Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Ευέλικτος φακός ζουμ 18-55mm που μεταφέρεται εύκολα, με βάση EF-M για την EOS M. Ιδανικός για στατικές εικόνες ή ταινίες, καθώς μπορεί να αποτυπώνει τόσο εκπληκτικά τοπία και όμορφα πορτραίτα όσο και σκηνές με γρήγορη δράση.

Πλεονεκτήματα

  • Ευέλικτος φακός ζουμ 18-55mm, ιδανικός για καθημερινή χρήση
  • Μεταφέρεται εύκολα μαζί με την EOS M
  • Ομαλή, αθόρυβη εστίαση STM κατά τη λήψη ταινιών
  • Δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας για ομαλές ταινίες
  • Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ για εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες
  • Γρήγορη Αυτόματη εστίαση σε στατικές εικόνες, χειροκίνητος έλεγχος οποιαδήποτε στιγμή

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Δείτε με περισσότερη λεπτομέρεια το προϊόν Canon EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Ευέλικτος φακός ζουμ 18-55mm, ιδανικός για καθημερινή χρήση


Υψηλής ποιότητας στάνταρ φακός ζουμ, ιδανικός για καθημερινές λήψεις. Ο EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM καλύπτει ωφέλιμο εστιακό εύρος 18-55mm που αποτυπώνει τα πάντα, από υπέροχα πορτραίτα με ομαλό φλουτάρισμα φόντου έως σκηνές με γρήγορη δράση.

Μεταφέρεται εύκολα μαζί με την EOS M


Μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα τον φακό στα ταξίδια σας χάρη στο μικρό και ελαφρύ σώμα του με κομψό φινίρισμα αλουμινίου, ενώ διαθέτει βάση EF-M για να προσαρμόζεται στην EOS M.

Ομαλή, αθόρυβη εστίαση STM κατά τη λήψη ταινιών


Με τη λειτουργία Servo AF ταινίας, μπορείτε να τραβάτε εύκολα ταινίες υψηλής ποιότητας με ευκρινή εστίαση. Χάρη στην εσωτερική εστίαση και στην τεχνολογία βηματικού κινητήρα STM για αθόρυβη συνεχή εστίαση στην κατάσταση ταινίας, οι ταινίες σας είναι ομαλές με μειωμένο φλουτάρισμα.

Δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας για ομαλές ταινίες


Μην σας προβληματίζει η αστάθεια της μηχανής όταν τραβάτε ταινίες χωρίς τρίποδο ή ακολουθείτε τη δράση βαδίζοντας. Ο EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM χρησιμοποιεί Δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας στην κατάσταση ταινίας για να αντισταθμίζει την κίνηση και την αστάθεια της μηχανής, χαρίζοντάς σας ομαλές λήψεις.

Σταθεροποιητής εικόνας 4 στοπ για εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες


Ο EF-M 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM αποδίδει εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες, ακόμα κι όταν φωτογραφίζετε χωρίς τρίποδο με ασθενή φωτισμό. Ο φακός διαθέτει την τεχνολογία Σταθεροποιητή εικόνας τεσσάρων στοπ της Canon, η οποία μειώνει την αστάθεια της μηχανής και σας επιτρέπει να αποτυπώνετε υπέροχες εικόνες με ασθενή φωτισμό, χωρίς να αυξάνεται αισθητά το φλουτάρισμα.

Γρήγορη Αυτόματη εστίαση σε στατικές εικόνες, χειροκίνητος έλεγχος οποιαδήποτε στιγμή


Χάρη στο σύστημα αυτόματης εστίασης που εστιάζει με ταχύτητα και ακρίβεια κατά τη λήψη στατικών εικόνων, μπορείτε να αποτυπώσετε κάθε στιγμή σε υπέροχες φωτογραφίες. Πάρτε τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή και εστιάστε χειροκίνητα παρακάμπτοντας την αυτόματη εστίαση, χωρίς να αλλάξετε τη ρύθμιση της κατάστασης AF.

Προδιαγραφές προϊόντος

Υποσημειώσεις

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον επόμενο φακό σας;

Το εργαλείο επιλογής φακού θα σας ξεναγήσει σε όλη την γκάμα των φακών μας και θα σας βοηθήσει να βρείτε την ιδανική λύση για εσάς και την EOS σας.