Η ολοκληρωμένη λύση για μικρά γραφεία

Για αποδοτική εκτύπωση σε περιβάλλον μικρού γραφείου, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση, την ποιότητα ή την αξιοπιστία, η σειρά MAXIFY MB5450 αποτελεί την ιδανική επιλογή. Με μελάνια υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά σε μαρκαδόρους, συνδεσιμότητα Wi-Fi και Ethernet, και σάρωση διπλής όψης με ένα πέρασμα, μπορείτε να εκτυπώνετε μεγάλο όγκο εργασιών πιο γρήγορα από ποτέ.

Δείτε στην πράξη τα χαρακτηριστικά της σειράς MAXIFY MB5450

Ταχύτατη εκτύπωση και σάρωση

Canon MB5450-quick first print

Ταχύτατη εκτύπωση και σάρωση

Η τεχνολογία Γρήγορης πρώτης εκτύπωσης προσφέρει ταχύτατη παραγωγή της πρώτης σελίδας (FPOT), περίπου 6 δευτερόλεπτα για τις ασπρόμαυρες εκτυπώσεις. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να σαρώνετε γρήγορα και τις 2 όψεις ενός εγγράφου με τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) διπλής όψης με ένα πέρασμα.

Δείτε το βίντεο

Συνδεσιμότητα

Printer Series connectivity

Συνδεσιμότητα

Η εφαρμογή Canon PRINT για iOS και Android επιτρέπει την εκτύπωση και τη σάρωση μέσω δικτύου Wi-Fi. Επίσης, το MAXIFY Cloud Link προσφέρει τη δυνατότητα εκτύπωσης και σάρωσης από/σε δημοφιλείς υπηρεσίες cloud, όπως τα Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive και Concur.

Δείτε το βίντεο

Βελτίωση παραγωγικότητας

Printers productivity

Βελτίωση παραγωγικότητας

Με χωρητικότητα 500 φύλλων και δυνατότητες προγραμματισμού εργασιών, το Somers 2 Mk II μπορεί να υποστηρίξει πολλούς χρήστες σε ένα πολυάσχολο περιβάλλον γραφείου.

Δείτε το βίντεο

Οικονομική λύση

MB5450 Series economical printing

Οικονομική λύση

Με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, χαμηλό κόστος ανά σελίδα, υψηλή απόδοση σελίδων (2.500 ασπρόμαυρες και 1.500 έγχρωμες) και πολυσυσκευασίες μελανιών, εξασφαλίζετε τη διεκπεραίωση των εργασιών σας με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Δείτε το βίντεο

Απομακρυσμένη διαχείριση

Series remote management

Απομακρυσμένη διαχείριση

Με τις δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης μπορείτε να παρακολουθείτε με ευκολία διάφορα δεδομένα σχετικά με τη συντήρηση, όπως τα επίπεδα μελανιού, ώστε να διατηρείτε την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Δείτε το βίντεο
Dual resistant high density ink

Εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας, κάθε φορά

Το μελάνι DRHD (Dual Resistant High Density) αναπτύχθηκε ειδικά για εκτυπώσεις σε περιβάλλοντα επιχειρήσεων. Αυτό το μελάνι υψηλής ποιότητας προσφέρει ζωντανά χρώματα, βαθύ μαύρο και ευκρινές κείμενο, χωρίς λεκέδες.

Ευχρηστία και υψηλή παραγωγικότητα

Η μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 8,8cm προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της Σειράς MAXIFY MB5450. Εκτός από τον τροφοδότη υψηλής χωρητικότητας 500 φύλλων, τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 50 φύλλων και την εκτύπωση διπλής όψης, η σειρά MAXIFY MB5450 υποστηρίζει επίσης μεγάλη ποικιλία μεγεθών και τύπων χαρτιού –από απλό χαρτί Α4 μέχρι ετικέτες, φακέλους, φωτογραφικό χαρτί, καθώς και αντιγραφή δελτίων ταυτότητας διπλής όψης– απαλλάσσοντάς σας από το άγχος διεκπεραίωσης των συνηθισμένων εργασιών εκτύπωσης γραφείου.

Μικρό κόστος λειτουργίας

Με τη Σειρά MAXIFY MB5450, δημιουργείτε εκτυπώσεις εξαιρετικής ποιότητας με χαμηλό κόστος λειτουργίας. Με χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και απόδοση μελανιών που φτάνει τις 2.500 ασπρόμαυρες και 1.500 έγχρωμες σελίδες, τα διαστήματα αντικατάστασης των κασετών γίνονται μεγαλύτερα.

Canon xl ink

Εύκολη διαχείριση και συντήρηση

Simple network management protocol

Το πρωτόκολλο SNMP επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση του εκτυπωτή στον χώρο εργασίας σας και την εύρυθμη λειτουργία του στο περιβάλλον ενός πολυάσχολου γραφείου. Η Σειρά MAXIFY MB5450 φροντίζει γι' αυτό προσφέροντας τη δυνατότητα καταγραφής της χρήσης, των επιπέδων μελανιού, των καταστάσεων σφάλματος και του πλήθους σελίδων παραγωγής όλων των εκτυπωτών στο δίκτυό σας. Επιπλέον, μπορείτε να εφαρμόσετε φιλτράρισμα διευθύνσεων IP για να περιορίσετε την πρόσβαση στα συστήματα εκτύπωσης και να αυξήσετε την ασφάλεια της λειτουργίας σάρωσης και αποστολής σε διευθύνσεις e-mail.

Προδιαγραφές

Έξοδος πρώτης εκτύπωσης ασπρόμαυρης σελίδας σε 6 δευτερόλεπτα

Σάρωση και των δύο όψεων των εγγράφων

Αυτόματη αντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων

Ασύρματη χρήση και διαμοιρασμός αρχείων

Παραγωγική διαχείριση χαρτιού.

Εύχρηστη οθόνη αφής 8,8cm (3,5")

Αποστολή εγγράφων σε υπηρεσίες cloud

Υποστήριξη tablet και smartphone

Τα μοντέλα αυτής της σειράς*

MAXIFY MB5450
MAXIFY MB5455
*ορισμένα μοντέλα είναι διαθέσιμα μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα.

Αξεσουάρ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...