Φωτογραφικό χαρτί για PIXMA

Είτε θέλετε επαγγελματικές εκτυπώσεις για φωτογραφικές εκθέσεις είτε διασκεδάζετε τα παιδιά σας με δημιουργικές χειροτεχνίες, στην Canon θα βρείτε το σωστό φωτογραφικό χαρτί για τις ανάγκες σας. Δείτε τα φωτογραφικά χαρτιά υψηλής ποιότητας με γυαλιστερή, ημι-γυαλιστερή, ματ και ιλουστρασιόν επιφάνεια, σε μεγέθη A2, A3+, A3, A4 και ταχυδρομικής κάρτας.

Εκθεσιακή ποιότητα

Σχεδιασμένα για επαγγελματίες και ενθουσιώδεις χρήστες, αυτά τα κορυφαία χαρτιά εγγυώνται εκτυπώσεις εκθεσιακής ποιότητας. Με ιλουστρασιόν, σατινέ και ματ φινίρισμα, μπορείτε πάντα να βρείτε το κατάλληλο χαρτί για τις δημιουργικές ιδέες σας.

Φωτογραφίες στο σπίτι

Απελευθερώστε όλες τις δυνατότητες των εκτυπωτών PIXMA και εκτυπώστε γρήγορα φωτογραφίες ποιότητας φωτογραφικού εργαστηρίου από την άνεση του σπιτιού σας. Επιλέξτε το ιλουστρασιόν, ημι-ιλουστρασιόν ή ματ χαρτί που θα αποδώσει καλύτερα τις φωτογραφίες των διακοπών ή τα οικογενειακά πορτραίτα με ζωντανά χρώματα.

Δημιουργικά project

Από φωτογραφικά αυτοκόλλητα, σιδερότυπα για Τ-shirt και χαρτί για επιχειρηματικές παρουσιάσεις μέχρι ματ χαρτί ιδανικό για ευχετήριες κάρτες, ημερολόγια και εντυπωσιακές τρισδιάστατες χειροτεχνίες, τα δημιουργικά υλικά εκτύπωσης της Canon προάγουν τη δημιουργικότητά σας σε άλλο επίπεδο.