτιωμένη σχεδίαση προφίλ του εκτυπωτή και την εύχρηστη λειτουργία "Black Point Compensation" (Αντιστάθμιση μαύρων σημείων). Απλώς επιλέξετε τη λειτουργία αντιστάθμισης μαύρων σημείων για να προσαρμόσετε τους τόνους της εικόνας, ώστε το σκοτεινότερο σημείο στο προφίλ ICC της εικόνας να αντιστοιχεί στο σκοτεινότερο σημείο του προφίλ ICC του εκτυπωτή.

Print Studio Pro

Το πρόσθετο Print Studio Pro της Canon προσφέρει την ιδανική διασύνδεση ανάμεσα στην εικόνα σας και το τελικό εκτυπωμένο προϊόν. Ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματικούς εκτυπωτές της Canon, αυτό το μοναδικό λογισμικό προσφέρει εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Image

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...