Canon imagePROGRAF PRO-1000

Ζωντανέψτε τις εικόνες σας με έναν εντυπωσιακό επιτραπέζιο εκτυπωτή A2

Απολαύστε εντυπωσιακή ποιότητα με τον επιτραπέζιο εκτυπωτή A2 imagePROGRAF PRO-1000, που προσφέρει εξαιρετική απόδοση των χρωμάτων και των λεπτομερειών. Το προηγμένο 12χρωμο σύστημα μελανιών ζωντανεύει τις εικόνες σας.

Η μαγεία του μελανιού στο χαρτί

Δείτε τα παρακάτω βίντεο για να ανακαλύψετε τις εκπληκτικές δυνατότητες του imagePROGRAF PRO-1000. Ο κορυφαίος φωτογράφος και "Canon Explorer" Clive Booth εξηγεί πώς δίνει ζωή στις φωτογραφίες του δημιουργώντας υπέροχες, εντυπωσιακές εκτυπώσεις. Όπως πολύ απλά δηλώνει ο Clive Booth, "το μελάνι πάνω στο χαρτί έχει κάτι μαγικό".

Αναπαραγωγή εικόνων με εντυπωσιακή ποιότητα

Εκπληκτικά αποτελέσματα εκτύπωσης

Δημιουργήστε εκπληκτικά αποτελέσματα που θα απογειώσουν τις εικόνες σας. Διατηρώντας την ποιότητα και την ακεραιότητα των φωτογραφιών σας, οι κορυφαίες εκτυπώσεις θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας και θα σας βοηθήσουν να προβάλετε και να διαθέσετε τα έργα σας με αυτοπεποίθηση.

PRO-1000
PRO-1000

Εντυπωσιακές εκτυπώσεις σε μέγεθος έως A2

Αξιοποιήστε τη δυνατότητα εκτύπωσης εντυπωσιακών εικόνων χωρίς περιθώρια σε μέγεθος έως A2, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Επωφεληθείτε από τις υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης και την ακρίβεια των χρωμάτων: επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία υποστηριζόμενων τύπων υλικών εκτύπωσης, όπως ιλουστρασιόν, ματ, χαρτιά καλλιτεχνικών εφαρμογών και καμβά, για να δώσετε εγγυημένα στις εικόνες σας την εμφάνιση και την αίσθηση που θέλετε.

Περισσότερες λεπτομέρειες και χρώμα από ποτέ

Το νέο 12χρωμο σύστημα μελανιών LUCIA PRO προσφέρει πιστή αναπαραγωγή των εικόνων στις εκτυπώσεις σας. Το νέο υλικό με μικροκάψουλες των μελανιών LUCIA PRO επιτυγχάνει υψηλότερη ποιότητα χρώματος, ευρύτερη γκάμα χρωμάτων και περισσότερες λεπτομέρειες από ποτέ άλλοτε. Το μεγάλο δυναμικό εύρος των χρωμάτων και η λεπτομέρεια στις πιο σκοτεινές περιοχές βοηθούν στην απόδοση κάθε λεπτής απόχρωσης των φωτογραφιών σας, σε εκτυπώσεις από 4x6" έως και A2.

Βελτιωμένη ανάκλαση του φωτός και μειωμένο ξεθώριασμα

Η τεχνολογία του μελανιού Chroma Optimizer της Canon εξασφαλίζει ομοιόμορφη στιλπνότητα κατά την εκτύπωση σε ιλουστρασιόν χαρτί. Το μελάνι Chroma Optimizer που εφαρμόζεται επάνω από την εκτυπωμένη εικόνα ελέγχει την ανακλαστικότητα της επιφάνειας και προσφέρει ρεαλιστική αναπαραγωγή των χρωμάτων στην ολοκληρωμένη εκτύπωση. Έτσι δημιουργούνται εικόνες με βαθύ, πυκνό μαύρο και αποτρέπεται το ξεθώριασμα των εκτυπώσεων.

PRO-1000
PRO-1000

Κορυφαίες ασπρόμαυρες εκτυπώσεις

Δημιουργήστε φανταστικές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις με ουδέτερους τόνους, χάρη στα τέσσερα ειδικά μονόχρωμα μελάνια του συστήματος LUCIA PRO: φωτογραφικό μαύρο, ματ μαύρο, γκρι και φωτογραφικό γκρι.

Αποτελέσματα υψηλής ταχύτητας με εξαιρετική ευχρηστία

PRO-1000

Λειτουργική σχεδίαση επαγγελματικών προδιαγραφών

Ο εκτυπωτής imagePROGRAF PRO-1000 διαθέτει τη χαρακτηριστική κόκκινη γραμμή της σειράς EOS, που συμβολίζει την εξαιρετική ποιότητα. Χάρη στη λειτουργική σχεδίαση και τις επαγγελματικές προδιαγραφές, αυτό το επιτραπέζιο μοντέλο θα εμπνεύσει τους φωτογράφους κάθε επιπέδου. Διαθέτει άκαμπτο πλαίσιο που εξασφαλίζει ακριβή εκτόξευση του μελανιού, καθώς και πρόσθετο δίσκο χειροκίνητης τροφοδοσίας που σας επιτρέπει να εργάζεστε με υλικά μεγαλύτερου βάρους.

Αυξημένη αποδοτικότητα για μεγάλους όγκους παραγωγής

Οι δεξαμενές μελανιού μεγάλης χωρητικότητας 80ml μειώνουν την ανάγκη των συχνών αλλαγών του μελανιού, ενώ η εύκολα αντικαθιστώμενη κασέτα συντήρησης αυξάνει την αποδοτικότητα για χρήστες που παράγουν μεγάλους όγκους εκτυπώσεων. Τα 12 μελάνια τοποθετούνται εύκολα από την εμπρός πλευρά του εκτυπωτή και βρίσκονται κάτω από ένα αναδιπλούμενο κάλυμμα.

PRO-1000

Εξοικονομήστε μελάνι και χρόνο

Τα μοναδικά ακροφύσια ματ μαύρου και φωτογραφικού μαύρου μελανιού αποτρέπουν τη σπατάλη μελανιού και χρόνου κατά την εναλλαγή διάφορων τύπων υλικών εκτύπωσης.

PRO-1000

PRO-1000

Άψογη ροή εργασιών: από την είσοδο έως την έξοδο

Ροή εργασιών εκτύπωσης με τον Canon Explorer Clive Booth

PRO-1000

Ευέλικτες ρυθμίσεις και διαχείριση χρώματος

Το πρόσθετο Print Studio Pro της Canon διαθέτει νέα διάταξη οθόνης που διευκολύνει την προσαρμογή των ρυθμίσεων για τον εκτυπωτή, το χαρτί, τη διάταξη και τα χρώματα, συμβάλλοντας στη δημιουργία εκτυπώσεων με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας αγαπημένες ρυθμίσεις και να τις ανακαλείτε όσες φορές θέλετε. Η διαχείριση του χρώματος είναι ευκολότερη από ποτέ, καθώς η επιλογή του προφίλ ICC και της μεθόδου απόδοσης γίνεται μέσω ενός απλού πλαισίου, ενώ μια νέα δυνατότητα επιτρέπει τη δημιουργία δοκιμίων οθόνης.

Ενημερωμένο πρόσθετο Print Studio Pro

Το πρόσθετο Print Studio Pro προσφέρει την ιδανική διασύνδεση μεταξύ των εικόνων σας και της ολοκληρωμένης εκτύπωσης. Η νέα δυνατότητα "Αναπαραγωγή αντίθεσης" του πρόσθετου σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε εικόνες υψηλής λεπτομέρειας με απίστευτη ευκρίνεια και καθαρότητα.

Αυξημένη ευχρηστία στη ροή εργασιών

Βελτιώστε την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά σας με ασύρματη επικοινωνία και διασύνδεση με υπηρεσίες στο cloud. Κατεβάστε απλώς την εφαρμογή Canon PRINT στη συσκευή iOS ή Android που χρησιμοποιείτε ή εκτυπώστε μέσω σύνδεσης Wi-Fi από σταθερούς ή φορητούς υπολογιστές. Στις μηχανές που είναι συμβατές με το πρότυπο PictBridge μπορείτε να εκτυπώσετε ακόμη και απευθείας μέσω Wi-Fi.

PRO-1000

PRO-1000

Ροή εργασιών υψηλής πιστότητας από την Canon

Ο imagePROGRAF PRO-1000 επιτρέπει επίσης στους χρήστες των μηχανών EOS της Canon να εκτυπώνουν τις εικόνες τους με σιγουριά, χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό για την επεξεργασία και την εκτύπωση των φωτογραφιών: το Digital Photo Professional και το πρόσθετο Print Studio Pro. Αυτή η μοναδική ροή εργασιών της Canon για όλα τα στάδια της διαδικασίας, από την είσοδο έως την έξοδο, προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να επεξεργάζονται και να εκτυπώνουν εικόνες από μηχανές EOS της Canon, διατηρώντας παράλληλα όλη τη λεπτομέρεια και την καθαρότητα των εικόνων, όπως αποτυπώθηκαν τη στιγμή της λήψης.

PRO-1000

Οι σημαντικότερες συμβουλές του Canon Explorer, Clive Booth, για την εκτύπωση

Γκαλερί

Προδιαγραφές

f1_8-2_8

Chroma Optimizer

Εικονίδιο CMOS τύπου 1,0

Εύχρηστη έγχρωμη οθόνη

DIGIC 7

Αλλαγή μόνο του μελανιού που εξαντλείται

Full HD, 60p

Μελάνι pigment με μεγάλη διάρκεια ζωής

Prints up to A2

Εκτυπώσεις σε μέγεθος έως A2

Micro ink droplets for precise print

Μικροσκοπικά σταγονίδια μελανιού για εκτύπωση υψηλής ακριβείας

Wi-Fi & Ethernet connectivity

Συνδεσιμότητα Wi-Fi και Ethernet

Print plug-in for photo applications

Πρόσθετο εκτύπωσης για εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών

Περιεχόμενα συσκευασίας

Βραβεία

Προτείνεται για εσάς