Canon MAXIFY MB2750 Series

MAXIFY MB2750 Series

Έγχρωμο πολυμηχάνημα inkjet για οικιακά γραφεία. Η Σειρά Canon MAXIFY MB2750 παρέχει λειτουργίες εκτύπωσης από φορητές συσκευές και ενοποίηση με εφαρμογές cloud, ενώ η χωρητικότητα 500 φύλλων χαρτιού και η υψηλή ταχύτητα ασπρόμαυρης εκτύπωσης των 24 εικ./λεπτό μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα.

MAXIFY MB2750

Πλεονεκτήματα

 • Πραγματική παραγωγικότητα: 24 εικ./λεπτό σε ασπρόμαυρη λειτουργία, 15,5 εικ./λεπτό σε έγχρωμη λειτουργία
 • Ασύρματη (Wi-Fi) και ενσύρματη δικτύωση για εκτύπωση και σάρωση
 • Εκτύπωση και σάρωση από/σε υπηρεσίες cloud
 • Απόδοση ασπρόμαυρου μελανιού 1.200 σελίδες και έγχρωμων μελανιών 900 σελίδες
 • Μεγάλη χωρητικότητα 500 φύλλων και αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 50 φύλλων

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon MAXIFY MB2750 Series

Για οικιακά γραφεία με υψηλές απαιτήσεις παραγωγικότητας


Ένα μηχάνημα με πλήρεις δυνατότητες εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής και φαξ, σχεδιασμένο για οικιακά γραφεία. Με το μεγάλο συρτάρι χαρτιού 500 φύλλων και τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 50 φύλλων, η Σειρά Canon MAXIFY MB2750 παράγει εξαιρετικές εκτυπώσεις με βαθύ και πυκνό μαύρο, ολοζώντανα χρώματα και πεντακάθαρο κείμενο χάρη στα μελάνια DRHD, που είναι ανθεκτικά σε μαρκαδόρους και στην τριβή. Αυτή η ποιότητα δεν παρέχεται εις βάρος της ταχύτητας: ασπρόμαυρη εκτύπωση σε μέγεθος A4 με υψηλή ταχύτητα 24 εικ./λεπτό και έγχρωμη εκτύπωση με ταχύτητα 15,5 εικ./λεπτό, ενώ ο χρόνος για την παραγωγή της πρώτης σελίδας (FPOT) είναι μόλις 6 δευτερόλεπτα.

Ελαχιστοποίηση του κόστους λειτουργίας


Από τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η οποία είναι μόλις 0,2kWh (TEC), έως τις ανεξάρτητα αντικαθιστώμενες κασέτες έγχρωμου μελανιού, η οικονομία έχει προτεραιότητα. Οι κασέτες μαύρου μελανιού έχουν απόδοση 1.200 σελίδων κατά ISO, ενώ οι κασέτες έγχρωμου μελανιού φτάνουν τις 900 σελίδες. Η προαιρετική πολυσυσκευασία 4 χρωμάτων περιέχει ένα πλήρες σετ ανταλλακτικών μελανιών για ακόμα καλύτερη σχέση κόστους-απόδοσης.

Σχεδίαση με στόχο την παραγωγικότητα


Με την εκτύπωση διπλής όψης και την υποστήριξη για διάφορα μεγέθη και τύπους χαρτιού –από απλό χαρτί A4 έως ετικέτες, φακέλους και φωτογραφικό χαρτί, ή ακόμα και με την αντιγραφή δελτίων ταυτότητας διπλής όψης– οι συνηθισμένες εργασίες εκτύπωσης ενός γραφείου γίνονται πανεύκολα. Η εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση και μετάδοση φαξ απαιτούν ελάχιστες επιλογές στην έγχρωμη οθόνη αφής TFT 7,5cm (3"), που προσφέρει γρήγορη απόκριση και βελτιωμένο περιβάλλον χειρισμού.

Άμεση υποστήριξη για φορητές συσκευές, υπηρεσίες cloud και κάθε εργασία


Η υποστήριξη για τις υπηρεσίες Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS) και Mopria, καθώς και η εφαρμογή Canon PRINT, εξασφαλίζουν γρήγορη και απλή εκτύπωση και σάρωση από/σε φορητές συσκευές. Μπορείτε να εκτυπώνετε έγγραφα από υπηρεσίες cloud, καθώς και να σαρώνετε και να αποθηκεύετε έγγραφα σε υπηρεσίες cloud. Οι υποστηριζόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν τα Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive και Concur. Η ενσωματωμένη κατάσταση Σημείου πρόσβασης επιτρέπει στους χρήστες έξυπνων συσκευών να συνδέονται στον εκτυπωτή χωρίς δίκτυο Wi-Fi.

Ολοκληρωμένες δυνατότητες παρακολούθησης και συντήρησης


Το φιλτράρισμα διευθύνσεων IP επιτρέπει τον κατ' επιλογή περιορισμό της πρόσβασης και την παροχή του σχετικού δικαιώματος σε επιλεγμένους χρήστες, ενώ η υποστήριξη του πρωτοκόλλου SMTP για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επιτρέπει την ασφαλή σάρωση και αποστολή σε διευθύνσεις e-mail. Μια σειρά περαιτέρω επιλογών επιτρέπει στους διαχειριστές συστήματος να διαμορφώνουν γρήγορα και εύκολα τις παραμέτρους του εκτυπωτή και να περιορίζουν συγκεκριμένες διαδικασίες, όπως η σάρωση σε συσκευές USB.

Ενοποίηση σε δίκτυα


Οι υπεύθυνοι IT και οι διαχειριστές συστημάτων θα εκτιμήσουν τη συμβατότητα της Σειράς Canon MAXIFY MB2750 με το πρωτόκολλο SNMP, το οποίο διευκολύνει τη διαχείριση της συσκευής και την ενοποίησή της σε υπάρχοντα δίκτυα γραφείων. Το SNMP επιτρέπει τη χρήση μιας σειράς λειτουργιών παρακολούθησης για τη συντήρηση, παρέχοντας δεδομένα όπως η στάθμη των μελανιών, τα σφάλματα και το πλήθος των σελίδων παραγωγής.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Quick 1st Print

Έξοδος πρώτης εκτύπωσης σε 6 δευτερόλεπτα

50-sheet ADF

Αυτόματη αντιγραφή πολυσέλιδων εγγράφων

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Ασύρματη χρήση και διαμοιρασμός αρχείων

500 Sheet Capacity

Παραγωγική διαχείριση χαρτιού

Touch Screen

Εύχρηστη οθόνη αφής 7,5cm (3")

Scan to Cloud

Αποστολή εγγράφων σε υπηρεσίες cloud*

Tablet and smartphone ready

Υποστήριξη tablet και smartphone

High Page Yield

Αποδοτικά μελάνια XL

 • Σειρά MAXIFY MB2750
 • Καλώδιο ρεύματος
 • Βασικές δεξαμενές μελανιού
 • CD εγκατάστασης για Windows (προγράμματα οδήγησης Mac είναι διαθέσιμα μέσω Internet)
 • Εγχειρίδια
 • Καλώδιο φαξ/τηλεφώνου

Τα μοντέλα αυτής της σειράς*

MAXIFY MB2750
MAXIFY MB2755
*ορισμένα μοντέλα είναι διαθέσιμα μόνο σε επιλεγμένα καταστήματα.