ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Print Studio Pro

Το πρόσθετο Print Studio Pro της Canon προσφέρει την ιδανική διασύνδεση ανάμεσα στην εικόνα σας και στο τελικό εκτυπωμένο προϊόν. Με το μοναδικό λογισμικό ειδικά σχεδιασμένο για τους επαγγελματικούς εκτυπωτές της Canon μπορείτε να δημιουργείτε εύκολα φωτογραφικές εκτυπώσεις κορυφαίας ποιότητας.

Λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης

print-studio-pro_1080x384

Εγκατάσταση

Το πρόσθετο Print Studio Pro προστίθεται αυτόματα στις συμβατές εφαρμογές για φωτογραφίες κατά την εγκατάσταση του λογισμικού. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση αυτού του πρόσθετου για τους τρέχοντες εκτυπωτές PIXMA PRO καθώς και εκτυπωτές imagePROGRAF PRO.

ΛΗΨΗ (1,2 Mb)

Εκκίνηση του Print Studio ProΓια να ξεκινήσετε το Print Studio Pro, ανοίξτε την εικόνα (ή τις πολλαπλές εικόνες) που θέλετε να εκτυπώσετε στο Adobe Photoshop®, το Photoshop Elements® ή το Lightroom®. Όταν χρησιμοποιείτε το Digital Photo Professional της Canon, επιλέξτε απλώς τις εικόνες από τον φάκελό τους.

Σειρά επαγγελματικών εκτυπωτών

Το Print Studio Pro εμφανίζει διάφορες λειτουργίες εκτύπωσης σε μία εύχρηστη οθόνη. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο και το μέγεθος του χαρτιού, να ρυθμίσετε τη διαχείριση των χρωμάτων και να διορθώσετε χρωματικούς τόνους πριν από την εκτύπωση. Η δυνατότητα προεπισκόπησης σε πραγματικό χρόνο εμφανίζει τους επιλεγμένους χρωματικούς τόνους και τα περιθώρια, διασφαλίζοντας τελικά αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες σας.

Print-Studio-Pro

Print Studio Pro

(1) Προεπισκόπηση της επιλεγμένης εικόνας σε πραγματικό χρόνο 
(2) Εργαλεία για κοπή και περιστροφή των εικόνων 
(3) Μικρογραφίες όλων των ανοιχτών/επιλεγμένων εικόνων 
(4) Περιοχή για την αποθήκευση και την επιλογή των αγαπημένων σας ρυθμίσεων 
(5) Περιοχή ρυθμίσεων εκτύπωσης (Τύπος χαρτιού, Διάταξη, Διαχείριση χρωμάτων) 
(6) Κουμπί εκτύπωσης με μια ρύθμιση για τον αριθμό των αντιγράφων

Βασικές ρυθμίσεις εκτύπωσης

Η περιοχή ρυθμίσεων εκτύπωσης του Print Studio Pro είναι το σημείο όπου επιλέγετε τις τρεις βασικές ρυθμίσεις φωτογραφικής εκτύπωσης: τύπος και μέγεθος χαρτιού, διάταξη της εικόνας στο χαρτί και διαχείριση χρώματος (δηλ. τα προφίλ ICC).

 Paper-settings

Ρυθμίσεις χαρτιού

Στην ενότητα "Media Type" (Τύπος υλικού εκτύπωσης), επιλέξτε το όνομα του χαρτιού για τα φωτογραφικά χαρτιά της Canon ή τον τύπο χαρτιού για τα υπόλοιπα χαρτιά (δηλ. "Other Glossy Paper" (Άλλο ιλουστρασιόν χαρτί), "Other Fine Art Paper" (Άλλο χαρτί καλλιτεχνικών εφαρμογών) ή "Canvas" (Καμβάς)).

Επιλέξτε το σωστό μέγεθος χαρτιού και τον σχετικό δίσκο χαρτιού (Rear Tray (Πίσω δίσκος) ή Manual Feed (Χειροκίνητη τροφοδοσία)). Συνήθως, τα ιλουστρασιόν, σατινέ και ματ χαρτιά τοποθετούνται στον αυτόματο πίσω δίσκο, ενώ τα χαρτιά με μεγαλύτερο πάχος και βάρος πρέπει να τοποθετούνται στον χειροκίνητο τροφοδότη.

 Image-layout-settings

Ρυθμίσεις διάταξης εικόνας

Επιλέξτε ανάμεσα στις προκαθορισμένες ρυθμίσεις για τα περιθώρια, όπως εκτύπωση με ή χωρίς περιθώρια και εκτύπωση 2 ή 4 εικόνων σε ένα φύλλο χαρτί. Κατά την εκτύπωση με περιθώρια, μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος της εικόνας μεταφέροντας απλώς τις γωνίες της από το παράθυρο προεπισκόπησης ή επιλέγοντας το ακριβές μέγεθος της εικόνας ή των περιθωρίων σε χιλιοστά από το μενού διάταξης.

Τοποθετήστε εύκολα την εικόνα στο κέντρο του χαρτιού χρησιμοποιώντας το μενού ευθυγράμμισης ή προσθέστε τη δική σας προσαρμοσμένη διάταξη στη λίστα (κάνοντας κλικ στο κουμπί με το σύμβολο "συν").

Colour-management

Διαχείριση χρώματος

Οι εκτυπωτές Canon Professional Photo σάς επιτρέπουν να εκτυπώνετε φωτογραφίες όσο το δυνατόν πιο πιστές ως προς τις εικόνες που εμφανίζονται στην οθόνη.

Για καλύτερα αποτελέσματα, ρυθμίστε την κατάσταση χρώματος στην επιλογή "ICC Profile" (Προφίλ ICC) και ορίστε το προφίλ του εκτυπωτή στην αυτόματη ρύθμιση για τα χαρτιά της Canon ή επιλέξτε το σωστό προφίλ ICC για τα υπόλοιπα χαρτιά. Η μέθοδος απόδοσης θα πρέπει να οριστεί στην επιλογή "Perceptual" (Αντιληπτική).

Πρόσθετες ρυθμίσεις

Το Print Studio Pro διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες για να επιτυγχάνετε αποτελέσματα που αντικατοπτρίζουν τις δημιουργικές ιδέες σας. Μπορείτε να προσθέσετε κείμενο σε φωτογραφίες, να επιλέξετε την κατάσταση ασπρόμαυρης εκτύπωσης φωτογραφίας, να αποθηκεύσετε αγαπημένες ρυθμίσεις και πολλά άλλα.

Mono-printing-and-clear-coating

Ασπρόμαυρη εκτύπωση και διαφανές επίχρισμα

Επιλέξτε την κατάσταση "Print Black and White Photo" (Εκτύπωση ασπρόμαυρης φωτογραφίας) για να μετατρέψετε έγχρωμες εικόνες σε ασπρόμαυρες ή να δημιουργήσετε ασπρόμαυρες φωτογραφίες με πιο φυσική εμφάνιση από μονόχρωμες εικόνες.

Η επιλογή "Clear coat the entire page" (Διαφανές επίχρισμα σε ολόκληρη τη σελίδα) εφαρμόζει το μελάνι Chroma Optimiser (αν υπάρχει) σε ολόκληρη την εκτύπωση, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τη στιλπνότητα. Από προεπιλογή, το διαφανές μελάνι εφαρμόζεται μόνο σε περιοχές που καλύπτονται με έγχρωμα μελάνια.

Adding-text-to-photos

Προσθήκη κειμένου σε φωτογραφίες

Στη ρύθμιση κειμένου (μέρος της ενότητας διάταξης) μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένη κεφαλίδα, υποσέλιδο, αριθμό σελίδας, πληροφορίες πνευματικών δικαιωμάτων ή πληροφορίες λήψης της φωτογραφίας (αν είναι διαθέσιμες στα δεδομένα εικόνας).

Μπορείτε να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά, το μέγεθος και το χρώμα. Για τις περισσότερες ρυθμίσεις κειμένου απαιτείται διάταξη με περιθώρια.

Image-Corrections

Διορθώσεις εικόνας

Κατά την εκτύπωση μιας ασπρόμαυρης εικόνας, μπορείτε να επιλέξετε εύκολα έναν τόνο κάνοντας απλώς ένα κλικ στο ποντίκι σας, για να έχετε μονόχρωμες φωτογραφίες με θερμότερους ή ψυχρότερους τόνους. Η προσαρμογή των έγχρωμων εικόνων είναι δυνατή σε κάθε άξονα χρώματος.

Η λειτουργία εκτύπωσης μοτίβων σάς επιτρέπει να εκτυπώσετε ένα φύλλο με μικρογραφίες μιας φωτογραφίας, εφαρμόζοντας επιλεγμένες προσαρμογές στον άξονα χρώματος ή στη φωτεινότητα και την αντίθεση.

Υψηλή πιστότητα – Η κόκκινη γραμμή

Το πρόσθετο Print Studio Pro της Canon προσφέρει την ιδανική διασύνδεση ανάμεσα στην εικόνα σας και το τελικό εκτυπωμένο προϊόν. Αυτό το μοναδικό λογισμικό έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους επαγγελματικούς εκτυπωτές της Canon και διευκολύνει την παραγωγή φωτογραφικών εκτυπώσεων κορυφαίας ποιότητας.

Canon’s-genuine-image-sharpening-technology

Η αυθεντική τεχνολογία όξυνσης εικόνων της Canon

Ακόμη κι αν η μηχανή και ο εκτυπωτής σας διαθέτουν λειτουργικότητα υψηλής απόδοσης, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να αποφύγετε την εξασθένηση του μεταδιδόμενου φωτός και των σημάτων κατά την επεξεργασία. Ωστόσο, η βασική αιτία της παραπάνω κατάστασης είναι η διαφορά ανάμεσα στην ιδανική εικόνα και την εικόνα που δεν έχει ευκρίνεια λεπτομέρειας. Αν αυτό διορθωθεί με βάση τα δεδομένα ακρίβειας κάθε εικόνας, είναι δυνατό να πετύχετε, με φυσικό τρόπο, την ιδανική εικόνα. Και αυτό είναι εφικτό χάρη στον ασυναγώνιστο έλεγχο που παρέχει η Canon σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, από την είσοδο έως την έξοδο, και τη χρήση των αποκλειστικών προϊόντων της. Οι εικόνες μπορούν να αποκτήσουν ξανά την αρχική τους ευκρίνεια με διορθώσεις που βασίζονται σε δεδομένα ακρίβειας τόσο για τα ιδανικά όσο και για τα λιγότερο ιδανικά οπτικά και εκτυπώσιμα χαρακτηριστικά.

Digital-Lens-Optimiser

Ψηφιακή βελτιστοποίηση φακού

Η ψηφιακή βελτιστοποίηση φακού είναι μια δυνατότητα που είναι διαθέσιμη στο Digital Photo Professional, μια αυθεντική εφαρμογή λογισμικού EOS ειδικά σχεδιασμένη για την επεξεργασία εικόνων RAW, ή παρέχεται ως εγκατεστημένη λειτουργία σε ορισμένες φωτογραφικές μηχανές. Αφαιρεί τα λιγότερα επιθυμητά οπτικά χαρακτηριστικά από τα δεδομένα της εικόνας RAW, κατά τη χρήση της με συμβατές μηχανές και φακούς. Αποτελεί κομμάτι της τεχνολογίας όξυνσης των εικόνων από την Canon, η οποία γίνεται πραγματικότητα από τότε που η Canon είναι σε θέση να αναπτύσσει ανεξάρτητα οτιδήποτε, από τους φακούς και τους αισθητήρες μέχρι τους επεξεργαστές εικόνων. Εκτός από τη διόρθωση των παρεκκλίσεων φακού, επανέρχεται ακόμη το τροποποιημένο φως στην αρχική του κατάσταση με χρήση του φαινομένου της διάθλασης, χαμηλοπερατών φίλτρων και άλλων τεχνικών, με σκοπό την πιστή και σωστή αναπαραγωγή των αρχικών εικόνων με πλήρη ευκρίνεια.

Contrast-reproduction

Αναπαραγωγή αντίθεσης

Η αναπαραγωγή αντίθεσης είναι μια διαθέσιμη λειτουργία στο πρόσθετο λογισμικό Print Studio Pro που παρέχεται με τον PRO-1000. Αυτή η λειτουργία διορθώνει οποιαδήποτε απώλεια ευκρίνειας κατά την εκτύπωση, αναλύοντας εκ των προτέρων τις διαφορές εκτυπωτή και χαρτιού. Το αποτέλεσμα είναι μια πιστή αναπαραγωγή της ευκρίνειας της αρχικής εικόνας, για πραγματικά ζωντανές εκτυπώσεις. Ο διαχωρισμός των ιδανικών από τα λιγότερα ιδανικά χαρακτηριστικά της εκτύπωσης καθιστά δυνατή την εκτύπωση φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης που διατηρούν το ίδιο επίπεδο ευκρίνειας με τις αρχικές εικόνες.

Professional Print & Layout

Με τη χρήση του νέου λογισμικού εκτύπωσης Professional Print & Layout, οι εικόνες υψηλής ποιότητας που έχουν υποστεί επεξεργασία με το Digital Photo Professional μπορούν να εκτυπωθούν διατηρώντας τα σημαντικά χαρακτηριστικά τους, όπως την απόδοση των τόνων, την ευκρίνεια και την λεπτομερή αναπαραγωγή χρωμάτων.

* Πρόσθετο μόνο για εκτυπωτές της σειράς imagePROGRAF PRO.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

imagePROGRAF_PRO-1000-red-line-BEAUTY

Συμβατοί εκτυπωτές

Επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα του ελέγχου ακριβείας επιλέγοντας έναν εκτυπωτή της Canon συμβατό με το πρόσθετο Print Studio Ρro.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...